sloggi 07.06.04, 08:08 Dzień dobry. Jak Wam minął weekend? W sobotę szalałem na rowerze, wieczorna burza złapała mnie w środku lasu, a w niedzielę spędziłem domowo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.wojtek Re: Dzień dobry 07.06.04, 08:59 Witam, w niedzielę - impreza dla dzieciaków w Dąbrowie Leśnej. Było całkiem sympatycznie. Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 07.06.04, 09:10 Jeśli to nie jest tajemnica - jaka to była imprezka? Odpowiedz Link Zgłoś
m.wojtek Re: Dzień dobry 07.06.04, 09:27 Nie, nie tajemnica bo impreza była dostępna dla wszystkich. Były ogłoszenia w Gazecie Łomiankowskiej i w przedszkolu. Impreza była w siedzibie firmy Polsound (albo coś takiego), często organizują tam różne koncerty ale głównie w okresie zimowym. Na dzień dziecka już któryś raz z rzędu też coś zorganizowali. W tym roku był występ dzieciaków z szkoły muzycznje Yamaha w Pułtusku, poźniej słodycze i przejażdzka dla dzieciaków wozem konnym. W zeszłym roku też byliśmy - wrażenie podobne, tzn. nic supernadzwyczajnego ale warto przyjechać, dla maluchów fajna zabawa a przede wszystkim blisko. W sumie fajnie, że prywatna firma a decyduje się wpuścić na swój teren takie stado szerszeni (było co sprzątać). Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
effka454 Re: Dzień dobry 08.06.04, 07:58 W sobotę - wodowanie a w niedzielę - pływanie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
effka454 Re: Dzień dobry 16.06.04, 08:57 sloggi napisał: > Dzień dobry. A na czym będziesz pływać? Tango FS 780 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
macinak Re: Dzień dobry 15.06.04, 23:45 poprzedni piątek - zarządzanie zasobami ludzkimi zdane :-), mówię Wam prościzna. Jakbyście mieli jakiś zasób ludzki do zarządzenia to służę świeżutką wiedzą. Gorzej będzie w następny piątek. Ostatni w tej sesji egzamin. A od soboty zaczynam imprezować. I niech mnie tylko ktoś spróbuje powstrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Dzień dobry 16.06.04, 09:23 Dzień dobry. Dzisiaj pierwszy raz od dłuższego czasu nie pojechałem rowerem do pracy :( Te chmury nie wyglądają optymistycznie. I do tego ten wiatr. Lato za pasem... Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Dzień dobry 16.06.04, 10:47 i deszcz... okropny ten czerwiec, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Dzień dobry 16.06.04, 13:40 u mnie, odpukać, jeszcze dziś nie padało. A co do narzekań na pogodę tej wiosny to uważam, że jesteśmy po prostu rozpieszczeni przez kilka ostatnich gorących sezonów. W końcu wiosna to nie lato, żeby był upał i ani kropli deszczu. Obiektywnie patrząc wiosna jest właśnia taka jak być powinna: 15-20 stopni, troche deszczu, trochę słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
navajo1 Re: Dzień dobry 17.06.04, 11:35 o jakże temat na czasie!!! czy możesz mi polecic jakąś fachową literaturę z tej dziedziny?? Mam za zadanie stworzenie HR w firmie, możesz mi coś podrzucić? Chyba że już rzucona w wir imprez zapomniałaś o bożym świecie?! ;) a nie, chyba jeszcze jednen cię czeka co? Trzymam kciuki jakby co :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 21.06.04, 08:23 Dzień dobry. Wróciłem z wesela w B.stoku, jestem totalnie niewyspany. Pozdrawiam słonecznie w ten pochmurny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 22.01.05, 13:00 Witam. Jeśli to ma być namiastka zimy - to ja dziękuję. Co w taka pogodę można robić poza domem? Chyba tylko zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Dzień dobry 22.01.05, 20:50 Dzieńdobrywieczór. Dziś wszystko stopniało po czym zamarzło. Ślisko straszliwie. Leżałem 3 razy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 23.01.05, 03:13 Ale obyło się bez złamania - to najważniejsze. U nas chyba UM żałuje na piasek. Chyba nie będzie nawet spóźnionej zimy :( Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Dzień dobry 23.01.05, 18:57 > U nas chyba UM żałuje na piasek. Chyba nie będzie nawet spóźnionej zimy :( Z powodu długów i braków w budżecie gminy zima została odwołana w tym roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 23.01.05, 19:03 W sumie na przyszłość lepiej byłoby odwołać włodarzy miasta :) Jak po wywrotkach? Odpowiedz Link Zgłoś
t.resa Re: Dzień dobry 26.01.05, 10:20 Dzień dobry w środę. Za oknem -5 śnieg też już troszeczkę stracił na swojej bieli, ale jezdnie mamy czarną. Ciekawe czyja to zasługa? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 26.01.05, 21:30 Witam. Czyja to zasługa? Dobrego pana burmistrza? Ze swoich pieniążków dał na pług? Łaskę zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
t.resa Re: Dzień dobry 27.01.05, 08:44 Witam ! Wydaje mi się że to poprostu zasługa ZIMY że w tym roku jest taka oszczędna w opady śniegu. " Dobrego pana burmistrza" nie podejrzewam o tak wspaniały gest. On też jest "oszczędny" i piaskarkę na Warszawskiej widziałam raz może dwa... Pozdrawiam i nie życzę opadów śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 27.01.05, 20:15 Dobry wieczór. Teraz jak posypie, to raczej na łaskawość natury nie liczyłbym. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 15.02.05, 19:43 Witam. Myślałem, że ten wczorajszy śnieg poleży tylko przez noc - no cóż, myliłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
t.resa Re: Dzień dobry 25.02.05, 17:05 Witam w piątek !! a to znaczy że przed nami odpoczynek od pracy, ale za oknem coraz bielej. Wyśmienita pogoda na zimowy spacer. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 25.02.05, 20:31 Rzut beretem do Kampinosu, a ja w ten weekend odsypiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 27.02.05, 19:54 Przeminął mi ten weekend na niczym, bez sensu. A od jutra znów kierat. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzzka Re: Dzień dobry 27.02.05, 20:02 Szkoda zycia na nic-nie-robienie ! Jezu jakie to forum wymarle !!! Takie wielkie miasto i zero netu w domach ??? Z zyciem ludzie z zyciem !!! Odpowiedz Link Zgłoś