peternurek1 18.12.03, 23:31 niezle... jeszcze nikt nie odpowiedział na żadem mój post hehe... kochane Łomianki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peternurek1 Re: hehe... 18.12.03, 23:33 ciekawie wyjdzie jak ten tesh olejecie :) no trudno... takie życie Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: hehe... 19.12.03, 09:08 To forum jest (póki co) odwiedzane przez niewielu ludzi, ale facet, nie zniechęcaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
macinak Re: hehe... 19.12.03, 19:30 Hej, no co Ty :) odpowiedzieć nie odpowiedziałam bo przyznam się szczerze, że po prostu nie wiedziałam co odpowiedzieć, ale czytałam, niestety więcej mam do powiedzenia na temat przedszkola niż gimnazjum, a post o chamstwie mnie przeraził ale na szczęście nie mam tego typu doświadczeń :) Pozdrawiam Gośka Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: hehe... 19.12.03, 22:48 ok nie ma sprawy, ale faktycznie ruch to tu straszny,no trudno, będe wpadał co jakiś czas, może powiem znajomym o tym forum i zobaczymy czy się coś rozkręci Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: hehe... 20.12.03, 14:39 peternurek1 napisał: > ok nie ma sprawy, ale faktycznie ruch to tu straszny,no trudno, będe wpadał co > jakiś czas, może powiem znajomym o tym forum i zobaczymy czy się coś rozkręci Liczę na rozreklamowanie przez Was tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś