ona_1983 21.04.04, 20:52 Ile trzeba mieć lat by zapisać się do Oriflame?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roberti.ori Re: od ilu lat?? 21.04.04, 22:01 cześć, trzeba mieć ukończone 16 l. i można już się rejestrować do klubu oriflame, aby uzyskać termin spłaty potrzebna jest zgoda opiekuna, przejmującego zobowiązania terminu spłaty. Od 18 l. już pełen luksus.jesli mogę ci jeszcze w czymś pomóż to pytaj z miłą chęcią ci odpowiem. pozdrawiam Odpowiedz Link
ona_1983 Re: od ilu lat?? 21.04.04, 22:44 dzieki za odpowiedz. Mam jeszcze jedno pytanie czy nową osobę można zapisać w biurze regionalnym?? Odpowiedz Link
roberti.ori Re: od ilu lat?? 21.04.04, 22:48 tak oczywiście,tylko zabierz kwitek do wpłaty, bo ta osoba musi wpłacic na konto oriflame 19 zł. tytułem wpisowego do klubu Oriflame. pozdrawiam Odpowiedz Link
1szylider Re: od ilu lat?? Porada praktyczna 21.04.04, 23:56 ona_1983 napisała: > Ile trzeba mieć lat by zapisać się do Oriflame?? Witam! gdy zapisujemy 16 latków i tak potzreban jest zgoda rodzica i jego dd osobisty... Ja dlatego upraszczam zapisując rodzica i upoważniając dziecię nieletnie... Wtedy jest wyższy limit kredytowy i większa kontrola rodzica Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link
ona_1983 Re: od ilu lat?? Porada praktyczna 22.04.04, 21:00 czy rodzic upowaznia dziecko na umowie? Czy poprostu rodzic sie zapisuje a dziecko kozysta? Odpowiedz Link
roberti.ori Re: od ilu lat?? Porada praktyczna 22.04.04, 22:02 Po pierwsze możesz juz zwiekszyć limit kredytowy małolata, wystatrczy wypisac wniosek o podwyższenie kredytu. Wiadomo jak to jest kiedy pracujesz na siebie , jest to twoje i inaczej to wszystko traktujesz. Proponuje abys zapisała małolata na siebie,a nie na rodzica Odpowiedz Link
1szylider Re: od ilu lat?? Porada praktyczna 23.04.04, 23:49 roberti.ori napisał: > Po pierwsze możesz juz zwiekszyć limit kredytowy małolata, wystatrczy wypisac > wniosek o podwyższenie kredytu. Wiadomo jak to jest kiedy pracujesz na siebie , > > jest to twoje i inaczej to wszystko traktujesz. Proponuje abys zapisała > małolata na siebie,a nie na rodzica Witam! Ja widzisz tyle jest zdań, co liderów. Wybierz jak uważasz, ale i tak kserujesz dd rodzica oraz potrzebujesz jego podpisu... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link