stefanprawo
01.11.14, 12:24
Drodzy, kochani forumowicze,
Już 16 listopada wybory, wreszcie potem większość osób,których nicki pojawiły się przed teraźniejszymi wyborami zamilknie...do następnyh wyborów
Nastanie cisza i życie na tym forum będzie się tozyć swoim tempem.
Tak było też 4 lata temu.
O tym kto zostanie burmistrzem zadecyduje sie w lokalach wyborczych a nie na tym forum.
FAKTEM JEST,że rzeczywiście ta kadencja nie należała do straconych. O ile więcej jednak udało by się zrobić gdyby skład rady miejskiej był inny...no,ale cóż tak zadecydowali wyborcy.
Teraz dzięki między innymi stowarzyszeniu ŁOMIANKI RAZEM udało się przybliżyć mieszkańcom funkcjonowanie rady miejskiej więc i zapewne wybory będą bardziej świadome.
Należy pogratulować wytrwałości wszystkim kandydatom na urząd burmistrza i kandydatom do rady miejskiej i rady powiatu, niezależnie od opcji politycznej.
Należy tylko prosić oto żeby ostatnie dwa tygodnie kampanii wyborczej były na poziomie. Podoba mi się tak naprawdę kampania Pana Dąbrowskiego,który nie atakuje personalnie swoich adwersarzy i mówi wyłącznie o konkretach, co zrobiono i co będzie zrobione. Kampania Pawlickiego oraz Zadrożnego też jest OK. Nie podobają mi się za to kampanie Gołąb, która epatuje swoją płcią, Pszczółkowskiego,którego reklamy zaraz wejdą nam do domów oraz Gawdy, który nie przedstwia według mnie żadnych konkretów. Największe zastrzeżenia mam jednak do kampanii Kolwasa, która jest poniżej jakkiegokolwiek poziomu z uwagi na naczepy z hasłami delikatnie mówiąc zaniżającymi poziom debaty publicznej. Niemniej jednak wszystkim kandydatom życzę powodzenia. Niech zwycięży najlepszy. Nie ukrywam,że poprę w nadchodzących wyborach kandydaturę Tomasza Dąbrowskiego gdyż sprawdził się jako burmistrz Łomianek, do czego też Was zachęcam.
www.lomiankirazem.pl