Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Referencje daj mi szefie

IP: *.radom.vectranet.pl 07.02.14, 00:39
    "Od znajomego, który pracował w tej firmie dowiedziałam się, że mój były szef i niedoszły przełożony ucięli sobie pogawędkę na mój temat. Pierwszy wystawił mi wilczy bilet, a drugi nie zweryfikował tych informacji. Po latach, kiedy się spotkaliśmy, były szef przeprosił mnie za to. Tłumaczył, że działał pod wpływem emocji. Żałował, że poniosłam tego konsekwencje - podsumowuje Aneta" Jedno przychodzi mi do głowy żałosne nic taki szef , nie chciałabym ani przeprosin ,ani rozmowy z kimś takim. Szkoda byłoby mi czasu na wysłuchiwanie bredni
    Obserwuj wątek
      • karolina_mec Re: Referencje daj mi szefie 18.03.15, 12:09
        Przez 7 lat pracowałam w firmie Galenus na stanowisku laborantki. Mimo, że bardzo dobrze wspominam ten czas, w pewnym momencie chciałam odmiany, co wiązało się z różnymi zmianami w moim życiu prywatnym. Mimo, że Galenusowi nie było zbyt na rękę, że odchodzę i próbowała mnie zatrzymać, nie robiła absolutnie żadnych problemów, gdy poprosiłam o referencje. Dostałam wspaniałe referencje. Wydaje mi się, że to, czy fi jakie referencje daje firma zależy przede wszystkim od tego, jacy ludzie stoją za tą firmą. Oby wśród szefów było jak najwięcej przyzwoitych ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka