esscort 18.01.07, 12:27 Może ktoś ostatnio wyrabial sobie paszport... Podobno trzeba mieć jakieś specjalne fotki - gdzie to się robi? A sam wniosek o paszport rozumiem, że sklada się w Ożarowie...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marasia Re: paszport 18.01.07, 12:47 tu masz link gdzie ściągniesz sobie plik pdf z opisem jak wykonać takie zdjęcie - to na wypadek gdybyś już przy odbieraniu wypatrzyłże źle wykonali, cobyś nie stał w kolejce bez SĘSU :) www.mswia.gov.pl/portal/pl/298/3998/ niestety nie wiem gdzie się składa wniosek - ja trzy lata temu składałem na Koszykowej chiba... Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: paszport 18.01.07, 13:12 Dzieki. Trochę skomplikowane te fotki. Numeru buta tylko brakuje. Ciekawe, czy ktoś w Lomiankach juz opanował tę technikę Odpowiedz Link Zgłoś
lenatka Re: paszport 18.01.07, 13:43 twierdzą że opanowali ale z doświadczenia wiem że nie do końca, nie polecam Kodak Express, wykonane tam zdjecia musiałam poprawić, świetnie wyszły na Warszawskiej od MarcPola w stronę basenu po prawej stronie, taki duży budynek w głębi, nie pamiętam adresu Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: paszport 18.01.07, 14:08 Dzięki. Przed chwila dowiedziałem się, ze wnioski składa sie w Ożarowie (dla dziecka trzeba mieć odpis aktu urodzenia i leg. szkolną). Odbiór paszportów - pl. Bankowy. Oplaty: dorośli 140, dzieci - 70 Odpowiedz Link Zgłoś
magdak75 Re: paszport 21.01.07, 19:16 Czy aby na pewno w Ożarowie, pamiętam że jak wyrabiałam paszport w wakacje, dzwonili do mnie z Ożarowa,żebym szybko odebrała paszport bo przenoszą cały punkt do Warszawy i będę zmuszona stać tam w kolejkach. Mieli zlikwidować w Ożarowie paszportówkę, więc może jednak lepiej sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
elpo Re: paszport 21.01.07, 19:23 zdjęcie zrobisz u fotografa na warszawskiej 168, foto Bierzanek, robiłam w listopadzie, druki w Urzedzie miasta Łomianki, a komplet należy oddac w Ożarowie, odbiór po miesiącu w Warszawie przy Placu Bankowym. Odpowiedz Link Zgłoś