Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

twórcza praca

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.05, 12:00
    jestem młodą mamą i usilnie poszukuję jakiegoś płatnego zajęcia najchętniej z
    dziedziny artystycznej. Dzysponuję dużą ilością "wolnego" czasu ale tylko w
    domu. Jeśli macie dla mnie zajęcie to chętnie zapoznam się z propozycjami -
    uzdolniona i twórczo niespokojna.
    Obserwuj wątek
      • Gość: @ Może śpiewanie kołysanek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:00
      • Gość: eeee Re: twórcza praca IP: *.chello.pl 16.05.05, 15:08
        czy interesuje cie lapanie much za 1 muche 0,02zl
        • Gość: młoda mama Re: twórcza praca IP: 83.168.96.* 16.05.05, 16:01
          ha ha ha - boki zrywać
          • Gość: eeee Re: twórcza praca IP: *.chello.pl 16.05.05, 16:07
            to ile juz zabilas tu szef pyta
            • Gość: Normal Kretyni IP: *.interpc.pl / 85.198.192.* 16.05.05, 16:33
              Czy was pogielo?
              Kobieta pyta konkretnie, a wy pizecie pierdoly. Jak nie macie nic do
              powiedzenia, to nie silcie sie na zalosne dowcipy.
              Zero pozdrowien
              • Gość: Żurek nie: kretyni tylko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 08:11
                tylko co mnie obchodzi czy ktoś jest młodą mamą czy nie? To jest raczej mało
                profesjonalne podejście, bo życie prywatne to jedna sprawa a praca to drugie.
                Pracodawca nie powinien nawet pytać o "stan rodzinny", a ta kobieta sama sie z
                tym wyrywa, bez sensu. Dla mnie to niepoważne.
                • Gość: młoda mama Re: nie: kretyni tylko... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.05, 12:23
                  to prawda, żę pracodawcy nie powinni patrzeć na życie prywatne, tylko na
                  kompetencję i wykształcenie. tylko dlaczego jak im się powie że nie można być
                  dostępnym przez 24h to się wycofują. To nie jest niepoważne pisanie że jestem
                  młodą mamą - poprostu z góry lojalnie uprzedzam.
                  A durnych wpisów i tak się spodziewałam bo dziś nie wszyscy wiedzą jak
                  zareagować na szczerość i otwartość...
      • losiu4 Re: twórcza praca 16.05.05, 21:19
        a co rozumiesz przez dziedzinę artystyczną?

Pozdrawiam

Losiu
        • Gość: młoda mama Re: twórcza praca IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.05, 12:26
          dziedzina artystyczna to np. rękodzieło - wyszywanie, haftowanie.,
          projektowanie kartek okolicznościowych, zaproszeń, lepienie z gliny, modeliny,
          robienie upominków, kaligrafia itp.....
          • Gość: a Re: twórcza praca IP: *.pomorzany.v.pl 21.05.05, 16:54
            aaa
      • aa47 Re: twórcza praca 16.05.05, 21:44
        witam miałam to samo, jednak zainwestowaliśmy w naszą firme... Gdy szukałam
        pracy przen internet czy tez coś innego to znalazłam pare fajnych ogłoszeń..
        Powodzenia
      • Gość: zytka Re: twórcza praca IP: 194.246.107.* 17.05.05, 10:32
        spróbuj coś robić na własną rękę i może uda Ci się sprzedać na allegro/ e-bayu.
        dużo pomysłów jest na forum piękne ozdoby własnoręcznie robione czy cosik
        takiego.
        powodzonka
      • Gość: młoda mama Re: twórcza praca IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.05, 12:24
        dziękuję wszystkim życzliwym z pomysły :)
      • Gość: g Re: twórcza praca IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.05, 09:53
        #
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka