Gość: Baca [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotka Eniro, Panorama Firm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.06, 18:52 Pracuję tam od roku. Zarobki są świetne,pensje wypłacane na czas, ZUS itp. Fakt,że praca ciężka i stresująca ale dobrze wynagradzana.Bywają głupi supervisorzy,idiotyczne "imprezy integracyjne" albo konkursy jak dla przedszkolaków ale ogólnie nie jest najgorzej. Bywają problemy z limitami paliwa, kosztami ( telefony komórkowe),wygórowanymi planami sprzedażowymi. Mobbingu nie ma, bywa zwykłe chamstwo. Jak zaprotestujesz głośno i wyraźnie to cham kolejny raz się zastanowi. Problem stanowią czasem kampanie wyjazdowe. Jedziesz na miesiąc czy dwa do innego miasta. Prawda jest taka,że z Eniro łatwo wylecieć. Nie masz wyników, nie zarabiasz kasy to pa. Jako pracodawca jednak (jeżeli chodzi o przestrzeganie kodeksu pracy, wypłatę pensji,ZUS ,zasiłków chorobowych) jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: CZarna lista IP: *.chello.pl 11.03.07, 22:32 Stacje paliw BP. Umowa na pół etatu a robisz godzinowo prawie dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zatopicplatforme WOLF służba ochrony Kraków 13.03.07, 10:40 ta firm kręci na maxa.niewypłaca w terminie a potem 600 zł płacą w ratach.dno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: WOLF służba ochrony Kraków IP: 81.219.151.* 28.01.11, 23:36 chętnie dowiedziałabym się więcej o nich. Pracuje u nich miesiąc i okazało się że wypłata za 2 miesiące, czyli jeszcze miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: WOLF służba ochrony Kraków IP: *.play-internet.pl 01.01.12, 22:21 to prawda!i w trakcie zmieniaja stawki a placa grosze.to chyba juz wiesz? a we wroclawiu maja koordynatora ze pozal sie boze.miesza jak swojej babie w garnku i ludzi ma za nic.a prezesi nic na to a on czuje sie mocny i robi co chce.ciekawe jak jest gdzie indziej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista.... Re: WOLF służba ochrony Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 22:03 Jak może funkcjonować taka pseudo firma ochrony, skoro w przetargach na ochronę mienia daje stawkę 5.80,- słownie; pięć złotych osiemdziesiąt groszy.Wiem co piszę,spotkałem się parę razy na przetargach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F1 Re: WOLF służba ochrony Kraków IP: *.play-internet.pl 15.01.12, 20:26 5,80pl usługobiorcy! a pracownicy 4,15pl i ani dnia wolnego.Wchodzą na teren ochraniany przez inne firmy i wywracają wszystko do góry nogami.Jak pracownicy pracowali 24/48 lub 72 to teraz 12/24 i nic nie można załatwić ani w urzędach ani lekarza a o rehabilitacji to można pomarzyć a zatrudniają ludzi z dawną II i I gr i pobierają refundację z Urzędu Pracy.A do ludzi teksty "Za bramą mam 20 na twoje miejsce.Nie podoba się to wyp....."To pracodawca? To pseudokapitalista z przed I wojny światowej.Oj! Komuno wróć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: WOLF służba ochrony Kraków IP: *.gemini.net.pl 12.03.13, 21:31 zwijaj gatki byle szybko z tamtąd oszusci zadarmo u nich robilem i znajomi tez za dodatkowe prace nie mieli zaplacone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: WOLF służba ochrony Kraków IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.04.13, 10:06 witaj dziwie sie ze az tak upadla ta firma ja pracowalam u nich i nie mialam zadnego problemu z pieniedzmi 10 mialam zawsze wyplate i nawet mnie na groszu nie oszukali domagaj sie pieniedzy.moim szefem byl pan adam gajoh i wspominam mile te miesiace pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek kos l.. Re: WOLF służba ochrony Kraków IP: 5.174.56.