iod 02.11.05, 18:22 czy mogę prosić o opinie o klinice Smile Center (chyba tak się nazywa?). Może ktoś zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiom1 Re: stomatolog - Majowa 02.11.05, 19:09 Majowej nie znam ale polecam Panią Kasię prowadzącą gabinet róg Wiślanej i Dolnej w Dąbrowie. Chodzimy tam z całą rodziną już dość długo, jest profesjonalnie i bardzo miło. Ortodąta też w tym gabinecie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: stomatolog - Majowa 27.12.05, 21:58 A jakie ceny na Miłej? Podciągam wątek - może ktoś zna dobrego stomatologa w Łomiankach, który nie bierze za wypełnienie bajońskich sum. Ostatnio chodziłam do gabinetu przy ulicy Fabrycznej ale jakoś nie powala na kolana a cena - 110 zł (ze znieczuleniem) za bardzo malutką dziurkę wydaje sie troche przesadzona całkiem spora. Iod - pytałas o Smile Centre - tam jest ok (profesjonalnie, z użyciem najlepszego sprzętu i szybko) tylko drogo - najmniejsze wypełnienie kosztuje około 180 zł (150 plus 30 znieczulenie). Likwidacja kamienia - 150 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: stomatolog - Majowa 27.12.05, 23:49 mwsylwia - Fabryczna jakoś mnie nie przekonuje. Jeśli chodzi o ulicę Miłą, ale w Warszawie - diabelnie przystojny stomatolog, polecam ;). Na dodatek, dobry stomatolog. Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: stomatolog - Majowa 28.12.05, 11:05 POdaj jakieś namiary (telefon) i orientacyjny cennik- pliiiis iod napisała: Jeśli chodzi o ulicę Miłą, ale w Warszawie - diabelnie przystojny stomatolog, > polecam ;). Na dodatek, dobry stomatolog. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: stomatolog - Majowa 28.12.05, 11:20 Ja tam wolałabym, zeby przystojniak nie oglądał moich dziurawych zębów. To prawie tak jakby iść do przystojnego... no wiecie jakiego lekarza :))) brrr Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: stomatolog - Majowa 27.12.05, 22:32 Ja raz bylem na majowej.Ale gdy wilem sie na fotelu, ktos mi obrobil felgi w samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: stomatolog - Majowa 27.12.05, 23:45 esscort napisał: > Ja raz bylem na majowej.Ale gdy wilem sie na fotelu, ktos mi obrobil felgi w > samochodzie. :)))ja bardzo przepraszam za brak współczucia, ale jakoś tak mnie to rozbawiło bardzo. Nie, żebym uważała, że kradzież felg śmieszna jest, ale cała sytuacja trąci "czarnym humorem", który lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: stomatolog - Majowa 28.12.05, 09:29 Współczuję, naprawdę. Ja kiedyś, jak byłam na pokazie makijażu (a co!!) to mi ukradli samochód :( Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: stomatolog - Majowa 28.12.05, 10:12 mwsylwia, ale tego nie da się porównać. Tu się człowiek wił z bólu, a Ty przyjemnościom oddawałaś. Jakiś kodeks złodziejski powinien jednak obowiązywać, np. że cierpiącemu się nie dokopuje ;) No ale złodziej to wytwór społeczeństwa a Lem intelogentnym ostatnio powiedział jakim jesteśmy społeczeństwem (w odróżnieniu od narodu oczywiście :))) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: stomatolog - Majowa 28.12.05, 11:24 Dzięki za to wstawiennictwo. Pewnie, że to jest róznica. A kodeks złodziejski to już chyba dawno przestał obowiazywać. Chociaż zdarzają (zdarzały) się jeszcze wyjatki. Jacek Kuroń opowiadał kiedyś, że po 1989 r., gdy zaczął być posłem, uprał sobie wieczorem dżinsy i wywiesił na podwórku, żeby do rana wyschły. Nagle słyszy za oknem (mieszkał na parterze), że ktoś do tych spodni sie dobiera. Podbiegł do okna i zaczął prosić: panowie, zostawcie te spodnie, bo ja nie bedę miał w czym jutro do sejmu pójść. I zostawili. Dziś gdyby jakiś poseł tak zrobił, to pewnie jeszce by mu szybe wybili. Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: stomatolog - Majowa 28.12.05, 11:42 Iod - a Ty wierzysz jeszcze w jakieś kodeksy??? Bo ja już chyba tylko w drogowy (choć czasem też mam wątpliwości). Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: stomatolog - Majowa 28.12.05, 11:49 no właśnie już chyba nie wierzę. Tylko mi tęskno czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
atos55 Re: stomatolog - Majowa 28.12.05, 16:46 Na Majowej jest drogo, ale bardzo fachowo. Sam bywalem tam tylko z niewielkimi ubytkami (los mi oszczedzil wiekszych problemow), ale moi znajomi kilkakrotnie korzystali z ich uslug, i opinia byla taka, ze sa tam cudowni stomatolodzy do najtrudniejszych i najdrozszych procedur, zwlaszcza do wstawiania implantow. To jest ich specjalnosc, robia to doskonale, choc koszt jednego implantu to okolo 8 tys. zlotych. Natomiast spotkalem sie z opinia, ze lecza zęby nienadzwyczajnie, a wjednym znanym przypadko posadzani byli o takie leczenie, ktore oslabilo zab i w koncu sie zlamal. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: stomatolog - Majowa 28.12.05, 17:29 atos55 napisał: Natomiast spotkalem sie z opinia, ze lecza zęby nienadzwyczajnie, > a wjednym znanym przypadko posadzani byli o takie leczenie, ktore oslabilo zab i w koncu sie zlamal. To nawet logiczne, skoro najlepiej wychodzą im implanty. Odpowiedz Link Zgłoś