alex_koz Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc 14.04.06, 00:06 ja tez chce w tym pokoleniu byc!! 3majcie kciuki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 czy admin tego forum moglby laskawie 14.04.06, 00:08 usunac ten kretynski komppletnie nic nie wnoszacy na forum watek? Jakis szczyl postanowil rozruszac forum i mu sie udalo, po co mu dawac satysfakcje? Odpowiedz Link Zgłoś
zaq28 Re: czy admin tego forum moglby laskawie 15.04.06, 16:40 Iberio wszyscy, którzy odpowiadają na jego wpisy dają mu satysfakcje. Gdyby nikt nie odpowiedział na jego prowokację wątek dawno by umarł. Pozdrawiam zaq Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: czy admin tego forum moglby laskawie 15.04.06, 17:50 Witam, owszem to racja co napisales, nie zmienia to ejdnak faktu, iz watki=prowokacje w dodatku tak prymitywne tez moznaby usuwac, po to wlasnie by jeden troll z drugim zajal sie czyms pozytecznym.Jak chce poczytac bajke to wchodze na inne forum a nie praca. Odpowiedz Link Zgłoś
zaq28 Re: czy admin tego forum moglby laskawie 16.04.06, 08:38 Iberio wiem, ale jak tylko usuniemy jakiś wątek to zaraz podnosi się larum, że cenzura działa itd. Wątek powstał i nie mogę go usunąć bo generalnie nie łamie regulaminu i netykiety, jak napisałem we wcześniejszym poście gdyby nie odpowiadać nie byłoby problemu. Zapewne wiesz dobrze jak to jest z trollami ;) Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrowych, spokojnych Świąt i mokrego Dyngusa Zaq Odpowiedz Link Zgłoś
girlfrompoland Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc 14.04.06, 01:35 ludzie, ale wam sie nudzi O_O co to jest 20 000? co to jest? mam 23 lata kochany i 20 000 to wiesz na waciki:D ale smiac mi sie chce, ze ludzie sie tak nim goraczkuja. po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Ludzie czy Wy na prawde w to uwierzyliscie?? IP: *.mad.east.verizon.net 14.04.06, 03:01 Jakis prymitywny bezrobotny po zawodowie robi sobie z Was jaja, a Wy sie denerwujecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdam26 Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 07:24 Do grobu tego i tak nie zabierzesz.... A z resztą musisz nie czuć się w cale z tym szczęśliwy, skoro musisz wchodzić na forum w necie i starasz się tak zaczepnie sformułować post-a, jakbyś chciał polepszyć sobie nastrój i poczuć się lepiej psychicznie. Wcale nie zdziwiłabym się gdybyś w rzeczywistości był pacjentem poradni psychologicznej czy psychiatry :(. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid [...] 14.04.06, 07:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 09:53 też chciałabym tyle zarabiać dajcie mi jakąś radę jak to zrobić bez znajomości a może chce mnie ktoś zatrudnić, proszę!! Moja rodzina tzn. ja z mężem i 3 letnią córką utrzymujemy się z 1200 średnio na miesiąc brutto i co wy na to??? Chciałabym choć córkę móc wysłać na np. język angielski, a może znajdzie się sponsor...??? Odpowiedz Link Zgłoś
zack4u Wtedy wiatr twoim oknem skrzypnął, 14.04.06, 07:36 ty się obudziłeś a cudowny sen zniknął. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
1boss [...] 14.04.06, 11:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zegna Re: Maybach i Lexus na Marszałkowskiej+śmigłowiec IP: *.gl.digi.pl 14.04.06, 12:09 Ech, ty żałosny biedaku... Widziałam Was tam obu w tym korku na Marszłkowskeij, z okien mojego śmigłowca :-) Toż to tylko plebs w korkach stoi... Prawdziwa "elyta" teraz lata! A mój prywatny pilot zarabia więcej niż Ty... I co Ty, misiu, na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zegna Re: Maybach i Lexus na Marszałkowskiej IP: *.gl.digi.pl 14.04.06, 12:11 Aha, a Misztal to już nie jest z Samoobrony! Ty pseudo-inteligencie i ignorancie! Poczytaj gazetę, to się dowiesz, co się w polityce dzieje... Ale mam z Ciebie ubaw... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUK Re: Maybach i Lexus na Marszałkowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 17:26 1boss napisał: > sen powiadasz? > może ty nie zyjesz w realu, tylko cały czas śnisz. > > dzisiaj rano na Marszałkowskiej jade swoim Lexusem i nagle co widze? > Czyżby Pan Misztal z Samoobrony jedzie swoim Maybachem za 3 000 000 zł? > podjeżdzam bliżej i zgodnie z tradycją jak spotykają się samochody za ponad > 300 000 zł - witam się. > opuszczam też szybke w moim Lexusie i krzycze: > > "widziałeś ku**a, ile ludzi jest stłoczonych w tramwaju > podobno społeczeństwo biednieje, hehehe > wesołych i dostatnich świąt, hehe" > > fajnie jest być VIP Po twoich wypowiedziach wnisokuje że albo zarabiasz własnym ciałem świadcząc