Dodaj do ulubionych

przemijanie

14.11.01, 09:06
Czy zastanawialiście się kiedyś nad tym jak bardzo ulotne jest życie?? Być może
jesień zmusza mnie do takich refleksji a może coś zupełnie innego:
Ile mogilibyście poświęcić by udać się w pogoń za swoim szczęściem??
Obserwuj wątek
    • sawa55 Re: przemijanie 14.11.01, 15:28
      Ja gonię za nim dzień w dzień, ale to ono nie jest gotowe na mnie.... Przykre.
      Takie jest już życie. Ale właściwie kim jesteś? nie odzywałeś się przez tyle
      czasu rozbudowywania tego forum, aż tu nagle trzy posty jednego dzionka...
      • kornikzet Re: przemijanie 15.11.01, 08:33
        Witam!!! Gdzie byłem, skąd przybywam? kim jestem?
        Może od początku To była moja pierwsza aktywna wizyta w tym miejscu, to też
        postanowiłem zostawić jakiś ślad, myślę zę od czasu do czasu będe pojawiał sie
        jak mgła przez zmierzchem i znikał o świcie:)) by powrócić ponownie:)) Moją
        podróż po necie zacząłem jakiś czas temu i jak na kornika przystało wgryzam się
        przez poszczególne warstwy stale odkrywając coś nowego:)). Jestem obywatelem
        świata, człowieiem renesansu, otwartym na ludzi. Jestem typem buntownika osoby
        która nie znosi poklasku ani stereotypów.
        Hmm no to tyle o sobie a może i ja dowiem się małe co nie co o Tobie:)
        • sawa55 Re: przemijanie 15.11.01, 13:11
          Dziwi mnie, że Sloggi nie odpisał na ten post. Również jestem otwarty na ludzi
          i uwielbiam poznawać nowe osoby. Czasami się załamuję jak poznaje się osoby
          dziwnie pochłonietę opisywaniem swojego powalonego życia, ale nie jest aż tak
          źle. Lubię mówić i nawet czasem też i słucham, alerzadko ;o) Człowieku
          Renesansu, ale po jakiego grzyba Ci takie info??? Pamiętaj!!! " Badź
          (tajemniczy i szybki) niczym bijące źródło, nie zaś jak staw w którym jest
          wciąż ta sama woda..." Mam nadzieję, że podoba się a odnieść można cytat do
          barzdo wielu rzeczy... ;o)
          Pozdrawiam...
    • sloggi Re: przemijanie 23.01.02, 14:36
      Umieram każdego wieczora z twarzą na poduszce, aby poranek mógł mnie wskrzesić.
    • sawa55 Re: przemijanie 28.11.02, 09:26
      kornikzet napisał(a):

> Czy zastanawialiście się kiedyś nad tym jak bardzo ulotne jest życie?? Być
      może
      >
      > jesień zmusza mnie do takich refleksji a może coś zupełnie innego:
      > Ile mogilibyście poświęcić by udać się w pogoń za swoim szczęściem??

Chyba wiele się zmieniło.... pamiętasz??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka