veldon 20.03.13, 08:13 Przy okazji jedna z nich dojdzie do Łomianek ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmsanczia Re: 12 linii metra ... 20.03.13, 10:53 Zielona linia, jest nadzieja. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.buczkie Re: 12 linii metra ... 20.03.13, 11:29 Jak ci planiści ładnie potrafią pociągnąć śmiałe kreski :). Chętnie sama wykonałabym za niewielkim wynagrodzeniem taki projekt linii metra. No ale mnie nikt nie zleci :(. Odpowiedz Link Zgłoś
veldon Re: 12 linii metra ... 20.03.13, 13:24 Tym razem to nie planiści, tylko studenciak z Poznania :D Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: 12 linii metra ... 20.03.13, 13:53 veldon napisał: > Przy okazji jedna z nich dojdzie do Łomianek ;) Super robota. Ja to sobie wydrukowałem i wieszam na lodówce. Będzie co pokazywać, gdy ktoś niezorientowany (np. zza granicy) będzie pytał, jak gdzieś dojechać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
veldon Re: 12 linii metra ... 20.03.13, 19:16 Ja wpuściłem na forum ogólnokrajowe, mówiąc, że idziemy za ciosem :D Z Gdańska zaoferowali się, że swoje tarcze, jak skończą swój tunel, nam pożyczą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ziomalreaktywacja Re: 12 linii metra ... 21.03.13, 12:50 No a trasa z Pyr do Rembertowa - naprawdę boska Cieszę się ze jeszcze nie wywołało to konfliktu czy trasa pójdzie Kolejową, po (pod) wale, czy przez Dąbrowe. Może gdyby się rozdzieliła się na dwie w Łomiankach - byłoby pięknie, ale nie do Sadowej tylko ;) Odpowiedz Link Zgłoś