Gość: hannah IP: 213.76.128.* 08.11.02, 09:47 W drugiej turze znalazło się dwóch kandydatów. Ciekawe czy ktoś wie czemu kandydat zgłoszony przez KKW SLD-UP na swoich ulotkach nie chce się pochwalić tym poparciem? Czyżby się wstydził przyznać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
control Re: II tura 09.11.02, 10:23 To dziwne, bo w tych ulotkach Bochenka,, ktore ja dostalem, to sie przyznaje. Nawet gdyby sie nie przyznawal i był choćby wnukiem Lenina, to i tak należy na niego głosować. Dotychczasowy burmistrz, Sokolowski, jest poważnym zagrozeniem dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: II tura 09.11.02, 10:33 popieram przemowcę. Sokołowski zadłuzył Lomianki na lata> jezeli zostanie burmistrzem, to on a zwłaszcza jego talibowie rozdrapią reszte. Szkoda jednak, że raczej nie ma szans przegrać, gdyż nie zauważyłem, by kontrkandydat prowadził jakąś kampanię. W ten sposób, to można się starać o koncesję na kiosk z gazetami a nie na stanowiska burmistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esscort Re: II tura IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 14:24 W Wyborczej napisali, że wprowadzil na listy wyborcze ponad 1000 wirtualnych osob "przebywajacych" w gminie. Ponadto zameldowane zostaly wszystkie siostrzyczki zakonne. Też byłbym pewny na jego miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
joan3 Re: II tura 14.11.02, 22:21 Ciemność widzę.Mułła Sokół i 13 talibów w radzie.Ta smutna dwójeczka ( pan Zielski i pan Iwaszko), która dostała się przez kompletną nieuwagę zostanie pewnie zdołowana i zastraszona zanim się obejrzą.Patrząc na porzednią Radę Miasta i Gminy Łomianki myślałam, że gorzej już być nie może.Jak widać jest. Ostatnio usłyszałam następujace uzsadnienie głosowania na Sokołowskiego- " No to Żyd jest coprawda, ale z Polką ożeniony.Ładną.I do kościoła chodzi i tak pięknie śpiewa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirle Re: II tura IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 18:16 A ja w II turze nie głosowałem.Z jednej strony artysta śpiewajacy,o którego zmyśle gospodarczym zdanie mam niewysokie ,z drugiej były lokalny kacyk pzprowski,który miastem za mojej pamieci już rządził i to bez specjalnych sukcesów.Zagłosuję za cztery lata.Może kandydaci będą bardziej udani. Odpowiedz Link Zgłoś