krzysiom1 28.02.06, 22:39 Byłem w niedzielę na Różowej Panterze. Klęska. Może to sentyment ale Różowa Pantera bez Srebrnego szerszenia i wiernego Kato to nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iod Re: Różowa Pantera 28.02.06, 22:45 wiedziałam! już z zajawek w kinie! nie pójdę! - ja umieram ze śmiechu oglądając stare wersje (mam wszystkie!) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziucholec1 Re: Różowa Pantera 01.03.06, 11:25 oj to szkoda! Myślałam , że się wybierzemy całą rodzinką coby się trochę pośmiać. Też mamy całą kolekcję, oglądaną nie wiem już ile razy, dlatego chcielismy czegoś nowego. A tu taki klops:(( Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Różowa Pantera 01.03.06, 11:29 Czewrony Kapturek się nieźle zapowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Różowa Pantera 01.03.06, 11:33 Nie no! Idżcie. Napewno się trochę pośmiejecie. Po prostu ten film nie ma tego czegoś.... co miała stara Pantera. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Różowa Pantera 01.03.06, 15:57 Nie bardzo wiem dlaczego się biorą za takie powtórki. Scenarzyści pomysłów juz nie mają? Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Różowa Pantera 01.03.06, 16:08 Znana marka (tytuł w tym przypadku) przyciąga ludzi. Nie poszedłbyś z ciekawości np. na nowych "czterech pancernych"? Albo na Misia 2? Sukces gwarantowany niezależnie od poziomu filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Różowa Pantera 01.03.06, 17:13 randolff napisał: Nie poszedłbyś z ciekawości np. na nowych "czterech pancernych"? Ja bym poszedł, ale musiałaby grać Pola Raksa Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Różowa Pantera 01.03.06, 17:32 Eee, to musiałby być to film o ZBOWID-ie albo o Domu Starości Kombatanta. Nudy... Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Różowa Pantera 01.03.06, 18:44 Rand my dla niektórych młokosów też już jesteśmy Zbowid. Kiedyś mi się wydawało, że ludzie tyle nie żyją. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Różowa Pantera 01.03.06, 19:00 Ha, ha, ha. Powiedziła co wiedziała. Randolff - A myślałem o "wczesnej" Poli Raksie Odpowiedz Link Zgłoś