neptun666 01.02.12, 16:49 Czy szykują się zmiany na stanowisku wice burmistrza ??? Miejsce Pana Kłódkiewicza ma zająć Pan Waśniewski ? prawda to czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiix Re: Czy nowym wice będzie.... 01.02.12, 17:46 neptun666 napisał: > Czy szykują się zmiany na stanowisku wice burmistrza ??? > Miejsce Pana Kłódkiewicza ma zająć Pan Waśniewski ? prawda to czy nie? > To ten od Giertycha. Nie rozśmieszaj mnie. Dobry dowcip wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: Czy nowym wice będzie.... 01.02.12, 20:15 kiix napisał: > neptun666 napisał: > > > Czy szykują się zmiany na stanowisku wice burmistrza ??? > > Miejsce Pana Kłódkiewicza ma zająć Pan Waśniewski ? prawda to czy nie? > > > To ten od Giertycha. > Nie rozśmieszaj mnie. > Dobry dowcip wieczoru. Oryginał chyba sobie jaja robisz? Wiesław przepraszam Cię ,wrrrrrrrrrrrrrraaaaaaacccccccccccccccccaaaaaaajjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ziomalreaktywacja Re: Czy nowym wice będzie.... 01.02.12, 21:39 Po ostatniej sesji można stwierdzić iż jest coś na rzeczy. anie Konradzie jeszcze nie gratuluje ale... Odpowiedz Link Zgłoś
watch_memory Pan Waśniewski w Lomianki.info 01.02.12, 22:22 w łomiankowskim archiwum znalezione: lomianki.info/document.php?did=156 lomianki.info/document.php?did=157 btw. Lomianki.info to zajebista skarbnica wiedzy .dobra robota Odpowiedz Link Zgłoś
lock-padlock Re: Pan Waśniewski w Lomianki.info 01.02.12, 22:26 Widzieliście mochery? Poziom publiki tożsamy z poziomem władzy. Ja pie...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samly Re: Pan Waśniewski w Lomianki.info 01.02.12, 22:29 watch_memory napisał: Lomianki.info to zajebista skarbnica wiedzy .dobra robota 2006-07-01 "W ciągu ostatnich kilku lat na temat miasta i gminy Łomianki napisano w lokalnej prasie wiele artykułów. Niejednokrotnie gościł on na forum publicznych dyskusji. Z jednej strony mamy do czynienia z auto promocyjnymi laurkami, które na łamach „Gazety Łomiankowskiej” gloryfikują obecny układ władzy w Łomiankach. Czytając te artykuły, słuchając wypowiedzi burmistrza dowiadujemy się, że mieszkańcy mają mocne podstawy do optymizmu i zadowolenia z podejmowanych decyzji oraz efektów zarządzania gminą. Na drugim biegunie opinii plasują się oddolne i niezależne głosy mieszkańców, którzy powołując się na oczywiste fakty wskazują, że te zachwalane „dokonania” powinny być raczej nazwane kompletną katastrofą." Sześć lat temu, a jakby dziś pisane :) Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: Pan Waśniewski w Lomianki.info 02.02.12, 07:31 samly napisał: > watch_memory napisał: > Lomianki.info to zajebista skarbnica wiedzy .dobra robota > > 2006-07-01 > > To może jakiś cichy szariat? wreszcie będzie można żonę na zmywak rzucić. Ale się dzieje, spódnica do kostek, chusta na głowę , dobre to mi się podoba. Żeby Polska ,była Polską. O Boże, ale się doczekałem? OBYŚ ŻYŁ W CIEKAWYCH CZASACH> takie chińskie życzenie/lub jak kto woli klątwa/ > "W ciągu ostatnich kilku lat na temat miasta i gminy Łomianki napisano w lokaln > ej prasie wiele artykułów. Niejednokrotnie gościł on na forum publicznych dysku > sji. Z jednej strony mamy do czynienia z auto promocyjnymi laurkami, które na ł > amach „Gazety Łomiankowskiej” gloryfikują obecny układ władzy w Łom > iankach. Czytając te artykuły, słuchając wypowiedzi burmistrza dowiadujemy się, > że mieszkańcy mają mocne podstawy do optymizmu i zadowolenia z podejmowanych d > ecyzji oraz efektów zarządzania gminą. Na drugim biegunie opinii plasują się od > dolne i niezależne głosy mieszkańców, którzy powołując się na oczywiste fakty w > skazują, że te zachwalane „dokonania” powinny być raczej nazwane ko > mpletną katastrofą." > > Sześć lat temu, a jakby dziś pisane :) Odpowiedz Link Zgłoś