papirus22 23.03.06, 23:23 chyba wszyscy wraz z nadejściem wiosny nie chca topic marzanny, poczekamy na jej zatopienie do października:)) To teraz czekamy na majówkę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k72 Re: marzanna-nie tym razem 23.03.06, 23:27 Dlaczego mamy czekać tak długo skoro prezydent, premier, burmistrz, proboszcz,... wszyscy są BE, rozweselmy sobie trochę ten nasz żywot tej wiosny! Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: marzanna-nie tym razem 23.03.06, 23:44 Papirus cofam dil z marzanną - Ty miałeś robić marzannę zamiast mnie za piwo (dla przypomnienia) Zawiodłem się srogo :-( Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: marzanna-nie tym razem 23.03.06, 23:47 ja nic nie miałem robic tylko Ty sie wycofales skoro kilka osób napisało że nie ma co sie organizować więc trudno. Nie ma marzanny nie ma topienia. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: marzanna-nie tym razem 23.03.06, 23:52 a ja uważam, że to brak fragsa (to ja, gwardia pzyboczna) w organizacji całej imprezy zaważył na losach topienia - może to i dobrze - jakiś barbarzyński zwyczaj z tym topieniem ;) No i zero piwa w niedzielę :( Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: marzanna-nie tym razem 23.03.06, 23:55 czarujesz mnie Papi na całego :-) przehandlowałem u Ciebie dziewcze za piwko. cóż, jak mawiał Frags (niedaleko chociaż) ... nie ma Marzanny ... nie ma piwka... nie ma topienia ... Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: marzanna-nie tym razem 24.03.06, 00:05 Frags to mówił czego nie ma jak się nie ma pieniędzy, chyba... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: marzanna-nie tym razem 24.03.06, 00:06 pieniądze, piwo, koraliki .. kakaja dyferencja? Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: marzanna-nie tym razem 24.03.06, 08:10 Robert chciałbym zwrócić uwagę, że ty piwo to i tak wszystkim stawiasz jak chcesz się wkupić w końcu dwa razy nas olałeś. Teraz zresztą tez bo straszyłeś wyjazdem do Szczyrku, czy gdzies tam. A więc jak będzie spotkanie to musisz się przygotować na kolejkę dla wszystkich-tylko, żebys rachunku na urząd nie brał:) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: marzanna-nie tym razem 24.03.06, 13:25 Papi niestety mogę się z Tobą zgodzić (chyba to słońce mnie ...) Postawie kolejkę choćby i dzisiaj ! Ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: marzanna-nie tym razem 24.03.06, 16:37 już nie wiem Papirus, coś tam piszesz o stawianiu piwa itd. Jak chcę postawić piwo, to udajesz, że nie wiesz o co chodzi. Więc o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś