pawka11 20.07.06, 13:13 Pan Wojtek założył nowe forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40938 A może ono jest tylko dla wybranych i dlatego nie powiadomiono "starych wiernych forumowiczów"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loonapark Re: nowe forum 20.07.06, 14:24 taaaaaaaa dla wybranych megalomanów hehehehehehehe Nie ma co robić scen. Kiedys widziałem, też miał takie forum, potem zniknęło. Widocznie Wojtek robi jakieś eksperymenty. Tylko żeby przy tym czegoś nie wysadził. Odpowiedz Link
inferno_m Re: nowe forum 20.07.06, 14:35 Każdy może założyć forum, Pan również. Forum Piechowice II jest to forum ukryte, co oznacza, że tylko osoby załogowane oraz zaakceptowane przez moderatora mogą je czytać i pisać. Jest to moje prywatne forum w którym będą uczestniczyć osoby które chcą wziąć udział w wyborach samorządowych. Istniało ono wcześniej ale jego działalność została zawieszona, nie ma w tym żadnej sensacji. Osoby zainteresowane stworzeniem komitetu wyborczego proszone są o zgłoszenie się poprzez Forum Piechowice II. Dane tych osób będą tylko do mojej wiadomości chyba, że same zdecydują inaczej. Odpowiedz Link
inferno_m Re: nowe forum 20.07.06, 15:05 Skoro rośnie nowe, to gdzie podziało się stare? Odpowiedz Link
inferno_m Re: nowe forum 20.07.06, 15:06 Ktoś ma do mnie pretensje, o to, że powstało prywatne forum? A pocztę też mam udostępnić? Brak logiki. Odpowiedz Link
loonapark Re: nowe forum 20.07.06, 15:21 zgadzam się, całkowity brak a kto ma Wojtek te pretensje do Ciebie???? Odpowiedz Link