* 10.12.13, 11:45 jak pracujesz na dolnym slasku w firmie WOLF to wpiepszyles sie do najgorszej firmy.p.kierownik to oszust i klamca wyplaty niema nigdy na czas.grafiki sa podawane przez telefon w ostatniej chwili .biora obiekty po cenach a puzniej niemaja na wyplaty. OSZUSCI/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek kos 2 Re: WOLF służba ochrony Kraków IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.12.13, 21:58 WIDZAC NAPIS FIRMA WOLF KOJARZY MI SIE Z NAZIZMEM tylko nazizm NIEMIECKI to pikus w przyjmuja pie...ow gorszych jak w zakladach psychiatrycznych byle doplaty ijeba.....c wszystko lodzie sa traktowani jak scierwa to prawda pracowalem u nich ihu ...j z ta fir...ma kasa papierowa Odpowiedz Link Zgłoś
sliweczkamalpeczka Re: WOLF służba ochrony Kraków 01.07.18, 10:09 "jak pracujesz na dolnym slasku w firmie WOLF to wpiepszyles sie do najgorszej firmy.p.kierownik to oszust i klamca wyplaty niema nigdy na czas.grafiki sa podawane przez telefon w ostatniej chwili .biora obiekty po cenach a puzniej niemaja na wyplaty. OSZUSCI/ " A do tego niechluj i alkoholik. Miałam nieprzyjemność poznać owego "kierownika"- Tadeusza Brze........go, bo o nim mowa. Stworzenie to jest żywą kwintesencją określenia "burak", bądź "janusz". Na spotkaniu w sprawie pracy przywitał mnie spocony, z tłustymi włosami, nieświeżo pachniał(delikatnie mówiąc). Ubrany był w sprany, poplamiony tłuszczem podkoszulek, z pod którego wylewał mu się otłuszczony, "piwny" brzuch, nieświeże, nieprane od dłuższego czasu szorty, ukazujące trzęsące się warstwy tłuszczu na nogach, na stopach miał gumowe klapki kąpielowe, typu "Kubota", a także nieobcinane szpony, pod którymi miał warstwę czarnego brudu... No, ale postanowiłam nie oceniać książki po okładce i nie zrażać się tym-rozpoczęłam pracę. Człowiek ten stoi na bakier z mową polską, a także wszelkimi zasadami kultury osobistej. Na zadane pytanie, albo burczy, jak mucha złapana do słoika, albo wrzeszczy i przeklina głosem pogrubiałym od picia. Kiedy pracowałam, jako agentka ochrony, we Wrocławiu, w "Dolnośląskim Centrum Chorób Płuc", wydzwaniał do mnie po kilkanaście razy dziennie, w tym również w nocy, albo po nocnej służbie w pracy, kiedy spałam, czy byłam w urzędzie i nie mogłam odebrać. Kiedy zwróciłam mu uwagę, żeby nie wydzwaniał do mnie w nocy, albo zwróciłam mu uwagę, że czasem nie mogę rozmawiać, więc oddzwonię do niego później, rozsierdził się, wrzeszczał i pytał, co ja sobie wyobrażam- z czasem starałam się odbierać jak najmniej telefonów do niego, bo był natrętny. W ubiegłym tygodniu, po okresie próbnym dostałam telefon, z dolnośląskiego biura tej agencji, że mam podpisać umowę o pracę, więc przyjechałam, a tam owy "kierownik" nawrzeszczał na mnie, że żadnej umowy nie podpisze, bo co ja sobie wyobrażam, że nie odbieram od niego telefonów- podczas tej tyrady wyczułam pity alkohol od opisywanego osobnika, mało tego tak wrzeszczał, że pozostali pracownicy innych biur wyszli to dziwo oglądać, poza tym na koniec zamknął swój pokoik i ogólne przejście korytarzem także do innych firm na zamek, tłum interesantów stał na korytarzu i się z niego śmiali , a więc teraz na pewno będą kojarzyć firmę "Wolf":) Zgłosiłam jego postawę, do siedziby tej agencji ochrony, w Krakowie, a także to, że spożywa alkohol w pracy. Wydzwaniał jeszcze do mnie z wyzwiskami, na co mam świadków. Tadeusz Brze.....ski, ze swoim wyglądem oraz poziomem kultury osobistej, to może zbierać surowce wtórne na moim osiedlu, albo liczyć złotówki w szalecie miejskim, tylko trzeba go izolować od wycieczek zagranicznych, żeby opinia o naszym kraju jeszcze bardziej się im nie pogorszyła. W sumie słyszałam, że to nie pierwsze alkoholowe wyczyny tego "pana", tutaj to przynajmniej stał samodzielnie na nogach, bo tak ogólnie, to potrafi siedzieć pod biurkiem. Jestem ciekawa gdzie "Wolf" znalazł takiego "kierownika" heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
sliweczkamalpeczka Re: WOLF służba ochrony Kraków 26.11.18, 19:02 26.11.2018 Wyobraźcie sobie, że ten śmieszny człowiek, o którym mowa powyżej, poleciał na mnie na policję(Komisariat Policji Wrocław-Fabryczna, ul. Połbina1) i do prokuratury(Wrocław-Fabryczna), ze skargą, iż go zniesławiam i "naruszam jego prestiż", jak to się wyraził, ponieważ dałam znać jego przełożonym z Krakowa, o tym,iż nadużywa alkoholu w miejscu pracy, a ponadto stoi na bakier z higieną osobistą, podczas pracy, posiada ogrooooooooomne braki w kulturze osobistej i jego zachowanie oraz wygląd stoi w sprzeczności ze standardami obsługi interesanta, jakiejkolwiek instytucji w XXIw. Opowiadał też, że niby powiedziałam i napisałam na tym portalu, że mnie molestował(napisałam tak??????:O, nie wiem, może on by coś chciał), ponadto miał problem z tym, że umieściłam opinię na tym portalu, dotyczącą jego osoby, zgodną z prawdą zresztą, no bo tak wygląda i się zachowuje. Współczuję wymiarowi sprawiedliwości, że musi zajmować się takimi "skargami", bo przez takich śmiesznych "skarżących", to morderstwa leżą niewyjaśniane przez 30 lat, w sumie Tadziowi też współczuję, tego, że ma takie, a nie inne IQ i robi z siebie błazna oraz pośmiewisko, składając swoje "skargi" i pokazując się oraz wypowiadając publicznie. Zalecam temu "panu", żeby zamiast biegać po policjach i prokuraturach, kiedy ktoś słusznie zwróci mu uwagę, popracował nad swoim wizerunkiem- zaczynając od najprostszych rzeczy-regularnego mycia się, kiedy wybiera się w miejsce publiczne, codziennej zmiany garderoby-szczególnie majtek i skarpetek, kiedy ma kontakt z ludźmi, nauczenia się, jak prowadzi się konwersację z innymi osobami, bo burczenie i wykrzyki"ja żądam", to sprawdzają się tylko u niego w domu, jak widać, jak ma problem z zasobem słownictwa, to niech dokształca się zaocznie, albo więcej czyta i uczy się od kulturalnych ludzi. Proponuję także ograniczyć spożywanie alkoholu, unikanie go kiedy wybiera się do pracy, a jeżeli występują z tym problemy to są kluby "AA". Jeżeli 100 osób pisze temu panu, że z nim jest coś nie tak, to znaczy, że pora się zmienić, a nie się zapieniać i tryskać butą niczym królowa angielska, tylko, że "inny głos, inna twarz, to nie jest to". Odpowiedz Link Zgłoś
sliweczkamalpeczka Re: WOLF służba ochrony Kraków 26.11.18, 19:07 Ponadto, odnosząc się do opinii nt. pana B....go, to portal "Go Work" oraz inne portale opiniotwórcze, typu "gazeta.pl"/praca/czarna lista pracodawców służą, właśnie wymianie opinii o pracodawcy, opinii o osobach zatrudniających, opinii o warunkach pracy, które tam panują-są to szczere opinie stanu zastanego, które czasem wyglądają tak, a nie inaczej, ponieważ osoby oceniane, czy warunki pracy wyglądają stosownie do oceny, a więc użytkownicy mają prawo zamieszczać swoje opinie, zgodnie z prawem. To, że opinie się czasem nie podobają, ponieważ są negatywne i dosadne, to jest to problemem opisywanego pana B....go, niech B......ski zweryfikuje, co robi źle, skoro 200 osób pisze mu o jednym i tym samym, a zresztą, z powodu wyżej opisanych cech, w świecie rzeczywistym także jest pośmiewiskiem zakładu pracy, zresztą przez tego osobnika, w zakładzie jest duża rotacja, bo nikt nie będzie współpracował z kimś, kto burczy, warczy, "żąda" i jeszcze na dodatek nieprzyjemnie wygląda pachnie i nie potrafi w miejscu pracy zapewnić pracownikom papieru toaletowego i środków czystości-gdyby nie ja, to koledzy pilnujący DCCHP we Wrocławiu, od strony szlabanu podcieraliby się ręką, albo liśćmi. Reasumując, to nie komuna i stan wojenny-w którym to ustroju B... pełnił ważne funkcje i posiada teraz odpowiednią emeryturę, bo takich zwykle agencje ochroniarskie zatrudniają jako koordynatorów, i mamy prawo wypowiadać się swobodnie i wyrażać swoje opinie- nie naruszyłam prawa i nie użyłam słów powszechnie uznawanych za obraźliwe, a to co napisałam odnośnie jego wyglądu i zachowania, jest zgodne z prawdą- zdjęć i nagrań nie posiadam, bo są ciekawsze obiekty do uwieczniania, ale jak ktoś chce, to zapraszam do Biura Regionalnego Firmy "Wolf", we Wrocławiu, żeby wyrobił sobie opinię. Pana Tadeusza zaś pozdrawiam, zachęcam do zmiany i pracy nad sobą, a także nakłaniam do zmiany aktywności i innego ukierunkowania energii-zamiast biegania po komisariatach, to może spacer po Parku Kozanowskim, albo praca w ogródku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: WOLF służba ochrony Kraków IP: *.centertel.pl 13.02.14, 18:59 Nie wiem czemu takie rzeczy sa piszane bo ja pracuje pol roku i nie moge narzekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daj sobie spokój Re: WOLF służba ochrony Kraków IP: *.147.149.255.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.04.14, 22:52 daj sobie spokój z ta firmą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawbob37 Re: WOLF służba ochrony Kraków IP: *.static.korbank.pl 23.02.13, 09:48 Jestem z Wrocławia i mam podjąć pracę w firmie WOLF, polecili mi tą firmę w POPONIE jako solidną i przyjazną osobom niepełnosprawnym. Byłbym wdzięczny za jakieś informacje o tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszukany31 Re: WOLF służba ochrony Kraków IP: 194.181.104.* 05.08.13, 21:21 Pracuję w tej firmie od 1 czerwca br. na IMPARCIE we Wrocławiu, oszuści, nie wypłacili mi wszystkich pieniędzy!!! Obiecują nową umowę o pracę ale kierownik jej nie przywozi, zwodzi, oszukuje. Nie chcą dać odcinków z wypłaty, ani zapłacić za badania lekarskie!!! Nikomu nie polecam tej firmy WOLF Służba Ochrony Kraków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zatopicplatforme firma InPost zalega i oszukuje 25.03.07, 19:49 są to krętacze i naciągacze.nawet 50 zł niepłacą mi od 4 miesięcy.na poczatku mieli siedzibe na ul.pana tadeusza w krakowie a gosciu który mi niezapłacił i kręci.ł z umową ma obecnie oddział na ul.grenadierów,inpost jest tez na ul.malborskiej.SA to debile i matoły.jak można niezapłacić nawet 50 zł.chcesz sie sfrajerzyc-idz do inpostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek79 Re: firma InPost zalega i oszukuje IP: *.xdsl.centertel.pl 15.10.12, 11:30 i nic się do tej pory nie zmieniło . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Pawlak Piszę książkę "Grzchy główne pracodawców" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 12:16 Piszę książkę "Grzchy główne pracodawców". Wszystkich zainteresowanych zapraszamd o podzielenia się swoimi doświadczeniami. Proszę o kontakt na pawlakrafal@o2.pl to prześlę ankietę i krótkie wskazówki. Rafał Pawlak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcdef Italian Food w Gdyni!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 21:52 Chcieli zatrudnic na 3 mies. nie płacąć ZUS-u. Ciekawe ze 3 mies. wczesniej rowniez szukali do pracy, i po 3 mies. zwolnili 2 osoby zatrudniajac w ich miejsce nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ExPracownik Polska Telefonia Cyfrowa IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.07, 11:28 salony i sklepy firmowe to obozy pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Polska Telefonia Cyfrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 16:56 Nie polecam wszystkim firmy SYNERGIS POLSKA - skrzętnie ukrywane ogłoszenia przedstawicieli handlowych Tele 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielszczanka [...] IP: *.c160.msk.pl 22.03.07, 19:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka.aha [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 22:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina33 Skok Kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 19:34 Firma ma taką rotację, że chyba na Śląsku zostało mało osób nie praujących w tej firmie:) Mobbing, mobbing i jeszcze raz mobbing. Pozdraw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorba Marcpol-sieć sklepów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 06:49 NIGDY nie próbujcie się tam zatrudnić!!!! To oszuści i złodzieje! Przed pracą na kierownika, z-cę i kier. sali każą podpisywać weksel in blanco jako zabezpieczenie w ramach odpowiedzialności materialnej! Jest to bezprawne a ludzie nie wiedząc o tym daja się nabrać! Pomijam już zachowanie Pani Prezes Z. która ze swoim chamstwem i brakiem szacunku do ludzi nie nadaje się nawet do pasania owiec na hali!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maximusro Re: Marcpol-sieć sklepów 19.02.09, 15:02 Pasanie owiec na hali dostarcza wielu pozytywnych emocji. Mam nadzieję, że przeciwnych niż praca w Marcpol-u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia [...] IP: *.e-wro.net.pl 31.07.07, 12:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mobu1 [...] 01.08.07, 10:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: czarna lista pracodawców IP: *.citynet.pl 01.08.07, 15:42 FIRMA LIS LIGHTENING Z PRZEMYŚLA!!!!!!!!!właścieciel to zwykły cham i prostak.wykorzystwanie szczególnie kierowców i pracowników fizycznych.kierownictwo to pociotki, które wchodzą szefom do d...py bez wazeliny Odpowiedz Link Zgłoś
copywriterdsx Gliwice- Firma "Horyzont" (Doradztwo Personalne) 08.08.07, 12:35 Firma mala, w okropnym podworku, biednie wyposazona(choc istnieje juz od 1997 r.), no i proponuje zalosnie niskie wynagrodzenie! Za to wymagania co do kandydatow jak do prestizowej, miedzynarodowej firmy! Szef tej firmy to jedyny normalny tam czlowiek...Pozostale osoby (glownie kobiety)sa bardzo dziwne i niesympatyczne. Zwlaszcza pani psychografolog, ktora na podstawie analizy psychografologicznej pisma probuje wmowic kazdemu kandydatowi, ze ma on problemy (!) bo pismo na to wskazuje. W Gliwicach jest duzo firm zajmujacych sie Doradztwem Personalnym. Nie polecam korzystania z uslug tej akurat firmy. Strata czasu na nieprzyjemna, dluga i udziwniona rozmowe kwalifikacyjna, ktora przypomina przesluchanie w Zakladzie Karnym. Firma nie ma tez szacunku dla osob zglaszajacych sie tam- nie informuje o przebiegu rekrutacji a rekrutacja to podobno wizytowka kazdej firmy...coz, daleko im jeszcze do (nawet) minimum w uslugach personalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widziałam na własn Re: Gliwice- Firma "Horyzont" (Doradztwo Personal IP: *.czarnet.pl 05.06.11, 22:15 Podwórko jak podwórko jak na Gliwickie warunki - spróbuj zafunkcjonowac na ulicy Zwycięstwa, to pogadamy. Ale ja mam inne zastrzeżenie, co do sposobu traktowania "potencjalnych praktykantów" i "praktykantów w ogóle" Wymagania i proces rekrutacyjny długi s skomplikowany, ale po co? Odwalasz najgorszą robotę, za te panie, co REkruterami się zwą, a chyba same zapomnialy od czego zaczynały. Umowa słowna z Szefem, to jedyne na co ich stać; kopertowy system placenia - masakra jakaś - do urzędu skarbowego sie to nadaje i PIPU też. Potencjalnych praktykantów ostrzegam!!! Niezdecydowanie, niekompetencja, zbywanie, przetrzymywanie decyzji, to na porządku dziennymnieumiejętności wystosowania na koniec jakichkolwiek referencji o które trzeba sie wyjątkowo prosic! Ludzie to tylko 3 zdania i podpis! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel C Re: Gliwice- Firma "Horyzont" (Doradztwo Personal IP: *.p1.InterArena.pl 26.07.11, 13:29 Nie widziałem firmy - kontakt telefoniczny, komunikacja mailowa - przebiegły błyskawicznie i bezproblemowo, jestem informowany o postępach rekrutacji na bieżąco, interview bardzo szczegółowe - co doskonale rozumiem - szukają konkretnych ludzi na konkretne stanowiska. Pozdrawiam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz SOLAR-TECH IP: *.146.244.8.ip.airbites.pl 02.08.07, 18:20 Chyba najgorsza firma w jakiej pracowałem. Zero szacunku dla ludzi, praca od 8 do 18 bez płaconych nadgodzin, a jak coś zle zrobicie grożą sądem i płaceniem odszkodowań. Odradzam wszystkim , ja tam trafiłem przez Biuro Karier Politechniki Krakowskiej ale takiej pracy jaką do niedawna miałem nie życzyłbym największemu wrogowi. UNIKAĆ JAK OGNIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewolnik Re: SOLAR-TECH IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.11, 21:50 popieram nic dodac nic ujac Odpowiedz Link Zgłoś
michal.zen Re: SOLAR-TECH 18.03.15, 08:35 firma SOLARTECHINVEST to banda oszustów, naciągają klientów i wierzycieli oraz pracowników. Solartechnivest zgłosiła 20.02.2015 upadłość numer sygn. 8XGU91/15/s Wydział VIII Gospodarczy dla spraw upadłościowych i naprawczych Sądu Rejonowego dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie Mają ponad 2 mln długów. Zobaczcie długi w KRS-ie Numer KRS: 0000415775 Odpowiedz Link Zgłoś
qqwwpo Re: SOLAR-TECH 12.04.15, 09:38 Podpisuję się obiema rękami pod tą opinią. Firma kierowana przez bandę oszustów wyzyskujących ludzi. Jeśli firma naprawdę jest w upadłości to radzę uważać na nowe firmy zakładane przez tych samych ludzi. Przed Solartechem mieli firmę Elzag i skończyła ona tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
nunu1109 Re: SOLAR-TECH 04.04.17, 22:10 A jacy to ludzie założyli tą firmę skoro mamy na nich uważać? Odpowiedz Link Zgłoś
nunu1109 Re: SOLAR-TECH 04.04.17, 22:12 Oczywiście chodzi o nieistniejącą już firmę Solar-Tech z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finger Foreign Flex !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.sealnet.kluczbork.net 09.08.07, 23:07 człowieka mieć za gó.. i zmuszać gó.. do proszenia sie o pieniądze paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Foreign Flex !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.caiway.nl 19.06.08, 21:14 Zgadzam sie z Toba!!! Nie polecilbym nawet wroga tej firmy. Nie przeszczegaja rzdnych przepisow, co tydzien jakies pomylki z wyplatami, mieszkania ze az sie zle robi przepelnione , brudne, i same usterki.Z regoly nie placa wakacyjnego , dostaje sie kary za wszystko choroba 50€, telefon w pilnej sprawie 50€, tankuje sie za wlasna kase i nie oddaja, wizyte u lekarza placi sie samemu.... ksiazke mozna o nich napisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anm Re: Foreign Flex !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.satkol.pl 12.06.13, 17:00 100% racji! szukaja frajerow co nie beda wiedzieli ze bujaja ich na kasie. Zwykly wyzysk, dostajesz niby kase ale nie do konca cala. Poswiecasz Boze Narodzenie w tej firmie i jestes wydymany w 100%!!!!!!!! ludzi biora odrazu wieddzac ze dlugo tam nie porobia bo trafia sie nastepni, krotko mowiac maja wyjebane na innych plany!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSZUKANY!!!!!!!!!! przewierty drogowe Hiszpania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 08:14 uwaga!!!!!w gazecie wyborczej ukazały sie ogłoszenia dotyczące ofert pracy w hiszpani: praca przy przewiertach drogowych za 2000 euro, przy remontach dróg osiedlowych oraz nawierzchni za 11 euro za godzinę.ostrzegam to oszyuści.mydlą oczy...w ostatniej proponuja super okazje załatwienia mieszkania za 320-360 euro, wystarczy przesłac im pieniądze najlepiej przez western union,przez co zaczniesz szybciej prace(jesli sie nie decydujesz zapłacić to nic nie szkodzi)w obydwóch przypadkach nikt nie wyjdzie po ciebie na lotnisko w maladze, nikt nie odda ci pieniedzy a tel milczą 0034667064714,0034635306055.sprawa załatwiana jest przez interpol, szukam osób które zostały w ten sposób oszukane by dołączyły swoje zeznania do naszych na policji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fortuna2068 Re: przewierty drogowe Hiszpania 10.08.07, 23:51 ZUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. komendy policji w Lublinie (miejska i wojewódzka) IP: *.pronet.lublin.pl 12.08.07, 08:47 Korupcja przy rekrutacji na stanowiska cywilne. Bez znajomości nie ma szans na dostanie pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: independent27 szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 18:15 TUTOR w Oświęcimiu DIALOG w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturrr Warta S.A. - niewolnictwo w XXi wieku.!!! IP: *.123.vip-net.pl 09.09.07, 13:54 Nigdy tam nie idźcie - będziecie pracować za 1000 pln 7 dni w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
inferno-dante [...] 09.09.07, 17:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsa urzędy w całej Polsce IP: 194.146.250.* 09.09.07, 20:18 bez znajomosci nie wejdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: urzędy w całej Polsce-ARiMR. IP: 195.47.201.* 24.10.07, 13:23 Napisze cos o pracy w biurach powiatowych Agencji Restrukturyzaji i Modernizacji Rolnictwa. Praca na dwie zmiany tzn. 6-14 i 14-22 (zmiany te sa dowolnie odwolywane i zatwierdzane ponownie bez jakiegokolwiek sensu, o wprowadzeniu zmian dowiadujesz sie dzien wczesniej); praca co drugą sobotę (bezplatnie, godziny do dobioru "kiedystam") na wyrazna sugestie szefostwa; praca czasami w soboty "na zeszyt" gdy juz wyczerpales limit sobot mozliwych do pracy w danym miesiacu; jezeli nie pracowales w sobote, dostajesz telefon aby wpasc na kilka godzin w ...... niedziele (takze do odbioru kiedystam); w ciagu 6 miesiecy trzeba zdac okolo 8 - 10 egzaminow (forma egzaminu test 20 pytan na komputerze, czas 30 minut, zalicza 60%, oblanie to poprawka - pierwsza bez problemow, druga po akceptacji dyrekcji, nie zdasz drugiej - rozmowa w dyrekcji a po niej out albo trzecia szansa); wynagrodzenie 1.100 zł netto, premie, podwyzki. awanse dla krewnych i znajomych kroliczka; cala instytucja jest jak stary statek zrzarty belitosnie przez szkodniki na ktorym dobrze zyje sie tylko szczurom (umiejacym jak wiemy opuscic tonacy okret zanim pojawi sie niebezpieczenstwo) .... Jednym slowem szkoda czasu i energii na ten dziwaczny twor bez przyszlosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosz Philip Morris IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.07, 14:40 Za prowadzenie rekrutacji na stanowiska, których nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Candellux Lighting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 17:01 Nadaje się zpowodów 1-Umowa zlecenie za msc przepracowany pracujesz 28 dni a wpisują góra 10 2- ciągłe nadgodziny za które jedynie iluzoryczna premia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość pro mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 20:58 pro-mar, 26-200 końskie, piłsudskiego - nie polecam tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś