lolaxyz 20.02.06, 14:03 Takiego co zrobi ogrzewanie podłogowe i instalacje gazową. Najlepiej autoryzowanego przedstawiciela Junkersa. Moze wygladać tak jak ten z reklamy :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaco2001 Re: hydraulika szukam 20.02.06, 15:35 spróbuj zapytać w arma sanie na warszawskiej (po lewej stronie w kierunku kiełpina). kiedyś też potrzebowałem na już i kilku polecili. w końcu nie wybrałem żadnego ;) ale to już inna historia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: hydraulika szukam 20.02.06, 16:11 E, tak całkiem z ulicy to bym brał bardzo ostroznie (zwłaszca naa taka poważną robotę) Odpowiedz Link Zgłoś
mrs_robinson Re: hydraulika szukam-mam swietnego-napisz na priv 20.02.06, 19:16 jak w temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
habibi77 Re: hydraulika szukam-mam swietnego-napisz na pri 21.02.06, 16:26 Lola, jak znajdzisz kogoś to daj znać, też szukam do tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs_robinson Re: hydraulika szukam 21.02.06, 18:25 Prosze wybaczyc-mieszkam na Zoliborzu- zadzwonilam do niego okazalo sie,ze hydraulikowi ma "tylu klientow na Zoliborzu" i teraz niczego nie moze sie podjac!!!Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: hydraulika szukam 27.02.06, 09:08 Właśnie przypomniano mi o hydrauliku, dziękuję Mrs za informację chociaż okazała się nieakutualna. W ferworze zamieszania wokół innych spraw zapomniałam że dałam to ogłoszenie i pozostawiłam je bez komentarza, przepraszam. Juz mamy dwóch poważnych kandydatów na wykonawcę i mam nadzieje, że jednego z nich wybierzemy. Odpowiedz Link Zgłoś