iod 06.01.06, 15:48 napisz na priv z tą szkołą, błagam, a jak złamię nogę i nie przyjdę wieczorem, albo mąż jednak nie puści ;)!!! Nie można tak, polecę, potem, nie teraz, a ja tu myślę i myślę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daisy32 Re: daisy!!!!! 06.01.06, 15:51 iod musisz mnieć motywację, aha mam chyba dobre australijskie winko, chyba lubisz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: daisy!!!!! 06.01.06, 15:55 Motywację mam, ale nogi 2 też (ryzyko złamania) i męża też, aczkolwiek dzisiaj jestesmy w świetnej formie, więc chyba będzie dobrze;) Winko też mam (chyba jeszcze), ale nie wpuszczą nas chyba z alkoholem swoim????? Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: daisy!!!!! 06.01.06, 15:56 chyba, ze skamuflujemy, pomyślę... Apropos win czy tylko takie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: daisy!!!!! 06.01.06, 15:58 rany, wiem,że mam zaległe, spróbuję przemycić, idę do piwniczki zobaczyć, co jeszcze zostało... Lubię też francuskie pewne winko, ale r. 2000 koniecznie, i szampana lubię, i mojito lubię, i w ogóle lubię... Podpisano AA Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: daisy!!!!! 06.01.06, 15:58 Wino to najlepszy afrodyzjak, tym mozemy upajać mężów rotacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: daisy!!!!! 06.01.06, 16:02 co ty, prędzej za mało...Nie wino daisy, cukier trzeba rozsypywać po całym mieszkaniu, ktoś tu tak radził wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś