oni.30 13.08.07, 21:13 Niestety fura z kierowcą i ochraniarzem przysługuje mu przez 6 miesięcy odkąd przestał być premierem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lomek2 Re: niestety 13.08.07, 21:41 Poczekamy:) Co ma wisieć - nie utonie. Już wkrótce Romek będzie szarym obywatelem zdanym na łaskę i niełaskę innych szarych obywateli, którzy mają niezłą pamięć :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: niestety 13.08.07, 21:43 No chyba że zostanie prymasem. Bo od dzisiaj każdy może być każdym, przynajmniej według lisa :) Odpowiedz Link Zgłoś
on.30 Re: niestety 14.08.07, 08:50 oni.30 napisała: > Niestety fura z kierowcą i ochraniarzem przysługuje mu przez 6 > miesięcy odkąd przestał być premierem. Np to poczekajmy te pół roku minus 1 dzień (14.08.2007) i ... do roboty. Co proponujesz? Ja rozumiem że to jest bardzo ważne aby przykopać jakiemuś czubkowi z Dąbrowy, nawet po 6 miesiącach. Naprawdę to rozumiem. Nie rozumiem tylko czemu mam porzucić bieżące sprawy (podatki, trasy, kanalizacja, wodociagi i setki innych), na rzecz owego dużego wzrostem, wspomnianego dupka? Mnie to nie kręci, ani to czy przez 6 miesiecy coś miał będzie. Nie tutaj jest problem. Problem jest w PRAWIE. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: niestety 15.08.07, 00:10 on.30 napisał: > Nie rozumiem tylko czemu mam porzucić bieżące sprawy Nie rozumiem dlaczego mieszasz takie zagadnienia. Czy ktoś coś chce porzucić? Odpowiedz Link Zgłoś