dorota62 25.10.07, 14:59 Muszę pojechać autkiem do Łodzi, z mapy wychodzi mi, że trzeba katowicką w stronę Rawy Maz. Może coś wiecie o lepszej, krótszej, mniej zatłoczonej i w ogóle alternatywnej trasie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esscort Re: Pytanie niepolityczne 25.10.07, 15:02 z Katowickiej jest sporo zjazdów na łódź. Trzeba wiedzieć, którym pojechać, a to pewnie zależy też, do ktorego regionu Łodzi się wybierasz. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota62 Re: Pytanie niepolityczne 25.10.07, 15:09 Do centrum. Ja tam nigdy nie byłam, więc trochę niepewnie się czuję przed tą wycieczką. Nie lubię pierwszego razu :) Mapa mapą, a jakieś konkretne wskazówki by mi się przydały. Odpowiedz Link Zgłoś
jeser Re: Pytanie niepolityczne 25.10.07, 18:04 dorota62 napisała: > Do centrum. Ja tam nigdy > Nie lubię pierwszego razu :) > Trasa katowicka jest wygodna dla mieszkańców południowej części W-wy. Łomianki powinny jednak jechać przez Błonie, Sochaczew, Łowicz, Stryków. Do Błonia można dojechać trasą łatwiejszą przez Kazuń, Leszno, Błonie i w prawo na trasę Poznańską lub trasą trochę krótszą przez Wólkę Węgl., Mościska, Babice, Ożarów i w prawo na trasę Poznańską. W Łodzi dojeżdżasz do pierwszego ronda, przecinasz go jadąc dalej około 2-3 km. Widzisz przed sobą duży obiekt sakralny. Z tego miejsca do centrum rzut beretem. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota62 Re: Pytanie niepolityczne 25.10.07, 18:44 I to jest ten konkret, o który mi chodziło, dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Pytanie niepolityczne 25.10.07, 21:23 Nawet od nas jazda do Łodzi przez Łowicz to absurd. Od czasu dociągnięcia A2 do Strykowa, kawałek Łowicz Stryków to sznur samichodów. Radziłbym jednak trasę katowicką. Można do niej całkiem nieźle dojechać via Babice, Pruszków i wyjeżdżasz albo przy Maximusie albo w Nadarzynie. Jeżeli jednak zdecydujesz się na wariant przez Łowicz to broń Boże nie jedź przez Błonie tylko pojedż do Sochaczewa via Leszno, Kampinos i omiń obwodnicę Sochaczewa jadąc po prostu starą drogą na Poznań przez Sochaczew Generalnie to wszystko zależy od tego o której godzinie chcesz jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
jeser Re: Pytanie niepolityczne 25.10.07, 21:41 krzysiom1 napisał: > Nawet od nas jazda do Łodzi przez Łowicz to absurd. > Nie przesadzaj, tak było bezpośrednio po otwarciu odcinka autostrady Konin-Stryków. Teraz ruch się ucywilizował a i drogi dojazdowe do Strykowa wyremontowano. Odpowiedz Link Zgłoś