k72 17.11.05, 16:24 Obok przedszkola na Szpitalnej powstaje nowy odcinek ścieżki rowerowej.Może kiedyś połączy się z krótkim odcinkiem obok basenu? A za parę lat .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papirus22 Re: Ścieżka rowerowa 17.11.05, 17:41 Cieszę się każdą inwestycją tego rodzaju szczególnie jak nie ma na jej środku drzew, jednak jest to tylko 50m bez łącznika z obu stron... A za parę lat wybudują kolejne 50m, wtedy też będziemy juz dopłacać do Centrum Ścieżek Rowerowych, wspominać zakopane jezioro fabryczne, i aby obejrzec rzeke Wisłę będziemy organizować wycieczki do Warszawy. Nasz Burmistrz będzie zarządzał 60 tysięczną dzielnicą Warszawy pełną 4 pietrowych bliźniaków, z dwoma autostradami, koleją spalinową, lotniskiem. I będzimy najtańszą w utrzymaniu dzielnicą Warszawy, bo nie będzie jej trzeba oświetlać, nikt nie będzie jeździł samochodem bo po prostu nie dojedzie po tym błocie, za to będą nowe linie Ł, Łd, Łdd (Łomainki Dolne), Łk (Kiełpin), Łd (dziekanów) po 10 zł za kurs i z perspektywicznie rozwijającym się cmentarzem komunalnym , bo zaraza opanuje Łomianki z braku kanalizacji, a woda z szamb będzie nas skutecznie truła. A może zrobić nowy watęk. Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: Ścieżka rowerowa 17.11.05, 17:55 hej, rozchmurz się :0 Ja jestem w świetnym nastroju bo właśnie przeczytałam o poczuciu misji, miłości do ojczyzny i wypełnianiu obowiązków obywatelskich - czyli artykuł o naszym B. I nastrój cokolwiek romantyczny mnie ogarnął a w tle polskie wierzby i polonez As-dur Chopina... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Ścieżka rowerowa 17.11.05, 18:13 mwsylwia napisała: > hej, rozchmurz się :0 > Ja jestem w świetnym nastroju bo właśnie przeczytałam o poczuciu misji, miłości > do ojczyzny i wypełnianiu obowiązków obywatelskich - czyli artykuł o naszym B. > I a w tle zatroskana twarz naszego Wielkiego Przywódcy............. > nastrój cokolwiek romantyczny mnie ogarnął a w tle polskie wierzby i polonez > As-dur Chopina... Odpowiedz Link Zgłoś