Dodaj do ulubionych

Pszczółkowski czy Gołąb

10.11.14, 18:46
Pszczółkowski był szefem Pani Gołąb.

Oboje pracowali już w samorządzie tyle,że na innych stanowiskach.

Tutaj stawiam na remis ze wskazaniem na Urszulę Gołąb gdyż Pszczółkowski już pełnił funkcję burmistrza i z jakiegoś powodu mieszkańcy Łomianek wystawili Pszczółkowskiemu CZERWONĄ KARTKĘ czyli Pszczółkowski nie został wybrany na drugą kadencję, mając ku temu wszelkie atuty, mam tu na myśli pełnienie funkcji burmistrza Łomianek.
Obserwuj wątek
    • jwc3 Re: Pszczółkowski czy Gołąb 10.11.14, 19:28
      Nie dajcie się manipulować stefanprawo. Jemu chodzi tylko o skłócenie wszystkich ze wszystkimi. Oczywiście pomagają mu koledzy z kadłubkowych stowarzyszeń. Proponuję zakończyć wszelkie dyskusje w tej kwestii na forum. PRZECIEŻ NAM ROZCHODZI SIĘ O TO, ABY PRZEGRAŁ DĄBROWSKI. Swoją siłę możemy pokazać w sobotę na dyskotece pod patronatem w ICDS oraz w lokalach wyborczych w niedzielę.
      POzdrowienia.
      • grochownia Re: Pszczółkowski czy Gołąb 10.11.14, 21:01
        Każde z nich jest wielokrotnie lepsze od burmistrza Dąbrowskiego. Z Dąbrowskim na pewno może równać się każdy uczeń gimnazjum, ba jak gminna fama niesie nawet z podstawówki wystarczy. A że ma Syzyfa, że doprowadził do bankructwa fabrykę cegieł i że nie został posłem PISu z Płocka to fakty. Z takimi umiejętnościami trudno zbyt wiele osiągnąć, szkoda że tak wielu dobrych ludzi dało się nabrać na miód jego słów.
    • porucznik_borewicz_pl Re: Pszczółkowski czy Gołąb 10.11.14, 23:38
      Pszczółkowski uzyskał TYLKO 119 głosów mniej od TD

Jego największym atutem jest doświadczenie
      www.facebook.com/ZgodaBudujePrzyszlosc
      bestoff24.pl/
    • pani_z_lomianek Re: Pszczółkowski czy Gołąb 11.11.14, 17:03
      Ekspercie mylisz się. Miał 5 min ode mnie i mojej rodziny dostanie następne 5 min.
      • porucznik_borewicz_pl Re: Pszczółkowski czy Gołąb 11.11.14, 21:25

Ja również zagłosuje na Pszczółkowskiego
        Stawiając na Pszczółkowskiego - stawiamy na doświadczenie
        www.facebook.com/ZgodaBudujePrzyszlosc
        bestoff24.pl/
    • eryk9013 Re: Pszczółkowski czy Gołąb 11.11.14, 21:26
      Dotyczy Rusieckiego, ale godne uwagi: drive.google.com/file/d/0B1hYVXsrSXCKZVIwYmhPeFFEd0E/view?pli=1
      • kamilokw Re: Pszczółkowski czy Gołąb 12.11.14, 23:37
        Takie działania są niedopuszczalne zajęli by się czymś na prawdę ważnym np: problemem drogi S7 bo każdy od tego umywa ręcę i nie potrafi podjąć właściwej decyzji.
    • aronpl Re: Pszczółkowski czy Gołąb 13.11.14, 12:50
      Z tego co wiem to właśnie kandydatka Gołąb ma ciekawy pomysł na rozwiązanie problemu drogi S7.
      • ari-vederci Re: Pszczółkowski czy Gołąb 13.11.14, 12:54
        szkoda że przyszedł jej dopiero teraz do głowy, nie wtedy gdy była w referacie.
        • ziomalreaktywacja Re: Pszczółkowski czy Gołąb 13.11.14, 22:05

amore
          Jaką masz wiedze o rozwiązaniach, które proponowała Pani Urszula Gołąb. Osobiście nie znam szefa, który by się pochwali, że to nie on wymyślił tylko jego pracownik. Ale może wiesz:

1. Czyim pomysłem było rondo na ulicy Brukowej wraz z prawoskrętem z Warszawskiej oraz dwupasmową jezdnią na wylocie z Brukowej do S7.
          2. Połączenie Akacjowej z Brukową BIS - tak żeby tamtędy mogły jeździć autobusy
          3. Odzyskanie działki na osiedlu Chopina pod nowe ujecie wody.
          4. ...

A może wiesz na jaki objazd zgodził się Dąbrowski w czasie budowy S7. Otóż chciał cały ruch skierować na ulicą MAJOWĄ, a mieszkańcy prochowni mieli przechodzić około kilometra do przystanku na Kolejowej . ( Warto przypomnieć sytuację gdy podczas Kkomisji Technicznej Rusiecki śmiał się z radnych, którzy zgłaszali własne pomysły). Objazd w końcu został poprowadzony przez Buraków, tak aby mieszkańcy mogli dojechać do przychodni.

Wiele z pomysłów dzięki którym mieszkańcom żyje się lepiej to pomysły Pani Urszuli Gołąb
          • 2hestia Re: Pszczółkowski czy Gołąb 13.11.14, 22:42
            Popatrz Arku a ja myślałam, że twój. Przeceniłam Cie. Przeceniłam Cie bardzo.
            • ziomalreaktywacja Re: Pszczółkowski czy Gołąb 13.11.14, 22:46
              M.
              sukces ma wielu ojców, porażka jest sierotą
    • anetasr Re: Pszczółkowski czy Gołąb 13.11.14, 21:26
      Lepiej późno niż wcale! Myślę, że jeśli tylko będzie miała możliwość to go zrealizuje. To rozsądna kobieta
      • be-cacy Re: Pszczółkowski czy Gołąb 13.11.14, 21:35
        Stawiam na umiejętności menażerskie i doświadczenie.
        Posiada je pan Wiesław Pszczółkowski.To najlepszy kandydat na burmistrza Łomianek.
        Komitet - ZGODA BUDUJE PRZYSZŁOŚĆ.

to posiada
        • porucznik_borewicz_pl Re: Pszczółkowski czy Gołąb 14.11.14, 00:18
          Ja stawiam na DOŚWIADCZENIE . Wybiorę PSZCZÓŁKOWSKIEGO
          • ziomalreaktywacja Re: Pszczółkowski czy Gołąb 14.11.14, 17:58

Zachęcam do przeczytania gazety Porozumienie Samorządowe nr5

www.kobietaburmistrz.pl/gazeta.php
            str 2 - "Nie warto stać w cieniu"

• nertro Re: Pszczółkowski czy Gołąb 14.11.14, 19:24
      Jednak Gołąbowa! Przekonała mnie likwidacją Straży Miejskiej i planem rozwoju edukacji w naszym mieście. Ja tam jej dam szanse nic nie tracę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka