Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wyjazd w ciemno

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:49
    Witam !!
    Jestem bardzo chętny na wyjazd w ciemno. Konkretów niemam gdzie jechac,
    najważniejsze zeby sie znałazła praca i wyjechaz z stąd. Myśle o wyjezdzie
    do : Szwecji, anglii, hiszpanii, grecji, cypru. Wyjazd jest max w ciemno, i
    wlasnie tu pisze bo moze znajdzie sie jakas osoba która mysli podobnie jak
    ja. Bo im wiecej tym lepiej przy wynajem pokoi itp. Wiem ze jest wiecej
    takiego ludu co planuje wyjazd w ciemno, a teraz szczególnie przed otwarciem
    rynkow pracy w niektorych panstwach. Więc jezeli sa osoby ktore podobnie
    mysla tak jak ja to piszccie swe dane a ja sie odezwe i bedziemy co myslec
    Wyjazd z mojej strony jest planowany jak najszybciej !!
    Obserwuj wątek
      • Gość: robert Re: Wyjazd w ciemno IP: *.elpos.net / *.elpos.net 16.03.06, 18:52
        witam. zastanawiam się nad wyjazdem do finlandii.Tam jeszcze nie ma tylu
        polaków.moje gg.9525660 pozdrawiam robert.
      • Gość: max Re: Wyjazd w ciemno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 08:43
        jestes w błędzie jedź tylko w pojedynkę a max we dwie osoby , więcej to będzie
        banda i bałagan zawiść itp polskie zachowania

• Gość: aha Re: Wyjazd w ciemno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 11:14
        zalezy w jakim wieku i co umiesz robic jaka branza ja 40 lat
        budownictwo jak chcesz to podaj swoje namiary gg6593709
      • agzu Re: Wyjazd w ciemno 19.03.06, 14:31
        Hej,

na pewno polece w tym roku do Grecji, nie wiem dokad dokladnie ale tam cieplo i
        wesolo. Obecnie mieszkam w WB, pogoda mnie dobija, ludzie beznadziejnie nudni i
        prymitywni. Planuje lipiec lub wrzesien.znam angilski, niemiecki i troszke
        grecki (przez rok bylam na Cyprze). Jesli masz ochote napisz do mnie.
        agzu@gazeta.pl
        Aga
      • musschat Re: Wyjazd w ciemno 19.03.06, 17:14
        Gość portalu: tereter napisał(a):

> Witam !!
        > Jestem bardzo chętny na wyjazd w ciemno. Konkretów niemam gdzie jechac,
        > najważniejsze zeby sie znałazła praca i wyjechaz z stąd. Myśle o wyjezdzie
        > do : Szwecji, anglii, hiszpanii, grecji, cypru. Wyjazd jest max w ciemno, i
        > wlasnie tu pisze bo moze znajdzie sie jakas osoba która mysli podobnie jak
        > ja. Bo im wiecej tym lepiej przy wynajem pokoi itp. Wiem ze jest wiecej
        > takiego ludu co planuje wyjazd w ciemno, a teraz szczególnie przed otwarciem
        > rynkow pracy w niektorych panstwach. Więc jezeli sa osoby ktore podobnie
        > mysla tak jak ja to piszccie swe dane a ja sie odezwe i bedziemy co myslec
        > Wyjazd z mojej strony jest planowany jak najszybciej !!
        /Jesli jestes dziewczyno moge ci zaproponowac prace w holandi u siebie w
        barze.Szukam dziewczyn do swojego baru holandia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka