Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pokolenie 20 000 zł na miesiąc

• alex_koz Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc 14.04.06, 00:06
        ja tez chce w tym pokoleniu byc!! 3majcie kciuki:))
      • iberia30 czy admin tego forum moglby laskawie 14.04.06, 00:08
        usunac ten kretynski komppletnie nic nie wnoszacy na forum watek?
        Jakis szczyl postanowil rozruszac forum i mu sie udalo, po co mu dawac
        satysfakcje?
        • zaq28 Re: czy admin tego forum moglby laskawie 15.04.06, 16:40
          Iberio wszyscy, którzy odpowiadają na jego wpisy dają mu satysfakcje. Gdyby nikt
          nie odpowiedział na jego prowokację wątek dawno by umarł.

Pozdrawiam

zaq
          • iberia30 Re: czy admin tego forum moglby laskawie 15.04.06, 17:50
            Witam, owszem to racja co napisales, nie zmienia to ejdnak faktu, iz
            watki=prowokacje w dodatku tak prymitywne tez moznaby usuwac, po to wlasnie by
            jeden troll z drugim zajal sie czyms pozytecznym.Jak chce poczytac bajke to
            wchodze na inne forum a nie praca.
            • zaq28 Re: czy admin tego forum moglby laskawie 16.04.06, 08:38
              Iberio wiem, ale jak tylko usuniemy jakiś wątek to zaraz podnosi się larum, że
              cenzura działa itd. Wątek powstał i nie mogę go usunąć bo generalnie nie łamie
              regulaminu i netykiety, jak napisałem we wcześniejszym poście gdyby nie
              odpowiadać nie byłoby problemu. Zapewne wiesz dobrze jak to jest z trollami ;)
              Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrowych, spokojnych Świąt i mokrego Dyngusa

Zaq
      • girlfrompoland Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc 14.04.06, 01:35
        ludzie, ale wam sie nudzi O_O
        co to jest 20 000? co to jest?
        mam 23 lata kochany i 20 000 to wiesz na waciki:D
        ale smiac mi sie chce, ze ludzie sie tak nim goraczkuja.
        po co?
      • Gość: !!! Ludzie czy Wy na prawde w to uwierzyliscie?? IP: *.mad.east.verizon.net 14.04.06, 03:01
        Jakis prymitywny bezrobotny po zawodowie robi sobie z Was jaja, a Wy sie
        denerwujecie:)
      • Gość: magdam26 Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 07:24
        Do grobu tego i tak nie zabierzesz....
        A z resztą musisz nie czuć się w cale z tym szczęśliwy, skoro musisz wchodzić
        na forum w necie i starasz się tak zaczepnie sformułować post-a, jakbyś chciał
        polepszyć sobie nastrój i poczuć się lepiej psychicznie.
        Wcale nie zdziwiłabym się gdybyś w rzeczywistości był pacjentem poradni
        psychologicznej czy psychiatry :(.
        • billy.the.kid [...] 14.04.06, 07:37
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: marta Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 09:53
            też chciałabym tyle zarabiać dajcie mi jakąś radę jak to zrobić bez znajomości
            a może chce mnie ktoś zatrudnić, proszę!! Moja rodzina tzn. ja z mężem i 3
            letnią córką utrzymujemy się z 1200 średnio na miesiąc brutto i co wy na to???
            Chciałabym choć córkę móc wysłać na np. język angielski, a może znajdzie się
            sponsor...???
      • zack4u Wtedy wiatr twoim oknem skrzypnął, 14.04.06, 07:36
        ty się obudziłeś a cudowny sen zniknął.
        Pozdro
        • 1boss [...] 14.04.06, 11:54
          • Gość: Zegna Re: Maybach i Lexus na Marszałkowskiej+śmigłowiec IP: *.gl.digi.pl 14.04.06, 12:09
            Ech, ty żałosny biedaku... Widziałam Was tam obu w tym korku na Marszłkowskeij, z okien mojego śmigłowca :-) Toż to tylko plebs w korkach stoi... Prawdziwa "elyta" teraz lata!
            A mój prywatny pilot zarabia więcej niż Ty...
            I co Ty, misiu, na to?
          • Gość: Zegna Re: Maybach i Lexus na Marszałkowskiej IP: *.gl.digi.pl 14.04.06, 12:11
            Aha, a Misztal to już nie jest z Samoobrony! Ty pseudo-inteligencie i ignorancie! Poczytaj gazetę, to się dowiesz, co się w polityce dzieje... Ale mam z Ciebie ubaw... :-)
          • Gość: LUK Re: Maybach i Lexus na Marszałkowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 17:26
            1boss napisał:

> sen powiadasz?
            > może ty nie zyjesz w realu, tylko cały czas śnisz.
            >
            > dzisiaj rano na Marszałkowskiej jade swoim Lexusem i nagle co widze?
            > Czyżby Pan Misztal z Samoobrony jedzie swoim Maybachem za 3 000 000 zł?
            > podjeżdzam bliżej i zgodnie z tradycją jak spotykają się samochody za ponad
            > 300 000 zł - witam się.
            > opuszczam też szybke w moim Lexusie i krzycze:
            >
            > "widziałeś ku**a, ile ludzi jest stłoczonych w tramwaju
            > podobno społeczeństwo biednieje, hehehe
            > wesołych i dostatnich świąt, hehe"
            >
            > fajnie jest być VIP

Po twoich wypowiedziach wnisokuje że albo zarabiasz własnym ciałem świadcząc
            usługi bogatym panom albo pracujesz w fabryce betonu w podwarszawskim miescie.
            • Gość: tim [...] IP: *.ipt.aol.com 15.04.06, 02:48
      • Gość: znawca Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 14.04.06, 14:59
        No widzisz biedaku...

masz pieniądze, masz plazmę, ale brakuje Ci poczucia własnej godności...
        Bogatym się jest... a nie bywa.

Ty niestety jesteś na etapie bywania bogatym.

PS. Ludzie naprawdę bogaci mają nieco inne nawyki. Nie przejmujcie się tym burakiem.
        • Gość: Ania Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.kielce.net.pl 14.04.06, 16:05
          Mówcie co chcecie,ale ja lubię takich półgłówków przynajmniej jest się z czego
          pośmiać, Zapewne gość jeździ maluchem miszka z rodzicami i ma fantazję. A Wy
          Wszyscy to łyknęliście jak niemowlak.
      • Gość: :) Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 17:22
        1boss napisał:

> mam prawie 30 lat, mieszkam w dużym mieście, zarabiam 21 500 zł miesięcznie.
        > A wy?
        > co osiągneliście przed 30-stką?
        > chyba 90% procent z was , to biedaki z pensją do 2000 zł netto.Tak mówi
        > statystyka.
        > 40% ludzi do 30-stego roku zycia w ogóle nie pracuje.
        > A ja - mam 21 500zł co miesiąc!

Ja też mam prawie 30 lat mieszkam jeszcze w wiekszym mieście od ciebie i
        zarabiam 2 razy tyle co ty, a w Piwnicy mam złotego słonia na łancuchu.
      • Gość: Abramowicz Wot, boss1, wy zakład ze mnoj wygrali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 22:00
        Wy maładiec. Ja wam na Czielsi przyrzekal, że kak wy 100 wpisaw na etym forum
        zbierzecie, tak jak każu Bilowi Gatesowi gacie spuścić, zad ogolić i kankanę
        wam na stole zatańczyć.
        • Gość: Bierezowski [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 10:44
      • Gość: zalatany [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 10:46
      • Gość: john Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.chello.pl 15.04.06, 12:46
        Ja mam 15 lat, mieszkam na wyspie ktora jest moja wlasnoscia taka kwote co ty
        zarabiasz to sobie moge podetrzec ty***, biedaku jeden. Mozesz byc moim lokajem.
        • Gość: wk Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 14:05
          32 lata i 800,-zł zarobku
      • Gość: MMMMMMMMm Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 17:08
        Głupi jesteś, tyle zarabiasz i chwalisz się tym na forum w taki złośliwy sposób,
        znaczy to tyle że jesteś frustratem. Pewnie na forum "seks" też napisałeś; "Czy
        wy przed trzydziestką też macie problemy z erekcją.":-) Powiem Ci tyle, mi do
        30-ki jeszcze bardzo daleko, jak dojdę do Twoich zarobków to opiszę na tym forum
        jak to zrobiłem, po to żeby inni mogli wykorzystać tę wiedzę.
        • Gość: bodhisattwa Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.chello.pl 15.04.06, 19:39
          synu...uwiklales sie w materialne halucynycje, przeciez wiesz ze jestes
          nieszczesliwy, a innym wmawiasz ze jest inaczej...pamietaj, ze chory nie
          znajdzie lekarstwa na swoja chorobe jesli bedzie ja ukrywal
      • Gość: Radek Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.zamosc.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 23:52
        A ja mam siedmioletniego zolwia, super dziewczyne, spoko rodzicow, dorabiam
        tlumaczeniami i w przyszlosci mam zamiar zasmiac sie takim jak Ty w twarz, bo
        naprawde nie ma czym sie chwalic. Sa stary lepsi od Ciebie. Co przykro troche,
        nie?

P.s.Fajna prowokacja :-)
        • Gość: Radek Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.zamosc.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 00:07
          Aha, buahahaha.... jestem singlem i kosze co popadnie.... buahahaha..... mam
          Lexsusa......buahahaha.....zarabiam 21500 pln......buahahaha......jestescie
          nieudacznikami.....buahahaha..... ale widzisz najwiekszym jestes Ty! Masz ta
          kase-jesli ja wogole masz- i co kiedys bedziesz spierdzialym dziadkiem, i co
          kupisz sobie tez czas? Pokazesz jaki jestes zaradny, i kupisz sobie zycie?
          Szczesniesz jak kazdy i kasa siebie nie odkupisz od praw przyrody. Przy okazji
          biznes tez moze zaczac kulec, i jezeli zabezpieczyles go wlasnym majatkiem- a
          wydaje mi sie, ze skoro chcesz byc wiarygodny w stosunku do kontahentow i taki
          spox, jak tu udowodnic probujesz, tez poniekad leczac kompleksy i chelpiac sie
          stanem posiadanym- to niech Cie ludzie i pracownicy lepiej nie zapamietaja, gdy
          zaczniesz zarabiac tyle co oni, bo mozesz sie zdziwic jakiego kopa od nich i
          zycia zbierzesz. Wiec zastanow sie kilka razy, czy warto byc bydlakiem? Milej
          nocy
      • Gość: szczurwa Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.chello.pl 16.04.06, 01:00
        ...a nade wszystko mam bujną fantazję. Acha, zapomniałem - jestem burakiem !!!
      • zaq28 Re: bez tematu 16.04.06, 08:39
        niestety nie mogę spełnić Twojej prośby. Mamy zasady, których muszę się trzymać.

Zaq
      • Gość: andy Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.gprspla.plusgsm.pl 16.04.06, 13:15
        Niektórzy to się nie powinni rodzić!
        • Gość: Piotr Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.04.06, 20:33
          A Ja mam 38 lat i w zaszłym roku straciłem robote ale nie nażekam :)
          Znam kilku takich jak ty! Jeden właśnie nie zapłacił ludziom przed świętami za ich ciężką pracę i zostawił kilkadziesiąt osób bez środków do życia. Życze ci Wesołych Świąt i oby tak dalej :)
      • Gość: polskicham Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.adsl.hansenet.de 16.04.06, 23:16
        boss rozumiem cie!!!
        Mam wprawdzie 37 lat,mam miesiecznie jeszcze wiecej niz ty ( wprawdzie w innej
        walucie i w innym kraju). Tez jestem z siebie dumny i wiem jak wspaniale jest to
        uczucie jak wiesz ze jestes wspanialym,genialnym,inteligentnym mezczyznom,ktory
        jest w zyciu zwyciezcom. A ta cala biedna zgraja zazdrosci ci, a ty nawet nie
        mozesz w oczy powiedziec jacy sa,poniewaz zaraz zarzuca ci gubianstwo i
        chamstwo,a to poprostu swiadomosc bycia kims lepszym i pewnosc swojego zwyciestwa.
        • Gość: Biedak Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 13:38
          Dajcie spokój, przecież ten temat to pieprzona prowokacja
          • 1boss Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc 18.04.06, 09:01
            pytanie do zaq28-moderatora:

post ma już 120 wpisów , w tym także międzynarodowe , min.z Niemiec, Belgii,
            USA , a nawet z Kielc.
            Czy jest możliwość "wklejenia" tego postu na pierwszą stronę Gazety Wyborczej?
            To bardzo ułatwi dostęp do tego wątku dla ogromnej rzeszy czytelników Gazety.

Jestem w stanie wysłać nawet fotki mojej twarzy , mojego Lexusa(jak w nim
            siedzę w markowych okularach przeciwsłonecznych i rozmawiam przez komórke-widać
            też jaki mam zegarek-koszt tego wszystkiego co mam na sobie - około 30 000 zł),
            albo jak pływam na materacu i pije drinka w ośrodku wczasowym w Egipcie.Mam też
            fotke jak z ogromnej miski jem biały kawior z kontrahentami z Rosji.Widać na
            niej uśmiechnięte twarze ludzi sukcesu międzynarodowego.

czekam na odpowiedź.
            • zegna Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc 18.04.06, 09:42
              Protestuję!
              Jeśli te głupoty, które wypisuje to prawda, to ja NIE CHCĘ oglądać jego głupiej
              gęby w Gazecie... Inaczej do końca swoich dni nie kupię już ani jednego
              wydania... Ani ja, ani moi znajomi, ani rodzina, dzieci i dzieci moich dzieci -
              choć wątpię, czy po takiej publikacji doczekacie do tego czasu...
              Przerzucę się na "Fakt"...
              • 1boss Re: apel do moderatora tego forum 18.04.06, 15:33
                dlaczego tak bardzo nie chcesz oglądać mnie na 1 stronie Gazety Wyborczej?

Ogromna liczba ludzi na tym forum i ponad 90 % podatników chce zobaczyć jak
                wygląda ktoś z klasą i kasą.
                Gdzie jest moderator?Dlaczego nie spełnia życzenia czytelników Gazety?
                Może jakis wywiad ze mną? Ja moge wam wysłać pytania i moje
                odpowiedzi , "wkleicie" to na 1 stronie, może nawet w Wielkim Formacie to
                wydrukujecie.
                Jakieś fotki jak wysiadam z mojego LEXUSA koło Sejmu , albo jak gram w golfa.
                Zrobie to dla was , dla ludzi biednych , bez przyszłości.Powiesicie sobie moją
                fotke na łóżkiem i już nie będziecie czuli głodu przed pójściem spać, aby jutro
                rano znowu wstać i pracować dla kapitalisty.
                • zegna Re: apel do moderatora tego forum 18.04.06, 16:25
                  Wiesz co? Natchnąłeś mnie w tym momencie! Namyśliłam się, tak chcę oglądać
                  Twoją fotkę codziennie. Powieszę sobie na lodówce. Po świętach i przed latem
                  kilka kilogramów trzeba by zrzucić. Patrząc na Ciebie, brak apetytu murowany...
                  Oszczędzę na siłowni...
                • Gość: DSD Muszę Cię zmartwić IP: 212.33.72.* 18.04.06, 17:35
                  Nad łózkiem wolę powiesić sobie zdjęcie nagiej pani.
                • Gość: mila [...] IP: *.icpnet.pl 18.04.06, 18:13
                • Gość: mila Re: apel do moderatora tego forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 12:53
                  no nie
                  myślę, że gościu ściemnia, a jeśli nie to jest największym kretynem stąpajacym
                  po tym globie (no może nie największym ale sporym...z resztą nieważne)
                  Poza tym wiele ludzi zarabia więcej niż 20 000 i co z tego
                  ...jeszcze na dodatek on myśli że masz klasę ... to już mega idiotą
                  Gościu jest pusty na wskroś
                  zwykły pustak i juz
                  :) pozdrawiam
                  • Gość: ania Re: apel do moderatora tego forum IP: *.kielce.net.pl 28.04.06, 17:39
                    popieram :)
            • Gość: leeloo2002 Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.06, 21:18
              1boss napisał:

post ma już 120 wpisów , w tym także międzynarodowe , min.z Niemiec, Belgii,
              > USA , a nawet z Kielc.

jako kielczanka z pochodzenia ubawilam sie tym miezynarodowym akcentem. Ha ha
              ha:)
              Czy to Pan , panie posle MISZTAL i pana nowy nabytek Lexus?
        • Gość: Kotka jestes IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.06, 23:03
          Ja tez w tym kraju mieszkam co Ty , ale Ty tez sie nie wiele roznisz od niego.
      • Gość: kończę 27 lat; Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 09:41
        łał - 20 000 miesięcznie - gratuluję zaradności;
      • madzia1984 Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc 18.04.06, 22:25
        jestem singielka :)
      • Gość: agunia24_81 Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 12:00
        Ciekawa jestem jak udało ci sie zarobić tyle pieniędzy?pewnie nie w polsce!moze
        zdradzisz genialny sposób na pomnażanie kasy?
      • Gość: bobang Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 13:33
        No to się ciesz i nie wku..aj ludzi... bo możesz mieć śmieciu wszystko, oprócz
        zdrowia, które ci ktoś odbierze...
        • Gość: mario Jesli to co mowi 1boss... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:07
          to prawda, to traktuje go jak typowego ciecia, któremu słoma z butów wychodzi.
          Tylko czekać jak doczekasz się bessy..Będziesz płakać jak bóbr. I kto twojego
          lexuska ubezpieczy?KRUS??
          Buahahaha
        • rogatek_bambi Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc 19.04.06, 14:11
          człowiek z klasą ma ja nawet gdy nie ma kasy a bogaty człowiek z klasa to ten
          który sie tym nie obnosi,myslisz ze ubierzesz sie w garniaka od niewiadomo kogo,
          skropisz najdroższymi pefumami podjedziesz Lexusem to bedziesz miał klase? byc
          moze ale klase buraka:}...a tak BTW w dzisiejszych czasach taki dochod to nic
          nadzwyczajnego,ciekawa jaetem jak sie czujesz z tym gdy znajduszesz sie wsrod
          takich którzy zarabiaja kilkakrotnie wiecej od Ciebie? moze własnie daltego
          założyłes ten wątek,swego rodzaju frustracja po spotkaniu z kims dla kogo
          zarobki Twojego rzedu to tyle co dla Ciebie 1000zł/miesiac ;]
      • lepian4 Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc 19.04.06, 14:40
        A ja bylem wczoraj na polowaniu. Ujrzalem niedzwiedzia. Strzelilem raz...
        Kurcze, poszlo lewym bokiem w proznie. Strzelilem drugi raz. Bylo juz lepiej.
        No blizej zajaca, ale niestety pudlo, tym razem po prawej stronie. Ups, mialo
        byc o niedziwedziu! Jako, ze jestem, podobnie jak ty milosnikiem stytystyk, a
        przeciez statystycznie rzecz ujmujac, niedziwedzia ustrzelilem, zawiesilem
        strzelbe na ramie i uradowany swietnym polowem udalem sie na miejsce, w ktorym
        statystycznie niedzwiedzia ubilem. Nim doszedlem, juz mi go zlodzieje
        zapiepszyli. Co za ludzie!!
      • Gość: sufler2006 [...] IP: *.lodz.mm.pl 19.04.06, 15:35
        • 1boss [...] 19.04.06, 15:53
          • Gość: mila Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.icpnet.pl 19.04.06, 16:34
            Skoro masz taka klasę i intelekt to dlaczego nie chcesz pochwalic się czym się
            zajmujesz?
            Z reszta te Twoje 20 000 to wcale nie jest jakaś oszałamiajaca kwota
            • Gość: gościu Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.chello.pl 19.04.06, 17:18
              zarabia 20 tyś. na miesiąc!
              hahaha,
              pewnie założył wieśniak warzywniaczek, i wstaje codziennie o 05.00 rano żeby
              przywieźć warzywa z al.Krakowskiej żeby zarobić na chleb!!!
              hahaha!!!
              żałość bierze i za d..pę ściska pana buraka że inni to dniówki potrafią ukręcić
              ze 100.000zł bez grzebania w ziemi i brudnych paznokci!!!
              hahaha!!!
              • 1boss Re: do moderatora -zaq 28 (czy coś takiego) 20.04.06, 11:21
                nie wiem dlaczego tem moderator - zaq28 skasował mój post?
                skoro chłopcze pracujesz jako wolontariusz , to warto abyś znał zasady dobrego
                wychowania. A tak to wycinając co popadnie przypominasz małpkę , która dostała
                brzytwe i myśli , że to banan.
                Pisałem , że w związku z tym iż mój wątek ma ponad 150 wpisów , warto
                go "wkleić" na pierwszej stronie Gazety.
                Dlaczego tego jeszcze nie zrobiłeś , ile mamy czekać, my czytelnicy???
                Ja takich pracowników zwalniam w ciągu kilku minut i nawet jak przepracowali
                np. 3 tygodnie to pensji im nie wypłacam.
                Rób to co powiedziałem i zachowuj się jako sługa czytelników forum , a nie jako
                cenzor-ignorant.
                • lepian4 [...] 20.04.06, 11:42
                  • lepian4 Zlamanie regulaminu 20.04.06, 14:02
                    Prosze o podanie mi informacji, w jaki sposob udalo mi sie naruszyc regulamin?
                    To tak na przyszlosc, by wiecej nie naruszac regulaminu.
                    • 1boss Re: Zlamanie regulaminu 20.04.06, 14:43

ja nie wiem o co temu zaq28 chodzi?
                      może ma jakieś kompleksy.
                      Niech no tylko przyjadą moi kontrahenci z Moskwy.
                      Tam jeden ma 195 cm wzrostu i je szklanki.
                      Chyba się wybierzemy na spacerek w kierunku siedziby AGORY SA.
                      Jak masz chłopcze na imię?
                      Chcielibyśmy z Tobą porozmawiać przed siedzibą redakcji.
                      A potem może wspólna przejażdżka czarną Wołgą do najbliższego lasku....
                      w końcu niedługo maj, czas na spacerki!
                      • 1boss Re: Zlamanie regulaminu 20.04.06, 14:54
                        в'ыйти навстр'ечу
                        прив'ет!молод'ой челов'ек
                        • zegna Re: Zlamanie regulaminu 20.04.06, 15:15
                          Дурак – это всё, что о тебе можно сказать!!!
                          • zaq28 Re: Zlamanie regulaminu 20.04.06, 20:44
                            zegna nie obrażaj współrozmówcy
                            • zegna Re: Zlamanie regulaminu 21.04.06, 09:33
                              zaq28 napisał:

> zegna nie obrażaj współrozmówcy

W jego przypadku to i tak prawie jak komplement... OK, już nie będę obrażać,
                              choć mam rację.
                              A zresztą ja się stąd wycofuję i mam nadzieję, że w końcu ten wątek padnie :-)
                              Byle szybko...
                      • Gość: Kotka Z bogactwa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.06, 22:31
                        Ma tyle pieniedzy,ze niema nic innego do jedzenia jak szklanki pewnie z tego
                        hotelu, bo na inne zarcie niema
                      • Gość: ania Re: Zlamanie regulaminu IP: *.kielce.net.pl 28.04.06, 17:38
                        sam nie podołasz tylko zasłaniasz się swoim kolegą no proszę jednak bossik nie
                        jest taki bosik na jakiego się kreuje co??????
                    • zaq28 Re: Zlamanie regulaminu 20.04.06, 20:33
                      1) spamujesz
                      2) obrażasz innego użytkownika forum

Zaq
      • Gość: brzoza Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.etelko.pl 20.04.06, 14:29
        urzekła mnie twoja historia
      • Gość: kpiarz Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.c31.msk.pl 20.04.06, 14:45
        Coś mi się wydaje, że jesteś zakompleksioną i zdesperowaną osobą, która nic w
        życiu nie osiągnęła i jest pozbawiona osobowości oraz klasy. Jestem przekonany,
        że twoim głównym celem jest prowokacja. O takich rzeczach piszą nie Ci którzy
        rzeczywiście dużo zarabiają i coć sobą reprezentują, ale ludzie prymitywni i
        zazdrośni o sukces innych. Zal mi Ciebie. Jeteś tak głupi, że aż brakuje mi
        słów. Irytujesz mnie i radzę Ci abyś zajął się czymś pożytecznym, a nie
        traceniem czasu na wypisywaniu głupot.....A nawet jeśli Ci się poszczęściło to
        wiedz, że twoje podejście do życia jest żałosne.Jesteś po prostu biednym
        człowiekiem, totalnym bankrutem
        • Gość: antonix To ja mam taką propozycję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 15:05
          Spróbujmy zabawić się kosztem bossa i dopiszmy sami rymowaną historię.
          MOże niech każdy kolejny wpis będzie kontynuacją - kto wie, może powstanie
          epopeja :)
          Zaczynam :)

Pewien krzywy boss
          bardzo chciał dostać w nos...
        • 1boss Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc 20.04.06, 15:09
          dobra przyznam się!!!
          nie chodzi o prowokacje!
          Chodzi o dostęp do wiadomości dla wszystkich Polaków, zwłaszcza tych co
          zarabiają poniżej 3000 zł netto , czyli 90% społeczeństwa.
          W TVN był program o Panu Misztalu (kiedyś Samoobrona).Dzienikarz miał zaszczyt
          przejechać się jego Maybachem za 3 000 000 zł, otowrzyć w nim barek ,
          widzieliśmy tez dom Pana Misztala z living roomem (150 m kw.) i Hammera za
          około 400 000 zł i Rolexa chyba...
          A Gazeta co , nic?
          Ja też chciałbym zakomunikować , że w tym miesiącu chyba wpadnie mi większa
          kaska , coś około 40 000 zł.Może skończe wreszcie remont łazienki-biały marmur
          sprowadzany z Włoch.Ja bym nawet pozwolił dotknąć mojego WC dzienikarzowi z GW.
          Dlaczego Gazeta nie zrobi o tym reportażu , np. w dodatku Praca.
          Przedstwiła by np. absolwenta prestiżowej uczelni , który za prace 12 h
          dziennie ma 2500 netto i mnie który ma 30 000 zł za samo bycie VIP-em.
          albo lekarza on 1400 zł , ja tyle wydaje w hotelu VICTORIA jak bawie się z
          moimi kontrahentami z Moskwy.
          Dlaczego Gazeta nie przedstawia tak ważnych ludzi jak ja?
          • Gość: siaaa Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.3.pl 20.04.06, 15:43
            Mam polewke, nie z bossa bynajmniej, a z Was, którzy tak się emocjonujecie byle
            czym... ;) Pozdrawiam
            • 1boss Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc 20.04.06, 15:58
              to nie chodzi o mnie , ale o czytelników forum, o ich wolność wypowiedzi
              Teraz chodzi o zaq28 , który kasuje posty bez podania przyczyny.
              On nas knebluje!!!
              Ja jestem gotowy w ramach akcji "ZAQ-U NA WIESZAKU" podać ręke wszystkim
              biedakom zarabiającym poniżej 3 000 zł netto na miesiąc.
              Musimy go usunąć z naszego forum!!!!!!!!!!!!!!!

konkurs:
              do jakiego ptaka podobny jest zaq28:

a) wrona
              b) bocian
              c) kaczka

odpowiedzi listownie przesyłajcie na adres e-mailowy : 1boss@gazeta.pl
              rozlosuje nagrody pieniężne!!!!!
              • respectaa Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc 20.04.06, 16:16
                Och Mr Bossie, jesteś taki szlachetny...walczysz o prawa pospólstwa!
          • Gość: Victoria? hahahah Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.derbynet.pl 21.04.06, 10:24
            Już coś o Tobie wiemy - nie byłeś w Warszawie od 20 lat, albo w ogóle nigdy tu
            nie przyjechałeś - VICTORIE widziałeś chyab na folderach o warszawie wydawanych
            w latach 80-tych albo w filmie z Borewiczem:)) VICTORIA to jeden z podlejszych
            hoteli w stolicy - stary, cuchnacy kurzem, papierochami i potem. Czy dlaego tam
            bywasz ze nie stac cię na porządny hotel czy twoi kontrahenci z Moskwy ubią te
            klimaty? buhahahhaha
            A na powaznie to niezły z ciebie zawodnik - rozbujałeś tu towarzycho - niby
            wszystcy kumają ze flamer z ciebie ale odpisują hihihihihi
          • Gość: leeloo2002 Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.06, 21:25
            > ja tyle wydaje w hotelu VICTORIA jak bawie się z
            > moimi kontrahentami z Moskwy.
            > Dlaczego Gazeta nie przedstawia tak ważnych ludzi jak ja?

Sluchaj, ten hotel juz dawno jest passe i zle sie kojarzy. Jesli tam bywasz to
            na pewno dlatego o Tobie nie pisza. Jesli chcez byc trendy to czytaj Elle ;)
          • Gość: Kotka dlaczego nie pisza IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.06, 22:42
            Poniewaz nie jestes ciekawy maja cos lepszego do pisania nie glas fresser to
            jest nudne i malo ciekawe.Obserwujac te wszystkie Twoje posty mysle,ze nie sa
            to czyste interesy bo po 1)straszysz ludzi.2) piszesz jak to rosjanie nie maja
            co jesc i zra szklanki itp. ha hahhaa Jestes do bolu brutalny bogaty dla
            Polakow w Polsce, ale calkowicie wyzbyty uczucia nie jestes czlowiekiem
            natomiast jestes bestia w ludzkiej skorze, ktora sie pastwi nad innymi zastanow
            sie gdzie jest czlowiek w tobie,czy jeszcze masz serce czy juz wisi tykajacy
            kamien totalny glaz
          • Gość: ania Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.kielce.net.pl 28.04.06, 17:42
            bo jesteś nikim dlatego nie chcą o tobie pisać
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka