mef4 Re: Założyciel forum 27.06.05, 18:22 Założyciel tego forum okazał się subietktywną pałą maczajacą paluchy w kiślu Urzędu Miasta, który to tematy na tymże forum, co są mu w niesmak wyrzuca!!! Odpowiedz Link
jelonek3 Re: Założyciel forum 27.06.05, 22:43 A może byś nas oświecił i wskazał na owe tematy, które zostały wyrzucone. Odpowiedz Link
omega_7 Re: Rada 27.06.05, 22:45 Założyciel Forum dba, aby jego poziom nie osiągnąl się do poziomu nieoficjalnych wypowiedzi hodowcy 300 świń i 1 jelenia. Spróbuj mef4 napisać jeszcze raz to samo, ale użyj naprzykład słów: nierządnica, no może prostytutka i wtedy zobaczymy. Ogólnie to się niestety z tobą zgadzam Odpowiedz Link
unipop1 Re: Założyciel forum 27.06.05, 23:33 mef4 musi najpierw nauczyć się poprawnie budować zdania, aby były zrozumiałe dla innych.Ciekawe dlaczego tematy poruszane na forum tak bardzo bulwersują mef4? Czy łamanie przepisów prawa,pijaństwo w pracy to są w naszym mieście tematy tabu i nie można piętnować tych faktów? To pachnie "dulszczyzną"( mam nadzieję, że mef4 rozumie o co mi chodzi) Odpowiedz Link
mef4 Re: Założyciel forum 28.06.05, 13:09 Pijaństwo w pracy etc., jako rzekła unipop1 - och wszystko to jest na forum, wszelako nie ma o zapijaczonym naszym Burmistrzu, który niejednokrotnie rozbijał się swym mobilem i to opodal swego domu na ul. Pakoszowskiej;nie ma tematów o zjodzieskim naszym Urzędzia Miasta, który jak brudny pies zapchlony jest urzędasami, o tępej Pani w okienku, mającej tyle wykształcenia i wiedzy, co córa Ejnika ongiś przyklejona do pracy w uzrędzie. A mianowice rozchodzi mi się o to, iż dla ucznów mają zostać wypłacone pieniądze socjalne, a pani w okienku żle interpretując przepisy nie chce wypłacać tychże pieniędzy bez rachunków, których nie sposób zdybyć, bowiem pani z okienka sądzi, że aby pobrać pieniądze potzrebne są jej rachunki za książki itp. na przyszły semestr, a dowiadywałem się w oświacie i to chodzi o semestr zbiegły i rachunków żadnych nie potzreba przedstawiać(sic!!!) Odpowiedz Link
chester_74 Re: Założyciel forum 29.06.05, 02:02 aaa ty abo tesz pijok abo dyslektyk(wtedy przepraszam).... Odpowiedz Link
osa50 Re: Założyciel forum 04.07.05, 06:45 mef4 jesteś przypuszczalnie uczniem jednej z piechowickich uczelni,drażni cię system wypłacania stypendiów socjalnych dla uczniów-musisz jednak zrozumieć odpowiedzialnego urzędnika dla niego to bardzo,bardzo trudne i niezrozumiałe zadanie. Natomiast ty nie przynosisz chluby swoim wychowawcom,jesteś bardzo niegrzecznym chłopczykiem(albo dziewczynką)-używasz brzydkich słow i nie szanujesz starszych! A tak niestylistycznie i niegramatycznie piszesz dla zmylenia przeciwnika? Odpowiedz Link
inferno_m Re: Założyciel forum 05.07.05, 16:50 mef4 nie napisze juz nic, zostal zablokowany. Moze pod innym nickiem zrobi wieksze postepy. Moze ktos przypomni o ktory post mef4 chodzilo. Odpowiedz Link