usługi bogatym panom albo pracujesz w fabryce betonu w podwarszawskim miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tim [...] IP: *.ipt.aol.com 15.04.06, 02:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 14.04.06, 14:59 No widzisz biedaku... masz pieniądze, masz plazmę, ale brakuje Ci poczucia własnej godności... Bogatym się jest... a nie bywa. Ty niestety jesteś na etapie bywania bogatym. PS. Ludzie naprawdę bogaci mają nieco inne nawyki. Nie przejmujcie się tym burakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.kielce.net.pl 14.04.06, 16:05 Mówcie co chcecie,ale ja lubię takich półgłówków przynajmniej jest się z czego pośmiać, Zapewne gość jeździ maluchem miszka z rodzicami i ma fantazję. A Wy Wszyscy to łyknęliście jak niemowlak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 17:22 1boss napisał: > mam prawie 30 lat, mieszkam w dużym mieście, zarabiam 21 500 zł miesięcznie. > A wy? > co osiągneliście przed 30-stką? > chyba 90% procent z was , to biedaki z pensją do 2000 zł netto.Tak mówi > statystyka. > 40% ludzi do 30-stego roku zycia w ogóle nie pracuje. > A ja - mam 21 500zł co miesiąc! Ja też mam prawie 30 lat mieszkam jeszcze w wiekszym mieście od ciebie i zarabiam 2 razy tyle co ty, a w Piwnicy mam złotego słonia na łancuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abramowicz Wot, boss1, wy zakład ze mnoj wygrali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 22:00 Wy maładiec. Ja wam na Czielsi przyrzekal, że kak wy 100 wpisaw na etym forum zbierzecie, tak jak każu Bilowi Gatesowi gacie spuścić, zad ogolić i kankanę wam na stole zatańczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bierezowski [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 10:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalatany [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 10:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.chello.pl 15.04.06, 12:46 Ja mam 15 lat, mieszkam na wyspie ktora jest moja wlasnoscia taka kwote co ty zarabiasz to sobie moge podetrzec ty***, biedaku jeden. Mozesz byc moim lokajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 14:05 32 lata i 800,-zł zarobku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMMMMMMMm Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 17:08 Głupi jesteś, tyle zarabiasz i chwalisz się tym na forum w taki złośliwy sposób, znaczy to tyle że jesteś frustratem. Pewnie na forum "seks" też napisałeś; "Czy wy przed trzydziestką też macie problemy z erekcją.":-) Powiem Ci tyle, mi do 30-ki jeszcze bardzo daleko, jak dojdę do Twoich zarobków to opiszę na tym forum jak to zrobiłem, po to żeby inni mogli wykorzystać tę wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodhisattwa Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.chello.pl 15.04.06, 19:39 synu...uwiklales sie w materialne halucynycje, przeciez wiesz ze jestes nieszczesliwy, a innym wmawiasz ze jest inaczej...pamietaj, ze chory nie znajdzie lekarstwa na swoja chorobe jesli bedzie ja ukrywal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.zamosc.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 23:52 A ja mam siedmioletniego zolwia, super dziewczyne, spoko rodzicow, dorabiam tlumaczeniami i w przyszlosci mam zamiar zasmiac sie takim jak Ty w twarz, bo naprawde nie ma czym sie chwalic. Sa stary lepsi od Ciebie. Co przykro troche, nie? P.s.Fajna prowokacja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.zamosc.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 00:07 Aha, buahahaha.... jestem singlem i kosze co popadnie.... buahahaha..... mam Lexsusa......buahahaha.....zarabiam 21500 pln......buahahaha......jestescie nieudacznikami.....buahahaha..... ale widzisz najwiekszym jestes Ty! Masz ta kase-jesli ja wogole masz- i co kiedys bedziesz spierdzialym dziadkiem, i co kupisz sobie tez czas? Pokazesz jaki jestes zaradny, i kupisz sobie zycie? Szczesniesz jak kazdy i kasa siebie nie odkupisz od praw przyrody. Przy okazji biznes tez moze zaczac kulec, i jezeli zabezpieczyles go wlasnym majatkiem- a wydaje mi sie, ze skoro chcesz byc wiarygodny w stosunku do kontahentow i taki spox, jak tu udowodnic probujesz, tez poniekad leczac kompleksy i chelpiac sie stanem posiadanym- to niech Cie ludzie i pracownicy lepiej nie zapamietaja, gdy zaczniesz zarabiac tyle co oni, bo mozesz sie zdziwic jakiego kopa od nich i zycia zbierzesz. Wiec zastanow sie kilka razy, czy warto byc bydlakiem? Milej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurwa Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.chello.pl 