kristooo 06.11.05, 20:40 Miesiąc temu otworzył się ciekawy sklep obok MarcPolu jak się wchodzi na bazarek- "Kraina Słodyczy ". Mają tam mnóstwo słodkich i ciekawych łakoci. Zajrzyjcie-POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: "Kraina Słodyczy" 20.11.05, 13:47 Zarąbczyste pierniczki w czekoladzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: "Kraina Słodyczy" 20.11.05, 14:57 Mutowanie słowa zaczynającego się od "za..." i wyrażającego radość, akceptację, podziw czy ekscytację robi naprawdę wielką karierę. Zarąbczyście jeszcze nie znałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: "Kraina Słodyczy" 20.11.05, 18:27 randolff napisał: > Mutowanie słowa zaczynającego się od "za..." i wyrażającego radość, akceptację, podziw czy ekscytację robi naprawdę wielką karierę. Zarąbczyście jeszcze nie znałem :) Słodko brzmi - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: "Kraina Słodyczy" 20.11.05, 20:33 Czy ja wiem... Słodko to by było zapączyście albo zakremiście. A zarąbczyście ma jakiś taki góralsko-zbójnicki wydźwięk :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: "Kraina Słodyczy" 20.11.05, 22:18 Ja znałam ZARĄBIŚCIE, ale jak widać nie jestem trendy. ;) "Zapączaste i zakremiste" jest zajefajne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: "Kraina Słodyczy" 21.11.05, 11:16 kmsanczia napisała: > Ja znałam ZARĄBIŚCIE, ale jak widać nie jestem trendy. ;) "Zapączaste i > zakremiste" jest zajefajne. :) Ale bym zjadła kremówkę albo pączowe, tylko jak wyjsc do cukierni, tak zimno :- (( Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: "Kraina Słodyczy" 21.11.05, 13:06 Może by zaproponować w cukierniach usługę "ciastka z dostawą do domu". Na zime jak znalazł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: "Kraina Słodyczy" 21.11.05, 13:41 randolff napisał: > Może by zaproponować w cukierniach usługę "ciastka z dostawą do domu". Na zime jak znalazł ;) Oj Randolf, kobiet nie znasz, przecież my jak jemy słodycze to zawsze "ostatni raz", a już od "jutra" w najgorszym wypadku "od poniedziałku" ścisła dieta, która by się odważyła na taką premedytacje żeby regularne dostawy sobie zapewnić? Odpowiedz Link Zgłoś
kristooo Re: "Kraina Słodyczy" 24.12.05, 22:52 ..... spróbujcie rurek kokosowych ...... mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś