k72 19.03.07, 23:19 Dzis ruszyła budowa parkingu przy bazarku na ulicy Fabrycznej. Może w końcu polepszy się przejazd tą ulicą w soboty i będzie można spokojnie przejśc chodnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i_bella Re: Bazarek-parking 19.03.07, 23:24 może dlatego, ze nie jeżdżę Fabryczną, ale wydaje mi się, że problem to raczej w soboty od strony Wiślanej występuje. Mylę się??? oczywiście super, że budują parking przy bazarku od strony Fabrycznej, chociaż miałam wrażenie, że to parking przed sklepem na Fabrycznej... Odpowiedz Link Zgłoś
k72 Re: Bazarek-parking 19.03.07, 23:29 Tamten budowali zw tamtym roku. Podobno ma byc jeszcze wzłuż całej ulicy do Raabego. Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: Bazarek-parking 19.03.07, 23:31 aaa...to może faktycznie rozwiąże problem. Marzy mi się jeszcze jakaś przyzwoita nawierzchnia do "tuptania" po wspomnianym bazarku - ale zostawmy w sferze marzeń i czyśćmy często buty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Bazarek-parking 20.03.07, 09:56 Czysta nawierzchnia, phi. A gdzie bazarkowy klymat? I tak już jest za ładnie w porównaniu z tym co było. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: Bazarek-parking 20.03.07, 10:33 a może tak bazarkowy klymat rodem z innych miejsc świata...tylko sobie wyobraź, kostka wszędzie cudna, kwiaty, świeże warzywa, sery, miody, uśmiechnięci sprzedawcy, słoneczny dzień...miło? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krasny51 Re: Bazarek-parking 20.03.07, 10:01 Obawiam się, że ten parking dotyczy niewielkiego placyku przed sklepem. Zmieszczą się na nim 4-5 samochody i finito. Reszta jak parkowała gdzie popadnie tak będzie parkowała. Ciekawi mnie natomiast zagrodzony placyk przy płocie na prawo od wejścia na bazarek, czemu ma służyć??? Czy ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Bazarek-parking 20.03.07, 10:37 Teren prywatny! Własciciel się zbulwersował na naszą GS i zagrodził... Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Bojkot 20.03.07, 12:43 Ja proponuje przez 2 tygodnie bojkotować bazarek, to zaraz dyrekcja GS zrobi tam porządek z nawierzchnią. Panie Bochenek, wstydu Pan nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Bojkot 20.03.07, 13:00 Co chcecie od bazarku? Dwa lata temu to dopiero było błoto, teraz jest pełena kultura. Kicha tylko z parkingami i ta breja na placyku/parkingu od strony Wiślanej trochę odstrasza. Odpowiedz Link Zgłoś
krasny51 Re: Bojkot 20.03.07, 13:30 Hmmm...jeśli to pełna kultura to zdrowia życzę. Generalnie ten bazarek i otoczenie na napawaja optymizmem ani tym bardziej czystością i uporządkowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Bojkot 20.03.07, 13:46 krasny51 napisał: > Hmmm...jeśli to pełna kultura to zdrowia życzę. Generalnie ten bazarek i > otoczenie na napawaja optymizmem ani tym bardziej czystością i uporządkowaniem A to to już inna sprawa.. Porównuję tylko z tym co było, więc ocena zależy od tego z czym porównujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
kati202 Re: Bojkot 20.03.07, 14:00 nie zamierzam bojkotować bazarku , kupuję tam najlepszy chleb na świecie i wędlinę i mięso ... Odpowiedz Link Zgłoś