exo6 17.12.06, 11:56 Ekipy wyryły "odpływ" dla wody po parzystej stronie.Do kogo po odszkodowanie za zalane posesje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etaam Re: Ul.Rolnicza.... 17.12.06, 16:15 krzysiom1 napisał: > Do powiatu.... >>Chyba do Pana radnego z powiatu i z ulicy Rolniczej. >>To co oni tam wybudowali jest jeszcze większym gniotem niż schodki przy szkole w Dziekanowie Leśnym. Straszna kaszana. Super fuszerka.... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczelarz7 Re: Ul.Rolnicza.... 18.12.06, 18:58 etaam napisał: > > przy szkole w Dziekanowie Leśnym. Straszna kaszana. Super fuszerka.... No to jak Madralo tam jest? Fuszerka i to super, czy garmażeria. Tak na marginesie, to kaszanką można straszyć? Rozumiem ze może nie być ona czarna ale czy musi być STRASZNA - od razu? :( eicuif yt Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Ul.Rolnicza.... 18.12.06, 19:09 ja sie staję fanem Pszczelarza. Zresztą Comka88 i Apis_mellifica takoż. ---------------------------------------------------------- harry kriszna, harry kriszna kriszna-kriszna, harry potter, potem porter, potem żywiec, harry-harry... Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Ul.Rolnicza.... 18.12.06, 19:58 Ja myślę że ich jest jeden, tylko osobowości mnogo a mnogo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Ul.Rolnicza.... 18.12.06, 22:18 pszczelarz czy dobrze czytam: "Rozumiem ze może nie być ona czarna ale czy musi być STRASZNA - od razu? :( eicuif yt" to ostatnie czytamy od tylu i wychodzi nieładny wyraz? Czy to nowa metoda obrażania? eicuif yt Odpowiedz Link Zgłoś
exo6 Re: Ul.Rolnicza.... 19.12.06, 00:28 A miało być konkretnie i na temat...:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
etaam Re: Ul.Rolnicza.... 19.12.06, 09:11 >Pszczelarz7 napisał: >? Fuszerka i to super >>Łomek postawił kiedyś wątek "Fuszerki Budowlanej w DL cd. -ostatnie wejście 11.12.06. o godz. 09.30. A Tobie co trzeba podać kawę na ławę. Kumasz coś. Kochanieńki, czy Ciebie coś nie boli, może pszczółka użądliła. Niepokoję się o Ciebie. Może do swojego felczera czy szamana się udasz. Bywaj.... Odpowiedz Link Zgłoś