Dodaj do ulubionych

Dziś Manifa w Warszawie

11.03.12, 09:28
Zapraszamy wszystkich, którym drogie są ideały prawdziwej wolności, równości bez klechów i czarnego łomiankowskiego terroru. Warto naładować akumulatory przez referendum!
Obserwuj wątek
    • neptun6666 Re: Dziś Manifa w Warszawie 11.03.12, 09:44
      referendum_lomianki napisał:

> Zapraszamy wszystkich, którym drogie są ideały prawdziwej wolności, równości be
      > z klechów i czarnego łomiankowskiego terroru. Warto naładować akumulatory przez
      > referendum!

Co ma wspólnego manifa w Wawie do problemów kobiet w Łomiankach?. Możesz mi to cudzie natury wyjaśnić. Dlaczego mieszasz chęci powrotu na dupostołki byłych platfusów z problemami stowarzyszenia 8marca.
      Jesteś prowokatorką? czy może ci się coś poprzestawiało?

Zdaje się że to WP i jego połowica jołubili nasze naczynie stołowe ,przyciskając go do piersi Łomiankowskiego budżetu. Dowód ,zawiedziona połowica po wyborach poleciała do zachrystii i miała pretensje że hołubiony KK , mimo superpozycji w Łomiankach nie uratował pszczelej sprawy.
      Coś ty z księżyca spadła? , teraz dopiero strukturu władzy zaczynają świecić przykładem świeckości, i następuje stopniowy rozdział KK od samorządu
      Sprawy statusu kobiet i facetów widać po zatrudnieniu i zarobkach w UM
      Jeżeli mieszasz i nawołujesz do mieszania manify z referendum-OŚWIADCZAM POMYSŁ JEST DO ,,BANI,,.

Gdzie masz ten terror wobec kobiet i wolnej myśli? chyba tylko u siebie w domu.
      • referendum_lomianki Re: Dziś Manifa w Warszawie 11.03.12, 09:55
        Nic Ci taka czarna retoryka zastraszania nie pomoże, po referendum odetniemy klecholandię od żłoba. Przyda się nowa sala gimnastyczna w mieście.
        • neptun6666 Re: Dziś Manifa w Warszawie 11.03.12, 09:59

> Nic Ci taka czarna retoryka zastraszania nie pomoże, po referendum odetniemy kl
          > echolandię od żłoba. Przyda się nowa sala gimnastyczna w mieście.

Klecholandia jest odciągana od cycka dobry rok. Skoro tego nie zauważasz ,szkoda.
          A to nie ciebie widziałem dziś leżącą krzyżem w kościele?
          Bo jak zauważyłaś nigdy nie wchodziłem pod sukienkę Proboszczowi w przeciwieństwie do waszych ukochanych byłych władz łomianek..
          • neptun6666 Re: Dziś Manifa w Warszawie 11.03.12, 10:08
            Zara zara, już załapałem chcesz politykierze pod hasłami walki ze schizmą uwikłać młode pokolenie i postAwić znak równości między legalnie i demokratycznie wybraną władzą łomianek = a opus dei rodem z łomianek .

Nie wiem czy ktoś się nabierze na ten tani chwyt socjotechniczny.
            Jeżeli uważasz że tak źle z równym statusem w Łomiankach - wystąp O zgodę na manifestację.
            Ja też zamanifestuję swój brak przywiązania do ,,kiliszka,, i KK ,/miało być kieliszka/.

Ale ja nie zgadzam się by mieszać referendum z szerszą sprawą jaką reprezentuje stowarzyszenie 8marca.

PROSTE>>>>>>>>>>>,, NIE,, ,DLA MANIPULATORÓW POLITYCZNYCH.
            • referendum_lomianki Re: Dziś Manifa w Warszawie 11.03.12, 12:38
              Pozdrowienia z manify - czarnuchy - wasz czas w Łomiankach dobiega końca! Pozdrowienia dla Pani W. - dzięki za przybycie i miłe słowa.
              • neptun6666 Re: Dziś Manifa w Warszawie 11.03.12, 13:56

> Pozdrowienia z manify - czarnuchy - wasz czas w Łomiankach dobiega końca! Pozdr
                > owienia dla Pani W. - dzięki za przybycie i miłe słowa.

Zdaje się ze to prowokacja. Pani W nie pojechała. Co, jak co , bez chamskich numerów, i podpuch,proszę. Co by nie napisać trochę przyzwoitości wobec W.
                • referendum_lomianki Re: Dziś Manifa w Warszawie 11.03.12, 17:22
                  neptun6666 napisał:

> referendum_lomianki napisał:
                  >
                  > > Pozdrowienia z manify - czarnuchy - wasz czas w Łomiankach dobiega końca!
                  > Pozdr
                  > > owienia dla Pani W. - dzięki za przybycie i miłe słowa.
                  >
                  > Zdaje się ze to prowokacja. Pani W nie pojechała. Co, jak co , bez
                  > chamskich numerów, i podpuch,proszę. Co by nie napisać trochę przyzwo
                  > itości wobec W.

Pewnie na manifie był jej sobowtór:-) Czas klechy zrozumieć, że popiera nas coraz więcej radnych i że za parę miesięcy skończy się ten klechistan!
    • tabit Re: Dziś Manifa w Warszawie 11.03.12, 14:36
      wreszcie Janek jest w swoim towarzystwie,brawo panie przewodniczący

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka