Dodaj do ulubionych

krem matujący / krem bb

02.07.15, 15:29
hej, czy któraś z was zna, wypróbowała na sobie i może polecić krem lub jakiś krem bb do cery tłustej? ale takiej gdzie nawet po przypudrowaniu itp za chwilę się świeci?
Obserwuj wątek
    • linkakonieczna Re: krem matujący / krem bb 27.07.15, 14:16
      Mi pasuje z Ziaj BB do cery tłustej i mieszanej, a poza tym to utaj masz duży wybór takich kremów feegle.pl/145903-krem-bb-do-cery-t%C5%82ustej
    • gisel6 Re: krem matujący / krem bb 29.07.15, 16:41
      Miałam kilka kremów matujących i żaden się nie sprawdził. Jak na razie najlepsze efekty uzyskałam stosując puder ryżowy z Paese - "wciskam" go w strefę T. Skóra nie świeci się 2 h dłużej niż po zastosowaniu innego pudru, czy też kremu.
    • microbot12 Re: krem matujący / krem bb 26.08.15, 13:43
      Ja nie polecę kremu, bo po każdym i tak się świecę. Za to doskonały dla mnie - mega tłustej cer jest podkład z Maybelline Dream Matt Muse i puder bambusowy z Paese :)
      • gisel6 Re: krem matujący / krem bb 26.08.15, 15:40
        muszę wypróbować ten bambusowy; u mnie sprawdza się ryżowy:)
    • hitomii Re: krem matujący / krem bb 26.08.15, 18:08
      używałam z kremów bb Eveline (aktualnie właśnie mi się skończyl) i mogę pochwalić - nie tworzył maski, był dosyć lekki, ładnie nawilżał, koloryt wyrównuje. jest spoko za dobra cenę.
    • calinuszeczka Re: krem matujący / krem bb 12.10.15, 20:38
      bb zazwyczaj się świeci, wystarczy przypudrować pudrem bezbarwnym, który też utrwala makijaż:)
    • bondziorro Re: krem matujący / krem bb 21.10.15, 11:59
      krem matujacy "Siarka" w rossmanie jest naprawde dobry jesli chodzi o takie matowienie skóry suchej, ja go rano nakladam przez nalozeniem "tapety"
    • buscemi_01 Re: krem matujący / krem bb 28.02.16, 18:03
      Eveline ma dobry krem BB i u mnie przy tłustej skórze daje radę, nie świecę się po 5 minutach od nałożenia, jest dosyć delikatny więc jeśli takiego efektu szukasz, to powinno być ok...
    • oklamoradora1 Re: krem matujący / krem bb 03.10.16, 15:43
      och, też bym chciała taki krem wreszcie znaleźć....
    • klarcia578 Re: krem matujący / krem bb 20.01.21, 17:38
      może cos znajdziesz na wizaz.pl/?

https://wizaz.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka