Dodaj do ulubionych

Chwilunia ...

18.08.12, 21:21
Bardzo ciebie proszę - nie nadrabiaj zaległości w taki sposób, bo zaraz znów będzie awantura :(

Bez prowokacji więc.

Nie wiem, co masz do Bryceziona, on do Ciebie i wcale wiedzieć nie chcę, ale już wystarczy. No naprawdę, nie każdy wątek musi kręcić się wokół niego, wokół ciebie, wokół waszych sporów. To do niczego nie prowadzi! Wyjaśnijcie to sobie bezpośrednio, a nam dajcie nam popisać na inne tematy, na luzie i bez tych napięć.
Obserwuj wątek
    • 11chwilka Re: Chwilunia ... 19.08.12, 10:01
      Jest taki stary kawal i dotyczy on najmocniej brycka: Pewien student zoologi, na egzamin tylko obkuł temat węży. Na egzaminie profesor pyta go o słonia. Student zaczyna, nno..no. słoń ma cztery nogi... wielkie uszy...i trąbę.. . A trąba przypomina węża. A węże to ... i rozpoczyna wykuty na blachę tekst. Tak samo z bryckiem. O niczym innym nie pisze jak tylko o porażce z wodą. Do której bez żadnych wątpliwości się sam przyczynił, no choćby przez zbytnia uległość prywatę i zaniechanie!To już dawno przestało być ciekawe i jest najzwyczajniej nudne. Dlatego wiosną, podczas choroby gdy miałam chwilę, czasu zarchiwizowałam co nieco wiadomości o owym osobniku. Dziś, gdy bardziej się wychyla ze swą jedynie słuszną interpretacja prehistorii Łomianek, strofuje go jak młokosa. Bo chyba jedynie na to zasługuje!
      • samly Re: Chwilunia ... 19.08.12, 11:06
        Kawał niezły, chociaż rzeczywiście archiwalny, a może dotyczyć właściwie każdego. Ale chodzi
        o to, że oboje zamieniacie forum w jakiś ring do porachunków z przeszłością i wzajemnego boksowania, a czyta się to z wielkim zażenowaniem. Ty "strofujesz" jego, on Ciebie, a jednak przecież oboje nie jesteście chyba młokosami? Po co rozdrapywać wciąż sprawy sprzed trzech, czterech, pięciu i więcej lat? Nikt już nie ma żadnego wpływu na nie. Teraz jest wiele nowych interesujących spraw w Łomiankach, które bardziej warto poruszać. Życzę zdrowia :)
        • nasze.lomianki Re: ??????????? 19.08.12, 12:32
          ,,teraz jest wiele interesujących spraw,, . To prawda, należy skupić się przede wszystkim na dokopywaniu Burmistrzowi, na negacji na przygotowaniu się do następnych wyborów./im gorzej w Gminie, tym lepiej dla was/
          Daliście przykład ,,bezinteresowności,, w referendum. Bez względu na koszty ,,po trupach do celu,, .
          Owszem trzeba iść do przodu, nie należy też zapominać o ,,lekcji, z przeszłości.

Nie róbcie z bryca ,,osoby niepoczytalnej,, , każdego należy wysłuchać i wyciągnąć wnioski. Być może każdy inne , ale na tym polega kultura rozmowy, oraz sporu..
          Czego wam ,,referenci,, życzę./referenci od referendum, gwoli ścisłości/

Z pszczelim pozdrowieniem:
          słodkiego miodku, nisko latających pszczółek, i wielu zapylaczy.
          • samly Re: ??????????? 19.08.12, 13:38
            Nie jesteś szczególnie wykształcony w wyciąganiu wniosków. Nikt nie robi z Bryceziona osoby niepoczytalnej. Swoim utrwalonym zwyczajem nie zrozumiałeś o co chodzi w tym wątku, tak jak nie rozumiałeś o co chodzi przy wielu poprzednich wątkach. Nikt nie wspominał o burmistrzu, nikt nie wspominał o referendum ani żadne trupy w referendum nie poleciały. O kulturze sporu też lepiej nie mów.
            • nasze.lomianki Re: ??????????? 19.08.12, 16:46
              Cóż samly to tylko twoje osobiste odczucie. Nazwijmy je subiektywnym, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
              Jak to nikt nie wspominał, sam to robiłeś przed referendum, zaprzeczysz?

Jeszcze jedno swoje ,,subiektywne,, oceny podkreślaj pisząc:
              ,,jest to wyłącznie moja opinia,, tak będzie to bliższe prawdy.
              Potwierdzenie rozumienia tekstu przeze mnie , zostaw mi osobiście. NIE JESTEŚ I NIGDY NIE BĘDZIESZ DLA MNIE I ZAPEWNE WIELU OSÓB AUTORYTETEM. Kultura sporu? poczytaj swoje posty przed 24.06. , gdzie co drugie zdanie dotyczyło negowania pozycji legalnie wybranego Burmistrza, teraz nagle cię olśniło? jesteś taki obiektywny?

