IP: 213.76.128.* 08.11.02, 09:47
W drugiej turze znalazło się dwóch kandydatów. Ciekawe czy ktoś wie czemu
kandydat zgłoszony przez KKW SLD-UP na swoich ulotkach nie chce się pochwalić
tym poparciem? Czyżby się wstydził przyznać?
Obserwuj wątek
    • control Re: II tura 09.11.02, 10:23
      To dziwne, bo w tych ulotkach Bochenka,, ktore ja dostalem, to sie przyznaje.
      Nawet gdyby sie nie przyznawal i był choćby wnukiem Lenina, to i tak należy na
      niego głosować. Dotychczasowy burmistrz, Sokolowski, jest poważnym zagrozeniem
      dla miasta.
      • esscort Re: II tura 09.11.02, 10:33
        popieram przemowcę. Sokołowski zadłuzył Lomianki na lata> jezeli zostanie
        burmistrzem, to on a zwłaszcza jego talibowie rozdrapią reszte. Szkoda jednak,
        że raczej nie ma szans przegrać, gdyż nie zauważyłem, by kontrkandydat
        prowadził jakąś kampanię. W ten sposób, to można się starać o koncesję na kiosk
        z gazetami a nie na stanowiska burmistrza.
        • sloggi Re: II tura 09.11.02, 21:51
          Ponoć Sokół jest pewien zwycięstwa.
          • Gość: esscort Re: II tura IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 14:24
            W Wyborczej napisali, że wprowadzil na listy wyborcze ponad 1000 wirtualnych
            osob "przebywajacych" w gminie. Ponadto zameldowane zostaly wszystkie
            siostrzyczki zakonne. Też byłbym pewny na jego miejscu.
      • joan3 Re: II tura 14.11.02, 22:21
        Ciemność widzę.Mułła Sokół i 13 talibów w radzie.Ta smutna dwójeczka ( pan
        Zielski i pan Iwaszko), która dostała się przez kompletną nieuwagę zostanie
        pewnie zdołowana i zastraszona zanim się obejrzą.Patrząc na porzednią Radę
        Miasta i Gminy Łomianki myślałam, że gorzej już być nie może.Jak widać jest.
        Ostatnio usłyszałam następujace uzsadnienie głosowania na Sokołowskiego- " No
        to Żyd jest coprawda, ale z Polką ożeniony.Ładną.I do kościoła chodzi i tak
        pięknie śpiewa".

• Gość: mirle Re: II tura IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 18:16
          A ja w II turze nie głosowałem.Z jednej strony artysta śpiewajacy,o którego
          zmyśle gospodarczym zdanie mam niewysokie ,z drugiej były lokalny kacyk
          pzprowski,który miastem za mojej pamieci już rządził i to bez specjalnych
          sukcesów.Zagłosuję za cztery lata.Może kandydaci będą bardziej udani.
          • sloggi Re: II tura 18.11.02, 11:39
            Co tym razem obiecywali ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka