Dodaj do ulubionych

TANIE I DOBRE KOSMETYKI

08.11.12, 22:29
zapraszam tutaj,można obejrzeć najnowszy katalog on-line,po rejesrecji 30% taniej niż w katalogu.
www.marizaonline.republika.pl/
wiadomości wysyłam na maila
Obserwuj wątek
    • zuza_m_zuza_m Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 07.12.12, 21:55
      Albo wylicytuj tanio... Bez 'rejesrecji'.
    • magdalena_1979 Kneipp. Rewelacja! 15.01.13, 17:23
      2 tyg temu kupiłam kosmetyki kneipp migdałowy żel po prysznic, krem do twarzy oraz olejek do kąpieli pomarańcza - mandarynka stressfrei. Działanie tych prouktów na bazie ziół to rewelacja. Polecam wszystkim gorąco. Można je kupić w sklepie internetowym kneipp.istore.pl i poczytać o nich na kneipp.com.pl
    • peceta Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 20.01.13, 22:24
      Tanie, dobre i przede wszystkim naturalne są kosmetyki firmy GAL, mają świetne balsamy, olejki do kąpieli i kremy. Są bardzo delikatne, nadają się do najbardziej wrażliwej skóry i nie powodują podrażnień. Bardzo sobie chwalę ich BALSAM DO CIAŁA Z OLEJEM Z WIESIOŁKA, który bardzo fajnie nawilża, delikatnie natłuszcza skórę i dobrze się wchłania.

• eemiilia1 Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 21.01.13, 22:33
      Polecam Avon. Tanie, dobre i sprawdzone. Zapraszam do obejrzenia nowego walentynkowego katalogu online katalog.avonpolska.pl/EmiliaMac oraz składania zamówień. Rabat 10% na cały asortyment, tania wysyłka pocztą lub kurierem, do każdego zamówienia gratis.
    • kasiulka2012 Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 23.01.13, 11:24
      Ponieważ obowiązuje już nowy katalog Marizy 1/2013 podaję aktualny link ( wystarczy kliknąć na katalog aby się otworzył w pdf):
      www.twojekosmetyki.klubmariza.pl/page/katalogi/27/
      mogę też wysłać e-katalog po otrzymaniu adresu e-mailowego od Państwa.
      Zachęcam do zapoznania się z ofertą Marizy, a wszystki niedowiarkom gwarantuję, że jakość tych produktów jest rewelacyjna i oprócz tego bardzo przystępne ceny. Osobiście używam kosmetyki i wielu moich znajomych, którzy na początku nie chcieli uwierzyć, ale po przetestowaniu kilku kosmetyków już się z nimi nie rozstają. Jeśli potrzebujecie Państwo bliższe informacje proszę o kontakt na e-mail: neska10@op.pl
    • 42andzia Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 23.01.13, 14:36
      To prawda, fajne kosmetyki i ceny też tam kupuje.
    • fmbiznes Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 11.03.13, 20:45
      Widzieliście takie tanie kosmetyki jak na tych stronach?
      ftp://ftp.fmworld.com/katalog_makeup_6.pdf
      perfumy.fm/files/2012/docs/katalog_perfumeryjny_nr17.pdf
      dystrybutorperfumfm.pl.tl
    • lenka_lee Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 26.04.13, 13:16
      Tanie i dobre kosmetyki można znaleźć tutaj www.badanga.pl
    • honorataczajka Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 05.12.14, 12:31
      Widzę wszystkie piszecie o jakiś swoich tanich i dobrych kosmetykach, ale chciałabym usłyszeć jakieś argumenty to potwierdzające, Ja ze swojej strony mogę polecić www.topdrogeria.pl i z miejsca argumentuję, że mają oni kosmetyki naturalne na bazie składników naturalnych na czym mi bardzo zależy, Ceny też są ok takie na każdą kieszeń tak na prawdę no i oczywiście bardzo miła i szybka obsługa ;) Co myślicie?
      • przemoaj5 "INDIA" - tanio, gobrze, polecam 25.02.15, 09:02
        Polecam polskie kosmetyki na bazie oleju konopnego. Zestaw 10 kosmetyków w cenie 99zł.
        sklep: www.indiacosmetics.pl
    • kasia.trawinska Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 05.12.14, 14:45
      ja kupuję takie bardzo duże odzywki mleczne w hebe i są mega dobre i wydajne do zniszczonych włosów
      • magnol.ka Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 05.12.14, 18:28
        chyba o nich słyszałam już gdzieś.. 1 litr za około 10 zł? A nie obciążają włosów?
      • stargateatlantis Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 23.11.16, 13:22
        Ostatnio znalazłam na Hebe genialna odżywkę ProSalon Intensis od Chantal. Najlepsza rzecz jaka przydarzyła się moim włosom.
    • lilla77a Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 07.01.15, 21:55
      ja lubię kosmetyki golden rose :), szczególnie ich cienie terracotta (bardzo długo się trzymają na powiekach, przetestowałam podczas Sylwestra;))
      • magnol.ka Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 09.01.15, 15:12
        czytałam, że pomadki z tej firmy też są warte uwagi :)
    • amades Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 08.01.15, 10:01
      Francuskie, i nie drogie, a do tego jeszcze na nich zarobisz - sukceszloupre.pl/Janusz/
    • lukrowapati Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 26.02.15, 12:59
      Zamawiam Tanie i dobre kosmetyki na stronie internetowej kosmetykizameryki.pl
      Polecam wszystkim ;)
    • microbot12 Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 26.02.15, 22:44
      Tanie i dobre kosmetyki, jeśli chodzi o makijaż - myślę ze z firmy Wibo z Rossmana, może nie wszystkie, ale spora część jest naprawdę dobrej jakości, np. tinty.
    • kikunia8314 Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 03.03.15, 10:31
      Bardzo duża i różnorodna oferta jest w sklepie internetowym www.sklep4all.pl. Polecam, maja również system promocyjny dla stałych klientów.
      Adres sklepu: www.sklep4all.pl.
    • fin.ola Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 28.04.15, 13:56
      Używam tylko sprawdzonych marek, jak większość dziewczyn - www.maybelline.pl/
    • kasandramajk_30 Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 14.05.15, 16:17
      Lakiery do paznokci, Miss Sporty i Rimmel, Astor też. Ich ceny nie przekraczają 10zł. A wspierają fajną akcję: www.wzordonasladowania.pl/
    • nozyczki90 Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 23.06.15, 12:09
      najlepszy krem do rąk [url]http://www.garnier.pl/cialo/piekno/garnier/intensywna-regenracja/regenerujacy-krem-do-rak-intensywna-pielegnacja-bardzo-suchej-skory[/url] - mega poprawia skórę i na dodatek nie kosztuje majątku :)
    • kasidysisko Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 19.03.16, 12:51
      W końcu ktoś mówi o tym, że jakość nie musi kosztować. Dla mnie takim cudem za normalną kasę została niedawno seria Mama Care Efektimy
      • marta.czabala Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 14.07.16, 12:06
        Też miałam Mama Care więc dołączam się do pochwał.
        • kasidysisko Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 05.10.17, 22:58
          Ja mam z Efektimy cudowny peeling z pyłem kokosowym, rzeczywiście cudo.
      • marta.czabala Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 07.11.16, 13:49
        Miałam z Mama Care kurację do zmęczonych nóg. Strasznie fajnie działa.
      • stargateatlantis Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 23.11.16, 13:25
        Miałam Mama Care i polecam się innym.
    • agatkaandrzeja Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 19.03.16, 13:09
      Tanie kosmetyki wcale nie oznaczają, że są gorsze. Ja np na fluidy i pudry nigdy nie przepłacam i jestem zadowolona, zawsze mieszczę się w 20zł :)

Zapraszam do mnie na bloga agatkaandrzeja.blogspot.com/
    • syrenaona Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 12.06.16, 02:12
      Tani i dobry jest tusz Maybelline Push Up Drama. Świetnie podkręca i pogrubia.
      • beattka.mom Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 12.06.16, 18:51
        Właśnie szukałam tuszu :) Będę musiała spróbować!
        • mimisialov Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 20.06.16, 15:09
          zalezy ile to dla kogoś "tani" ;] ale widziałam,że ten Push up drama jest w rozsądnej cenie, nawet promocja mi się chyba rzuciła w oczy gdzieś
          • beattka.mom Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 26.06.16, 11:39
            Wiesz możesz kupić tusz za 5 czy 10 zł z bazarku, ale chyba nie o to tutaj chodzi.
            • mimisialov Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 26.06.16, 18:25
              wystrzegam się takich produktów. Na mnie nawet najdroższe mogą wywołać uczulenie lub po porstu efekt mi sie nie podoba. Ta średnia pólka jest w sma raz
      • galbinka92 Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 28.06.16, 15:02
        a czy któraś z Was korzystała z oferty sklepu davu.pl ? Mają bardzo niskie ceny, ale zastanawiam się jaka będzie jakość tych produktów :/
    • kasidysisko Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 13.06.16, 17:04
      Dużo jest dobrych kosmetyków za rozsądną cenę. Do włosów na pewno polecam Chantal, najbardziej chyba rozbudowana oferta do włosów.
    • kasidysisko Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 13.06.16, 17:12
      doskonała jakość za świetną cenę to dla mnie Floslek. Na każdy rodzaj skóry.
      • stargateatlantis Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 23.11.16, 13:27
        przyznaję, kremy Floslek nie raz mnie uratowały.
        • kasidysisko Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 16.07.17, 23:53
          Ja kocham floslekowy żel z aloesem. W końcu coś co mnie nie uczula.
          • stargateatlantis Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 05.09.17, 00:38
            Bardzo dobry jest jeszcze Happy Per Aqua, pięknie nawilża.
            • kasidysisko Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 15.09.17, 00:04
              Kocham Happy Per Aqua ale też floslekowy żel z aloesem.
    • kasidysisko Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 13.06.16, 17:13
      chyba, że na skórę pracująca podczas ciąży, wtedy Mama Care Efektima
      • marta.czabala Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 07.11.16, 13:51
        Korzystałam z Mama Care podczas ciąży z bliźniakami. Naprawdę działa.
        • kasidysisko Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 20.02.17, 23:27
          Mam z Efektimy wspaniałą rękawicę do dłoni Mani Spa. W końcu dłonie są zadbane zimą.
      • stargateatlantis Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 11.06.17, 21:55
        Mam z Efektima Coffee Miracle, najlepszy peeling kawowy na świecie.
        • kasidysisko Re: TANIE I DOBRE KOSMETYKI 16.07.17, 23:54
          Ja mam jeszcze ich skarpetę Pedi Spa. W końcu coś co pięknie i głęboko odżywia stopy. Nie wstydzę się już założyć sandałów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka