referendum_lomianki 11.03.12, 09:28 Zapraszamy wszystkich, którym drogie są ideały prawdziwej wolności, równości bez klechów i czarnego łomiankowskiego terroru. Warto naładować akumulatory przez referendum! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neptun6666 Re: Dziś Manifa w Warszawie 11.03.12, 09:44 referendum_lomianki napisał: > Zapraszamy wszystkich, którym drogie są ideały prawdziwej wolności, równości be > z klechów i czarnego łomiankowskiego terroru. Warto naładować akumulatory przez > referendum! Co ma wspólnego manifa w Wawie do problemów kobiet w Łomiankach?. Możesz mi to cudzie natury wyjaśnić. Dlaczego mieszasz chęci powrotu na dupostołki byłych platfusów z problemami stowarzyszenia 8marca. Jesteś prowokatorką? czy może ci się coś poprzestawiało? Zdaje się że to WP i jego połowica jołubili nasze naczynie stołowe ,przyciskając go do piersi Łomiankowskiego budżetu. Dowód ,zawiedziona połowica po wyborach poleciała do zachrystii i miała pretensje że hołubiony KK , mimo superpozycji w Łomiankach nie uratował pszczelej sprawy. Coś ty z księżyca spadła? , teraz dopiero strukturu władzy zaczynają świecić przykładem świeckości, i następuje stopniowy rozdział KK od samorządu Sprawy statusu kobiet i facetów widać po zatrudnieniu i zarobkach w UM Jeżeli mieszasz i nawołujesz do mieszania manify z referendum-OŚWIADCZAM POMYSŁ JEST DO ,,BANI,,. Gdzie masz ten terror wobec kobiet i wolnej myśli? chyba tylko u siebie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
referendum_lomianki Re: Dziś Manifa w Warszawie 11.03.12, 09:55 Nic Ci taka czarna retoryka zastraszania nie pomoże, po referendum odetniemy klecholandię od żłoba. Przyda się nowa sala gimnastyczna w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: Dziś Manifa w Warszawie 11.03.12, 09:59 referendum_lomianki napisał: > Nic Ci taka czarna retoryka zastraszania nie pomoże, po referendum odetniemy kl > echolandię od żłoba. Przyda się nowa sala gimnastyczna w mieście. Klecholandia jest odciągana od cycka dobry rok. Skoro tego nie zauważasz ,szkoda. A to nie ciebie widziałem dziś leżącą krzyżem w kościele? Bo jak zauważyłaś nigdy nie wchodziłem pod sukienkę Proboszczowi w przeciwieństwie do waszych ukochanych byłych władz łomianek.. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: Dziś Manifa w Warszawie 11.03.12, 10:08 Zara zara, już załapałem chcesz politykierze pod hasłami walki ze schizmą uwikłać młode pokolenie i postAwić znak równości między legalnie i demokratycznie wybraną władzą łomianek = a opus dei rodem z łomianek . Nie wiem czy ktoś się nabierze na ten tani chwyt socjotechniczny. Jeżeli uważasz że tak źle z równym statusem w Łomiankach - wystąp O zgodę na manifestację. Ja też zamanifestuję swój brak przywiązania do ,,kiliszka,, i KK ,/miało być kieliszka/. Ale ja nie zgadzam się by mieszać referendum z szerszą sprawą jaką reprezentuje stowarzyszenie 8marca. PROSTE>>>>>>>>>>>,, NIE,, ,DLA MANIPULATORÓW POLITYCZNYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
referendum_lomianki Re: Dziś Manifa w Warszawie 11.03.12, 12:38 Pozdrowienia z manify - czarnuchy - wasz czas w Łomiankach dobiega końca! Pozdrowienia dla Pani W. - dzięki za przybycie i miłe słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: Dziś Manifa w Warszawie 11.03.12, 13:56 referendum_lomianki napisał: > Pozdrowienia z manify - czarnuchy - wasz czas w Łomiankach dobiega końca! Pozdr > owienia dla Pani W. - dzięki za przybycie i miłe słowa. Zdaje się ze to prowokacja. Pani W nie pojechała. Co, jak co , bez chamskich numerów, i podpuch,proszę. Co by nie napisać trochę przyzwoitości wobec W. Odpowiedz Link Zgłoś
referendum_lomianki Re: Dziś Manifa w Warszawie 11.03.12, 17:22 neptun6666 napisał: > referendum_lomianki napisał: > > > Pozdrowienia z manify - czarnuchy - wasz czas w Łomiankach dobiega końca! > Pozdr > > owienia dla Pani W. - dzięki za przybycie i miłe słowa. > > Zdaje się ze to prowokacja. Pani W nie pojechała. Co, jak co , bez > chamskich numerów, i podpuch,proszę. Co by nie napisać trochę przyzwo > itości wobec W. Pewnie na manifie był jej sobowtór:-) Czas klechy zrozumieć, że popiera nas coraz więcej radnych i że za parę miesięcy skończy się ten klechistan! Odpowiedz Link Zgłoś
tabit Re: Dziś Manifa w Warszawie 11.03.12, 14:36 wreszcie Janek jest w swoim towarzystwie,brawo panie przewodniczący Odpowiedz Link Zgłoś