turnplayer 09.07.09, 23:22 Witam. Jaką firme polecacie do wywozu śmieci?chodzi o standardowe odpady. Oferte Bysia juz przejrzalem, interesuje mnie jeszcze jak ksztaltuja sie ceny u konkurentow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veldon Re: wywóz śmieci 10.07.09, 07:58 Ja mam Krixpol, sąsiad MPO, drugi Bysia, trzeci coś tam. Po krótkiej dyskusji o zunifikowaniu odbiorcy odpadów wybraliśmy najlepszych: - ja mam dalej Krixpol, sąsiad MPO, drugi Bysia, trzeci coś tam. Same najlepsze. :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
czesiu71 Re: wywóz śmieci 10.07.09, 10:13 Ja popieram swoje, czyli Krix-poll za 21 zeta co dwa tygodnie za pojemnik 120 litrów. Mała firma, worki zamawia się bez problemów telefonicznie, bez łaczęnia przez centralę itd. jak w firmach- molochach. Zarówno worki, jak i rachunek podrzucają panowie przy okazji wybierania zawartości koszy. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: wywóz śmieci 10.07.09, 11:26 Dzwoniłem kiedyś do krixpollu, próbowałem raczej się dodzwonić.Chciałem zamówić kontener...Odebrała jakaś starsza babinka i zaczęła coś niezrozumiałego krzyczeć do słuchawki. Nie wiedziała nic na temat kontenerów...bo stwierdziła,że jest sama i się nie zna... Więc zadzwoniłem do Bysia i następnego dnia przyjechali... Niewątpliwie bardziej profesjonalny jest BYŚ Odpowiedz Link Zgłoś
guzikiewicz69 Re: wywóz śmieci 10.07.09, 11:47 Mnie bardziej odpowiada lokalna firma czyli Krix. Rzeczywiście wszystko można ustalić i wyjaśnić "na telefon". Minusem jest jednak okoliczność, iż Krix chyba nie jest zarejestrowany w naszej gminie, więc podatki z działalności w Łomiankach płyną do sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiu71 Re: wywóz śmieci 10.07.09, 11:55 Na Krix-poll zdecydowałem się m.in. po przygodach z Bysiem, któryz owszem, kontener przywieźli, ale potem zwodzili mnie z jego odebraniem. Centrala łaczyła mnie z róznymi osobami, które podawały sprzeczne informacje, albo móiwły, że nic nie wiedzą. W Krix-poolu to raczej niemożliwe, bo podnosi ta sama osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: wywóz śmieci 10.07.09, 15:01 Czyli kto podnosi słuchawkę : stara babinka? Polecam Byś - nigdy nie zawiodłem się na świadczonych przez nich usługach.Mają różnego rodzaju kontenery od małych ( których nie posiada krixpoll o ile wiem)po wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
catalabamaa Re: wywóz śmieci 10.07.09, 15:46 W Krix-Polu zazwyczaj telefon podnosi osoba z biura u nich i mi sie nigdy nie zdarzylo by odebrala jakas starsza, niekompetenta osoba, moze źle numer wybrales ? Co do kontenera, raz zamawialam tez w tej firmie i bylam zadowolona, pojemnosciowo duzy, przywioziono, cofnal Pan na podworko bez problemow (w Bysiu kiedys Pan najpierw sie sporo nagadal, ze ciezki wjazd na podworko mamy i ze raczej nie da rady itp), pozniej zabral, bez zadnych problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
lomianki.1 Re: wywóz śmieci 10.07.09, 16:24 ja mam podpisaną umowę z Bysiem i jakoś nigdy się nie zawiodłam, zawsze na czas, z kontenerem też nie miałam zadnych problemów Odpowiedz Link Zgłoś
ojojstefan Re: wywóz śmieci 10.07.09, 19:32 A nie lepiej tak jak Stefanprawo w krzaki? Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: wywóz śmieci 11.07.09, 11:06 hehe o znowu ten prymityw,który aż tyle uwagi mi poświecił zakładając specjalnie nowy nick na okazję ataku na mnie... Nie możesz mnie obrazić jesteś na to za niski ( dosłownie) i za mały intelektualnie... Uważasz,że jesteś anonimowy w tej sieci i dlatego używasz takich słów...Do swej matki też pewnie tak mówisz skoro Cię tak wychowała- skądś musiałeś brać przykład. Skoro nie masz szacunku dla drugiej osoby ( choćby miała skrajnie inne poglądy) to tym samym plujesz na siebie i swoich rodziców.Żal mi Ciebie. Ukrywasz się pod jakimś plugawym nickiem a w realnym spotkaniu byś inaczej kwikał...Ty anonimowy "bohaterze" za dwa grosiki buahahahhaha nie ośmieszaj się... Odpowiedz Link Zgłoś
steff28 Re: wywóz śmieci 11.07.09, 15:13 Stefek co ty bredzisz, co z tym wspólnego mają rodzice? A do rzeczy, polecam krix, żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
ojojstefan Re: wywóz śmieci 11.07.09, 19:19 Gdzie Rzym, gdzie Krym, a gdzie krzaki ze stefankowymi-prawo śmieciami? Odpowiedz Link Zgłoś
martusia12331 Re: wywóz śmieci 15.08.09, 00:49 Polecam AG COMPLEX, ul. Marywilska Odpowiedz Link Zgłoś
artekko Re: wywóz śmieci 22.05.15, 12:49 Witam, polecam firmę buli, działającą na terenie Warszawy, Radzymina, Łomianek, Legionowa, Otwocka i okolic Warszawy. Mają bardzo niskie ceny do uzgodnienia i świetne podejście do klienta. Podaję link do ich strony Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
luka89waw Re: wywóz śmieci 24.05.15, 12:58 po co odpowiadasz na temat który ma 6 lat ? lol. . Odpowiedz Link Zgłoś