Autorytet? chyba od badania zawartości cukru w cukrze.
              • samly Re: ??????????? 19.08.12, 18:42
                nasze.lomianki napisał(a):> Jak to nikt nie wspominał, sam to robiłeś przed referendum,

samly napisał:>Swoim utrwalonym zwyczajem nie zrozumiałeś o co chodzi w tym wątku, tak jak nie rozumiałeś o co chodzi przy wielu poprzednich wątkach. Nikt nie wspominał o burmistrzu, nikt nie wspominał o referendum... itd.
                Masz dziwnie rozbiegane myśli. Co tu cukier ma do rzeczy? Zrozumiałeś, o który wątek chodzi?
                • nasze.lomianki Re: ??????????? 19.08.12, 19:58
                  samly napisał:

> nasze.lomianki napisał(a):> Jak to nikt nie wspominał, sam to robiłeś przed
                  > referendum,
                  >
                  > samly napisał:>Swoim utrwalonym zwyczajem nie zrozumiałeś o co chodzi w
                  > tym
                  wątku, tak jak nie rozumiałeś o co chodzi przy wielu poprzednich
                  > wątkach. Nikt nie wspominał o burmistrzu, nikt nie wspominał o referendum... i
                  > td.
                  > Masz dziwnie rozbiegane myśli. Co tu cukier ma do rzeczy? Zrozumiałeś, o który
                  > wątek chodzi?

>>standardzik, wywracanie kota ogonem. Na dobrą sprawę skoro rozpoczynasz w ten sposób dialog poradzę ci:
                  postaraj się nieco, nadal intelektem szorujesz po mulistym dnie.
                  I nie odpowiadaj mi proszę gdyż zacznę się stresować i będę musiał zapodać sobie nieco melatoniny , dla uspokojenia skołatanych nerwów , po wymianie ,,grzeczności,, z tobą kotku.
                  • samly Re: ??????????? 19.08.12, 20:05
                    nasze.lomianki napisał(a): > I nie odpowiadaj mi proszę

Nie będę - z całą przyjemnością. Straciłem chęć na to. Za duży opór materiału. Gratulacje dla twego intelektu w wątku, który właśnie dotyczył tego, żeby obyczaje na forum stały się w jakiś sposób łagodniejsze.
                    • nasze.lomianki Re: ??????????? 19.08.12, 22:06
                      samly napisał:

> nasze.lomianki napisał(a): > I nie odpowiadaj mi proszę
                      >
                      > Nie będę - z całą przyjemnością. Straciłem chęć na to. Za duży opór materiału.
                      > Gratulacje dla twego intelektu w wątku, który właśnie dotyczył tego, żeby obycz
                      > aje na forum stały się w jakiś sposób łagodniejsze.

Fajnie żeś o tym nie myślał przed, tylko po.
                      czy z antykoncepcją masz podobnie? wydaje się że tak.
                      A co do przyjemności:
                      >>jak masz chęć , to sobie wkręć<<. Zajrzyj też do wikipedii swej skarbnicy wiedzy/zdaje się że to jedyne miejsce skąd ją czerpiesz / i wydrukuj sobie znaczenie wyrazu ,,intelekt,, . Nie podejrzewam byś potrafił skorzystać z Encyklopedii .
                      • brycezion Re: Samly 20.08.12, 13:54
                        Jestem Ci niewypowiedzianie wdzięczny, że nie robisz ze mnie osoby niepoczytalnej. Będę nawet na to się powoływał.
                        • 11chwilka Re: Samly 22.08.12, 09:06
                          No i jak widzicie ile do brycka dodarło? Nic, dosłownie nic! I dziwicie że staram się go minimalizować. Bo gdyby to była naprawdę mądra głowa, to było by trudno, a tak sam się wykłada wodomistrz!
                          • 90procent Re: Samly 22.08.12, 20:42
                            11chwilka napisała:

> No i jak widzicie ile do brycka dodarło? Nic, dosłownie nic! I dziwicie że star
                            > am się go minimalizować. Bo gdyby to była naprawdę mądra głowa, to było by trud
                            > no, a tak sam się wykłada wodomistrz!

Widzisz bryc, na co ci przyszło. Za malutki jesteś do ,,tańca,, z intelektualnymi tuzami Łomianek.
                            Co najwyżej możesz sobie z tgsewisem popisać o książkach i instrukcjach obsługi maszyn biurowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka