tgserwis
19.05.13, 02:04
Jak co roku dopadła nas plaga komarów. Tym razem wyroił się gatunek osobników wielkich jak krowy, ich ukąszenia są bardzo bolesne i palą jak ogień. Apteki nie nadążają z zamawianiem leków przeciwhistaminowych.
Jak co roku zapraszam więc do skorzystania z usługi odkomarzania ogrodów.
Klienci z ubiegłego sezonu mówią o skuteczności na 2 miesiące, sporadycznie nawet na cały sezon. W tym roku mam te same środki co rok temu, plus dwa inne specyfiki wzmagające skuteczność i czas działania. Jak na razie (raptem tydzień) opinie są bardzo dobre. Stali klienci wiedzą czego się spodziewać, ale nowi są naprawdę zachwyceni. Tym bardziej, że na rynku jest mnóstwo firm które biorą pieniądze, ale ich opryski wystarczają do pierwszej poważnej ulewy. To jest zresztą dość poważny problem. W tym roku spotkałem się już z wieloma osobami które nauczone doświadczeniem poprzednich lat i działaniami innych pryskaczy nie wierzą, że oprysk może być skuteczny dłużej niż 2 tygodnie.
Może.
I jest.
Jak to zrobić? Sorki, to moja tajemnica. Dopóki jest tajemnicą, mam przewagę nad innymi i mogę zarabiać. A klienci są zadowoleni i polecają mnie swoim znajomym. 95% klientów to albo ludzie z poprzednich lat, albo ich znajomi z polecenia. Z tego jestem dumny.
Poza komarami moje środki likwidują też kleszcze i szkodniki roślin uprawnych oraz drzew owocowych. Wszystkich chętnych serdecznie zapraszam.
601 209697