niedzwiedzica_sousie 08.12.06, 13:29 co to za wyspa? dla dzieci?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grubaska20 Re: maretina 08.12.06, 13:36 a proszę żę cię bardzo: www.allegro.pl/item147872479__nowa_plywajaca_wyspa_teletubisie_tomy.html Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: maretina 08.12.06, 13:39 a do wanny, to ja nie chcę, i tak za długo mi w niej siedzi i ma suchą skórkę Odpowiedz Link
grubaska20 Re: maretina 08.12.06, 13:54 no ja też do wanny, to raczej nie. też długo się tapla, a na zabawki kąpielowe, to już mi powoli brakuje miejsca w łazience hehhe rozważam bardziej to: www.allegro.pl/item147608826_domek_teletubisiow_teletubbies_teletubis.html tylko nie jestem przekonana, jasiek jeszcze jest na to chyba za mały a na suchą skórkę polecam oilatum! kąpaliśmy jaśka w oilatumie od urodzenia jakoś do roku, bo sucha skóra właśnie i uczulenia po płynach do kąpania. naprawde jest super! teraz już tylko co jakiś czas robimy mu taką kąpiel, tylko wtedy zabawki do oilatumowej wanny to gumowe, bo te cuda wszystkie fisher price, to za bardzo skomplikowane w budowie, weź to potem z tego płucz hehe spróbuj, spróbuj ten oilatum Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: maretina 08.12.06, 14:03 cały czas używamy oilatum, butlami to kupuję! a zabawka boska! Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: maretina 08.12.06, 14:13 no, taką delikatniutką ma ten problem pojawił się odkąd włączyliśmy ogrzewanie, ja też tak mam... Odpowiedz Link
grubaska20 Re: maretina 08.12.06, 14:22 aaa widzisz.. biedne niedźwiady no a co myślisz o tym domku? nie sa za mali jeszcze na tą zabawkę? dziewczyny na wrześniowym twierdzą raczej, że tak Odpowiedz Link
grubaska20 Re: maretina 08.12.06, 14:23 chociaż stasiol to starszy trochę od jaśka, to oze bardziej będzie kontenty Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: maretina 08.12.06, 14:24 trochę za mali pewnie są... ale czas tak szybko płynie Odpowiedz Link
grubaska20 Re: maretina 08.12.06, 14:27 nooo.. chyba poczekam z tym do zająca hehe w dupe pipe jeża uśmiechy musze dedem stawiać, bo mię uszacica wczoraj klawisz łyżeczką z laptopa wydłubała heh niby go zrobiłam, ale coś ciężko się wbija a co ja na to mogę, że tak ciągle rechoczę..? hehheh Odpowiedz Link