24.10.06, 22:02
Obserwuj wątek
    • iod Re: no no! 24.10.06, 22:04
      eh, za szybko ENTER

dzisiaj, moje Panie, moim zdaniem się postarali. Scenariusz dziś ok! Wyważone
      wzruszenie z dowcipem (3 oszukane zakochane kobiety, scena super, nawet coś o
      udziałach w firmie było ;))
      No, no. Zaczynam wierzyć w polskie seriale :)
      • papirus22 Re: no no! 24.10.06, 22:06
        Iod to nie to forum, tu sa faceci:)))
        • iod Re: no no! 24.10.06, 22:11
          Facecie - uważaj!!!!! po przerwie Cielecka kontra Brodzik. Fiu fiu!!!
          • papirus22 Re: no no! 24.10.06, 22:12
            ale o co chodzi?
            • iod Re: no no! 24.10.06, 22:15
              Cielecka czy Brodzik o co chodzi?? No wiesz, ja uważam że brodzik to....wiesz,
              do czego służy. Co innego Cielecka. Nawet grać potrafi. Dobra, spadam :)
              • drabbu Re: no no! 24.10.06, 22:27
                iod napisała:
                Co innego Cielecka. Nawet grać potrafi.

Czy od Chyry się nauczyła, zanim go rzuciła? czy to ona?
                czy dokumentnie poplątałem osoby dramatu?

A Brodzik jest OK.
                • iod Re: no no! 24.10.06, 23:34
                  Drabbu, dopiero przeczytałam....
                  moje zdanie odmienne nieco - Brodzik juz się nauczyła grać, a Cielecka -
                  cóż...Chyra trochę chyba zmarnował ;)
                  niezaleznie od ocen gry itd...piękna kobieta :).Dla mnie Brodzik -
                  sympatyczna.
                  Dobra, uciekam, bo Wam forum niszczę ;)
        • iod Re: no no! 24.10.06, 22:13
          Papi, sorry, pomyliło mi się, wino piję, dziecię w gorączce, korespondencja w
          j. obcym (jakieś templates chciałam przejrzeć) nuuuuuuuuuuuuuuuuuuda. Symfonia
          jeszcze gorsza. Brrrrrrr.....Stawiam na wielką improwizację, czar i urok
          osobisty. Tylko gdzie te dragi ;)))
          • papirus22 Re: no no! 24.10.06, 22:15
            aaaaa, jasne.
            • iod Re: no no! 24.10.06, 22:20
              czy ten wątek można jakoś przerzucić na babskie forum???? Ratunku!!!! Bo Papi
              narzeka, a mi się po prostu pomyliło :(
              • mwsylwia Re: no no! 24.10.06, 22:23
                chyba nie można :(
                Ale właśnie odetchnęłam z ulgą :) Jednak żyje... jeszcze zyje !
                • iod Re: no no! 24.10.06, 22:24
                  :)))
                  to kiedy ten babski wieczór??? BABY!!!! Gdzie jesteście?
                  • mwsylwia Re: no no! 24.10.06, 22:25
                    jesteście, jesteście :)
                    Ja czekam na tę wymianę łaszków i co?
                    • iod Re: no no! 24.10.06, 22:34
                      no chodź, mam ładny kostium dla Ciebie :)
                  • kamix123 Re: no no! 24.10.06, 22:34
                    Danges przeniosła się na Caffe Łomianki.
                    Ja czekam na propozycje odnośnie babskiego wieczoru bo jeden mi przepadł.
                    Słyszałam nowości i gratuluje podjętej decyzji - tak trzymaj.
                    • iod Re: no no! 24.10.06, 22:40
                      ja bardzo proszę o zachowanie spokoju i umiaru odnośnie wspomnianych decyzji.
                      SIĘ ZOBACZY.....
                      • danges Re: no no! 25.10.06, 22:42
                        Cześć, szukam Was cholera jasna i właśnie dostałam sms-a od Ciebie iod, cholera!!!!!!Gorączka duża?
                        • danges Re: no no! 25.10.06, 22:44
                          jestem kamix:)))))
                        • iod Re: no no! 25.10.06, 22:46
                          Duża niestety :( Zaraz nas przeklną i na czaty wyślą, uważaj....
                          • krzysiom1 Re: no no! 25.10.06, 22:47
                            U młodzieży czy u Ciebie?
                            Ile razy w roku można chorować?
                            • danges Re: no no! 25.10.06, 22:55
                              uwierz krzysiom,że można ze 20 razy w roku,prawda babki? moje dziecię jest tego najlepszym przykładem:))
                            • iod Re: no no! 25.10.06, 22:57
                              Ja nie mam czasu na chorobę Krzysiom, poza tym przepędzam co zle czerwonym
                              wytrawnym ;)
                              starszy padł. Niezle się trzymał i tak tego roku. No coż...
                              • krzysiom1 Re: no no! 25.10.06, 23:02
                                Jakiś błąd robisz.
                                Dzieci tyle nie chorują...
                                • iod Re: no no! 25.10.06, 23:10
                                  Krzysiom, cicho bądź. Dzieci to mój skarb. Jeszcze słowo i zamorduję, żadnego
                                  błędu nie robię. Nie ruszac mi moich dzieci i mojego do nich podejścia. Błędem
                                  nie nazywać, bo pazury mi zaraz wychodzą. Piszę przecież , że dawno tak źle nie
                                  było.
                                  ALeż się zezłościłam teraz. Gdzie to wino?
                                • danges Re: no no! 25.10.06, 23:12
                                  chorują....niestety... ale nie martw się nie wszsetkie tylko mój:)))
                          • danges Re: no no! 25.10.06, 22:49
                            nie bój żaby, nie dam się:))))
                          • danges Re: no no! 25.10.06, 22:50
                            i co antybiotyk na dz. dobry?
                            • iod Re: no no! 25.10.06, 22:58
                              z zaleceniem żeby poczekac az zacznie wyraźnie narzekać na ból gardła. Zaczął
                              niestety :(
                              • danges Re: no no! 25.10.06, 23:00
                                no nieciekawie się zapowiada?
                                • danges Re: no no! 25.10.06, 23:02
                                  miałaś zadzwonić i zdać relację z .... no wiesz z czego!!!!:))))
                                • iod Re: no no! 25.10.06, 23:02
                                  damy radę! nie ma wyjścia...
                                  • danges Re: no no! 25.10.06, 23:07
                                    o czym ty teraz mówisz ? o gorączce czy no wiesz?
                                  • iod Re: no no! 25.10.06, 23:11
                                    ciii...danges, dobrze jest :)
                                    • danges Re: no no! 25.10.06, 23:14
                                      a teraz to o czym mówisz bo się zaczynam gubić?
                                      • iod Re: no no! 25.10.06, 23:15
                                        :)))
                                        właściwie nic nie mówię. Krzysioma przepędziłyśmy chyba :(
                                        • danges Re: no no! 25.10.06, 23:17
                                          oj tak i kamix zniknęła:(((
                                        • krzysiom1 Re: no no! 25.10.06, 23:19
                                          Absurd!
                                          Co Ty za dyrdymały wypisujesz?
                                          Więcej antybiotyków!
                                          Szprycuj je tymi wszystkimi przeciwalergicznymi świństwami!
                                          Trzymaj pod pierzyną i chuchaj.
                                          Na pewno będą zdrowsze!
                                          Paranoja jakaś!
                                          Schowaj pazury i pomyśl gdzie błąd robisz?
                                          Powtarzam.
                                          Dzieci tyle nie chorują!
                                          • iod Re: no no! 25.10.06, 23:22
                                            Krzysiom.....na rany.....już przestań bo Cię zamorduję zaraz. Ja akurat bardzo
                                            ostrożna jestem w podawaniu czegoklowiek.
                                            I własnie zaczynamy ocenianie bez dostatecznego zglębiania tematu...Juz, bo
                                            naprawdę zamorduję...
                                          • danges Re: no no! 25.10.06, 23:23
                                            strasznie upierdliwy jesteś!!!!!!
                                            agresywny!!!!!!!!
                                            lekarz jesteś czy co?
                                            uwagi zostaw dla siebie i nie ucz matki dzieci robić:))))
                                            • iod Re: no no! 25.10.06, 23:28
                                              no dzięki Danges za słowa wsparcia, bo już mi się normalnie nóż w kieszeni...a
                                              ja na "podwórku" chowana, wiem, do czego nóż służy ;)
                                              Krzysiom, matka ma tzw. intuicję, poza tym cechuje ją dość specyficzna,
                                              niepodważalna więź z dzieckiem (normalna matka). Ja wiem kiedy i jak leczyć
                                              moje dzieci. Wiem kiedy jest poważnie, kiedy nie. Wiem, który lekarz to
                                              konowal, a który nie. Wiem, bo czuję...

"Czucie i wiara silniej do mnie mówi, niż mędrca szkiełko i oko" - dodam, zeby
                                              było trywialnie ;)
                                              • danges Re: no no! 25.10.06, 23:31
                                                ależ krzysiom mnie zaatakował nie ciebie złotko... i to ja tobie dziekuję za wsparcie:))))
                                                • krzysiom1 Re: no no! 25.10.06, 23:35
                                                  Gdzie zaatakował?
                                                  Nie da sie z Wami normalnie rozmawiać!
                                            • danges Re: no no! 25.10.06, 23:28
                                              iod jutro też jedziesz....? czy zostajesz z kawalerm w gorączce?
                                              • iod Re: no no! 25.10.06, 23:33
                                                się zobaczy rano, że tak powiem...
                                                • danges Re: no no! 25.10.06, 23:38
                                                  Zgadnij, zkim się dzisiaj widziałam..???
                                                  Kto u mnie był?
                                                  • iod Re: no no! 25.10.06, 23:46
                                                    ????? Płeć może dookreślisz?
                                                  • danges Re: no no! 25.10.06, 23:50
                                                    kobieta, dawno niewidziana, moja równolatka.....
                                                  • iod Re: no no! 25.10.06, 23:53
                                                    no nieźle :)
                                            • krzysiom1 Re: no no! 25.10.06, 23:30
                                              Mam juz odchowaną dzidzię.
                                              Rzucaną na głeboką wodę od 4 roku życia i duże doświadczenie w omijaniu świństw
                                              aplikowanych przez lekarzy!
                                              Łazi teraz do pażdziernika w krótkich majtkach i podkoszulce....
                                              Więc nie uczcie ojca dzieci robic...
                                              • danges Re: no no! 25.10.06, 23:34
                                                krzysiom1 napisał:

> Mam juz odchowaną dzidzię.
                                                > Rzucaną na głeboką wodę od 4 roku życia i duże doświadczenie w omijaniu świństw
                                                >
                                                > aplikowanych przez lekarzy!
                                                > Łazi teraz do pażdziernika w krótkich majtkach i podkoszulce....
                                                > Więc nie uczcie ojca dzieci robic...

posłuchaj mój miły...
                                                ja mam większe doświadczenie w tej dziedzinie niż Ty, mam dwoje dzieci(17 i 5 lat) , ale skoro lubisz się licytować.... no problem ale może Twój???:)))
                                              • iod Re: no no! 25.10.06, 23:38
                                                Krzysiom, ja popieram, tylko zależy jaki ten październik...
                                                Ja jestem "dzidzią rzucaną na głęboką wodę" od dawna (fajnie brzmi ;)))
                                                Czy zdrową? ja wiem...
                                                Zdecydowanie nie przegrzewam, nie izoluję, nie przesadzam z antybiotykami, nie
                                                panikuję, do szpitala nie wiozę z gorączką, działam intuicyjnie najczęściej....
                                                Jedyna rzecz, która mnie powaliła na kolana to była ta straszna alergia, obca
                                                mi zupełnie 2 lata temu. Teraz już nie. Znalazłam proste rozwiązanie. Klimat!!!!
                                                Więc nie uczmy się wspólnie jak te dzieci robić, bo wyż demograficzny gotowy ;)
                                                • danges Re: no no! 25.10.06, 23:40
                                                  iod jak pięknie napisane,rzeczowo,na temat i niemalże literacko....
                                                • krzysiom1 Re: no no! 25.10.06, 23:40
                                                  Dośc dawno radziłem Ci tą heretyczną metodę odczulania, którą olałaś.
                                                  Uwierz, że to działa!
                                                  • iod Re: no no! 25.10.06, 23:45
                                                    Krzysiom, dałam radę bez herezji.
                                                    Zaraz olałam. Ja nie olewam. Ja mam klasę. Zignorowałam po prostu ;)

Oj...dobre to wino, dobre :) Odpowiednia zawartość siarczynów...
                                                • danges Re: no no! 25.10.06, 23:47
                                                  spacja mi nawala i syn mi się dobija do kompa, mąż stęskniony, zaraz zmykam ....ku uciesze krzysioma...ha...ha...:))))
                                                  • iod Re: no no! 25.10.06, 23:54
                                                    ja też zmykam, idę się przytulić ;)
                                                  • danges Re: no no! 25.10.06, 23:55
                                                    słodkich snów życzę wszystkim,nawet Krzysiomowi,DOBRANOC.....:)))
                                                  • krzysiom1 Re: no no! 25.10.06, 23:59
                                                    Co ja Ci kobieto zrobiłem?
                                                  • danges Re: no no! 26.10.06, 00:08
                                                    właściwie to nic , jutro się pospieramy ponieważ idę grzecznie spać, do mężulka się przytulić.... dobrej nocy:);*
                                                  • iod Re: no no! 26.10.06, 00:01
                                                    dobranoc wszystkim, gorączka spadła...lecę wprost w objęcia Orfeusza odpocząć ;)
                                                  • kmsanczia Re: no no! 26.10.06, 00:06
                                                    iod napisała:
                                                    > lecę wprost w objęcia Orfeusza odpocząć

Bye, Eurydyka. ;)
                                              • lomek2 Re: no no! 25.10.06, 23:59
                                                A ile wytrzymuje w przeręblu?
                                                :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka