Dodaj do ulubionych

Komitywa Rodzinkę

15.09.18, 13:04
..Dziwne że Rodzina Ginalskiego po moim zwolnieniu z ochrony skorpion nagle mają pełno kasy.. I już wiem, kto kazał mi dać żółty identyfikator jako jedynemu i kazał traktować jak żyda, napuścił młodzież, obczerniał od zboczeniców, kazał obserwować, nasprowadzał ludzi, dziwnym trafem po moim zwolnieniu z tej ochrony mąż Pani Grażyny Mamaj zaczął ność czarną kurtkę, a wcześniej w czarnych ciuchach chodził ulicą młody człowiek z długimi włosami, dziwnym trafem długie włosy miał syn Sławomira Ginalskiego, a w ochronie pracował u warcholaka, podobno długo włosy a nie ja.. W tych Łomiankach załatwiono mnie w szmatę i czekano aż zdechnę i podejrzewam o to rodziny, które się dorabiały na moim już nieżyjącym ojcu i to im by pasowało.. I sram na taką Polskę w której złodziejstwo i korupcja są nagradzane a burmistrz nic zrobić nie może, bo to ludzie Wielkiej ŁĄKOWEJ CZYLI PANÓW PRZCZÓŁKOWSKIEGO, GRODZKIEGO,ZIELSKIEGO,WÓJCICKIEJ ETC....CZY TA POLSKA NIE PRZYPOMINA RZECZPOSPOLITEJ SZLACHECKIEJ, GDZIE WARCHOLSTWO I PRYWATA...GRATULACJE PANIE ZIELSKI SEJMIK MUROWANY WSZAK CWANIAKI NASZYPCIEJ SIĘ TAM DOSTAJĄ...
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka