Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PLATWORMY WIERTNICZE ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:00
    Kochani,

Już mnie szlag trafia z tym szukaniem pracy. Mam magisterkę z ekonomii i
    podyplomówkę SGH z zarządzania oraz długie doświadczenie na stanowisku
    kierowniczym, ale za 2000netto. Niestety to są pieniądze jedynie na
    wegetowanie- opłata mieszkania, samochodu, od czasu do czasu spotkanie ze
    znajomymi w pubie. A gdzie tu zakładanie rodziny???
    Zrezygnowałem z pracy i powoli już mi się kończy cierpliwość!
    Co wiecie na temat pracy na PLATWORMACH WIERTNICZYCH?
    Podobno jest tam wiele rzeczy które można robić...(to tak jak małe miasteczko)
    Podobno też przez rok można sporo zarobić (ok. 200tyś zł). Potem można wrócić
    i wziąść się za franchising jakiegoś punktu znanej sieci(żeby nie utopić
    kasy). Tak na marginesie to kobiety nie mam więc i decyzja będzie łatwiejsza.

Co Wy na to? Macie jakieś informacje, adresy stron www itp...

Mateusz
    Obserwuj wątek
      • Gość: Bezdypolomowy Re: PLATWORMY WIERTNICZE ??? IP: 80.51.73.* 12.05.05, 19:17
        Wiesz co ja nie mam ani magisterki ani tym bardziej podyplomowki na SGH, ale
        slyszalem tylko o platformach wiertniczych a o PLATWORMACH to pierwsze slysze.
        Ale placa calkiem niezle wiec jak sie juz wszystkiego dowiesz to daj znac bo na
        pewno wiele ludzi chetnie skorzysta z Twoich informacji.
      • Gość: Heniu Zasłyszane IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 21:26
        Słyszałem że robota jest genialnie płatna i naprawde można zrobić dobry
        pieniądz-czytaj taki jaki napewno nei jest dostępny w Polsce dla szarego
        człowieka. Przy czym rok czasu to bardzoooooooo długoooo. Słyszałem o pracy na
        platwormie przez 3-4 miesiące i przerwa. Podobno tego oczywiście nie wiem na
        100 proc byle cherlaczka nie zatrudniają a nie ma sie tez co łudzic że
        jakiekolwiek dyplomy coś pomogą no chyba że inżynierskie:)))) Robota bardzo
        bardzo męcząca nie dość że fizycznie to jeszcze psychicznie. Jak wytrzymałbyś
        rok to wróć na forum i napisz:)))
      • martucha32 Re: PLATWORMY WIERTNICZE ??? 14.05.05, 15:11
        moj chlopak pracowal na wielu platformach i to jest niesamowicie ciezka robota.
        Pracujesz 12 godzin dziennie, 14 dni w miesiacu, potem jedziesz na 2 tygodnie
        do domu. CO prawda tam masz wszystkie dogodnosci (dobre zarcie, fitness itp.).
        Powinienes znac angielski po to jest tam leading language...
        Najlepiej dostac prace w Aberdeen ,Szkocja. To jest najwieksze centrum agencji
        rekrutacyjnych w tym biznesie. Pogoogluj nan Internecie, maja bardzo duzo stron.
        Rowniez Holandia i Norwegia.
        Powodzenia
        • Gość: ja Re: PLATWORMY WIERTNICZE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:24
          A może macie jakieś konkretne linki do stron? Bo szukając w necie odnoszę
          wrażenie, że to są strony jakiś naciągaczy.
          • Gość: Michał Re: PLATWORMY WIERTNICZE ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 21:08
            CZesc mam pare rzeczy ktore moglby cie zainteresowac więc podaj maila.pzdr.
            Michał
            • Gość: Michał Re: PLATWORMY WIERTNICZE ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 21:13
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=115&w=17018275

pub17.bravenet.com/forum/show.php?usernum=1403218301&cpv=1

mam nadzieje ze ci w czyms pomoge:)
            • Gość: Marek Re: PLATWORMY WIERTNICZE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:24
              Jeśli można prosić to ja bym prosił o te informacje na maila markusmos@tlen.pl
              Marek
            • iza2306 Re: PLATWORMY WIERTNICZE ??? 16.05.05, 11:50
              ja też. iza2306@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka