magma006 02.07.15, 15:29 hej, czy któraś z was zna, wypróbowała na sobie i może polecić krem lub jakiś krem bb do cery tłustej? ale takiej gdzie nawet po przypudrowaniu itp za chwilę się świeci? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linkakonieczna Re: krem matujący / krem bb 27.07.15, 14:16 Mi pasuje z Ziaj BB do cery tłustej i mieszanej, a poza tym to utaj masz duży wybór takich kremów feegle.pl/145903-krem-bb-do-cery-t%C5%82ustej Odpowiedz Link
gisel6 Re: krem matujący / krem bb 29.07.15, 16:41 Miałam kilka kremów matujących i żaden się nie sprawdził. Jak na razie najlepsze efekty uzyskałam stosując puder ryżowy z Paese - "wciskam" go w strefę T. Skóra nie świeci się 2 h dłużej niż po zastosowaniu innego pudru, czy też kremu. Odpowiedz Link
microbot12 Re: krem matujący / krem bb 26.08.15, 13:43 Ja nie polecę kremu, bo po każdym i tak się świecę. Za to doskonały dla mnie - mega tłustej cer jest podkład z Maybelline Dream Matt Muse i puder bambusowy z Paese :) Odpowiedz Link
gisel6 Re: krem matujący / krem bb 26.08.15, 15:40 muszę wypróbować ten bambusowy; u mnie sprawdza się ryżowy:) Odpowiedz Link
hitomii Re: krem matujący / krem bb 26.08.15, 18:08 używałam z kremów bb Eveline (aktualnie właśnie mi się skończyl) i mogę pochwalić - nie tworzył maski, był dosyć lekki, ładnie nawilżał, koloryt wyrównuje. jest spoko za dobra cenę. Odpowiedz Link
calinuszeczka Re: krem matujący / krem bb 12.10.15, 20:38 bb zazwyczaj się świeci, wystarczy przypudrować pudrem bezbarwnym, który też utrwala makijaż:) Odpowiedz Link
bondziorro Re: krem matujący / krem bb 21.10.15, 11:59 krem matujacy "Siarka" w rossmanie jest naprawde dobry jesli chodzi o takie matowienie skóry suchej, ja go rano nakladam przez nalozeniem "tapety" Odpowiedz Link
buscemi_01 Re: krem matujący / krem bb 28.02.16, 18:03 Eveline ma dobry krem BB i u mnie przy tłustej skórze daje radę, nie świecę się po 5 minutach od nałożenia, jest dosyć delikatny więc jeśli takiego efektu szukasz, to powinno być ok... Odpowiedz Link
oklamoradora1 Re: krem matujący / krem bb 03.10.16, 15:43 och, też bym chciała taki krem wreszcie znaleźć.... Odpowiedz Link
klarcia578 Re: krem matujący / krem bb 20.01.21, 17:38 może cos znajdziesz na wizaz.pl/? https://wizaz.pl/ Odpowiedz Link