kornikzet 14.11.01, 09:06 Czy zastanawialiście się kiedyś nad tym jak bardzo ulotne jest życie?? Być może jesień zmusza mnie do takich refleksji a może coś zupełnie innego: Ile mogilibyście poświęcić by udać się w pogoń za swoim szczęściem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sawa55 Re: przemijanie 14.11.01, 15:28 Ja gonię za nim dzień w dzień, ale to ono nie jest gotowe na mnie.... Przykre. Takie jest już życie. Ale właściwie kim jesteś? nie odzywałeś się przez tyle czasu rozbudowywania tego forum, aż tu nagle trzy posty jednego dzionka... Odpowiedz Link Zgłoś
kornikzet Re: przemijanie 15.11.01, 08:33 Witam!!! Gdzie byłem, skąd przybywam? kim jestem? Może od początku To była moja pierwsza aktywna wizyta w tym miejscu, to też postanowiłem zostawić jakiś ślad, myślę zę od czasu do czasu będe pojawiał sie jak mgła przez zmierzchem i znikał o świcie:)) by powrócić ponownie:)) Moją podróż po necie zacząłem jakiś czas temu i jak na kornika przystało wgryzam się przez poszczególne warstwy stale odkrywając coś nowego:)). Jestem obywatelem świata, człowieiem renesansu, otwartym na ludzi. Jestem typem buntownika osoby która nie znosi poklasku ani stereotypów. Hmm no to tyle o sobie a może i ja dowiem się małe co nie co o Tobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: przemijanie 15.11.01, 13:11 Dziwi mnie, że Sloggi nie odpisał na ten post. Również jestem otwarty na ludzi i uwielbiam poznawać nowe osoby. Czasami się załamuję jak poznaje się osoby dziwnie pochłonietę opisywaniem swojego powalonego życia, ale nie jest aż tak źle. Lubię mówić i nawet czasem też i słucham, alerzadko ;o) Człowieku Renesansu, ale po jakiego grzyba Ci takie info??? Pamiętaj!!! " Badź (tajemniczy i szybki) niczym bijące źródło, nie zaś jak staw w którym jest wciąż ta sama woda..." Mam nadzieję, że podoba się a odnieść można cytat do barzdo wielu rzeczy... ;o) Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: przemijanie 23.01.02, 14:36 Umieram każdego wieczora z twarzą na poduszce, aby poranek mógł mnie wskrzesić. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: przemijanie 28.11.02, 09:26 kornikzet napisał(a): > Czy zastanawialiście się kiedyś nad tym jak bardzo ulotne jest życie?? Być może > > jesień zmusza mnie do takich refleksji a może coś zupełnie innego: > Ile mogilibyście poświęcić by udać się w pogoń za swoim szczęściem?? Chyba wiele się zmieniło.... pamiętasz?? Odpowiedz Link Zgłoś