14marcin 21.05.09, 10:07 czy to już się nareszcie skonczyła, batalia o drogę w okolicy Łomianek ? nowodworski.info/index.php?option=com_content&task=view&id=513&Itemid=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guzikiewicz69 Re: S-7 podpisana 21.05.09, 10:45 Mam nadzieję że ta najgłupsza koncepcja prowadzenia drogi przez środek osiedla jednak nie przejdzie. Wszystko w rękach mieszkańców, czy będą umieli storpedować plany zagłady Puszczy Kampinoskiej, a przynajmniej odwlec ten moment. Odpowiedz Link Zgłoś
frank.burns Re: S-7 podpisana 21.05.09, 10:51 Guzikiewicz nie wyciągaj trupa z szafy. Na takie prowokacje jest już za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: S-7 podpisana 21.05.09, 11:21 > Wszystko w rękach mieszkańców, > czy będą umieli storpedować plany zagłady Puszczy Kampinoskiej, a > przynajmniej odwlec ten moment. Ja z tych małokumatych jestem, więc nie chwytam takich niuansików;) O ile jestem w stanie pojąć cel(?) "storpedowania", to o co miałoby chodzić w "odwleczeniu"? Po co? W jakim celu? I, co oznacza "wszystko"? (to, co niby w rękach mieszkańców) Ech, te nowe nicki, takie mało konkretne:>;) Odpowiedz Link Zgłoś
bumbem Re: S-7 podpisana 21.05.09, 16:36 Ach kiedyż ci nawiedzeni zorientują jak zostali nabrani. Tule tu wypisano o nierealności trasy nad Wisła, o tym jak przez wiele lat zwolennicy tegoż rozwiązania spali i dumali nie o trasie leczo ICDS i Bazie Rowerowej. O tym jak oszukano wiele osób wmawiając im, że tam trasy na pewno nie będzie, a pozbywano się za duże pieniądze działek i domków o dużo mnie już dziś wartościowej lokalizacji. Można by tomy pisać. Można by tomy również pisać o mnogości podobnych ników na tym forum. Teraz żegnam idę na spacer bo pogoda przednia. Odpowiedz Link Zgłoś