16.04.06, 01:00 ...a nade wszystko mam bujną fantazję. Acha, zapomniałem - jestem burakiem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaq28 Re: bez tematu 16.04.06, 08:39 niestety nie mogę spełnić Twojej prośby. Mamy zasady, których muszę się trzymać. Zaq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.gprspla.plusgsm.pl 16.04.06, 13:15 Niektórzy to się nie powinni rodzić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.04.06, 20:33 A Ja mam 38 lat i w zaszłym roku straciłem robote ale nie nażekam :) Znam kilku takich jak ty! Jeden właśnie nie zapłacił ludziom przed świętami za ich ciężką pracę i zostawił kilkadziesiąt osób bez środków do życia. Życze ci Wesołych Świąt i oby tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polskicham Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.adsl.hansenet.de 16.04.06, 23:16 boss rozumiem cie!!! Mam wprawdzie 37 lat,mam miesiecznie jeszcze wiecej niz ty ( wprawdzie w innej walucie i w innym kraju). Tez jestem z siebie dumny i wiem jak wspaniale jest to uczucie jak wiesz ze jestes wspanialym,genialnym,inteligentnym mezczyznom,ktory jest w zyciu zwyciezcom. A ta cala biedna zgraja zazdrosci ci, a ty nawet nie mozesz w oczy powiedziec jacy sa,poniewaz zaraz zarzuca ci gubianstwo i chamstwo,a to poprostu swiadomosc bycia kims lepszym i pewnosc swojego zwyciestwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedak Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 13:38 Dajcie spokój, przecież ten temat to pieprzona prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
1boss Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc 18.04.06, 09:01 pytanie do zaq28-moderatora: post ma już 120 wpisów , w tym także międzynarodowe , min.z Niemiec, Belgii, USA , a nawet z Kielc. Czy jest możliwość "wklejenia" tego postu na pierwszą stronę Gazety Wyborczej? To bardzo ułatwi dostęp do tego wątku dla ogromnej rzeszy czytelników Gazety. Jestem w stanie wysłać nawet fotki mojej twarzy , mojego Lexusa(jak w nim siedzę w markowych okularach przeciwsłonecznych i rozmawiam przez komórke-widać też jaki mam zegarek-koszt tego wszystkiego co mam na sobie - około 30 000 zł), albo jak pływam na materacu i pije drinka w ośrodku wczasowym w Egipcie.Mam też fotke jak z ogromnej miski jem biały kawior z kontrahentami z Rosji.Widać na niej uśmiechnięte twarze ludzi sukcesu międzynarodowego. czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
zegna Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc 18.04.06, 09:42 Protestuję! Jeśli te głupoty, które wypisuje to prawda, to ja NIE CHCĘ oglądać jego głupiej gęby w Gazecie... Inaczej do końca swoich dni nie kupię już ani jednego wydania... Ani ja, ani moi znajomi, ani rodzina, dzieci i dzieci moich dzieci - choć wątpię, czy po takiej publikacji doczekacie do tego czasu... Przerzucę się na "Fakt"... Odpowiedz Link Zgłoś
1boss Re: apel do moderatora tego forum 18.04.06, 15:33 dlaczego tak bardzo nie chcesz oglądać mnie na 1 stronie Gazety Wyborczej? Ogromna liczba ludzi na tym forum i ponad 90 % podatników chce zobaczyć jak wygląda ktoś z klasą i kasą. Gdzie jest moderator?Dlaczego nie spełnia życzenia czytelników Gazety? Może jakis wywiad ze mną? Ja moge wam wysłać pytania i moje odpowiedzi , "wkleicie" to na 1 stronie, może nawet w Wielkim Formacie to wydrukujecie. Jakieś fotki jak wysiadam z mojego LEXUSA koło Sejmu , albo jak gram w golfa. Zrobie to dla was , dla ludzi biednych , bez przyszłości.Powiesicie sobie moją fotke na łóżkiem i już nie będziecie czuli głodu przed pójściem spać, aby jutro rano znowu wstać i pracować dla kapitalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
zegna Re: apel do moderatora tego forum 18.04.06, 16:25 Wiesz co? Natchnąłeś mnie w tym momencie! Namyśliłam się, tak chcę oglądać Twoją fotkę codziennie. Powieszę sobie na lodówce. Po świętach i przed latem kilka kilogramów trzeba by zrzucić. Patrząc na Ciebie, brak apetytu murowany... Oszczędzę na siłowni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Muszę Cię zmartwić IP: 212.33.72.* 18.04.06, 17:35 Nad łózkiem wolę powiesić sobie zdjęcie nagiej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila [...] IP: *.icpnet.pl 18.04.06, 18:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: apel do moderatora tego forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 12:53 no nie myślę, że gościu ściemnia, a jeśli nie to jest największym kretynem stąpajacym po tym globie (no może nie największym ale sporym...z resztą nieważne) Poza tym wiele ludzi zarabia więcej niż 20 000 i co z tego ...jeszcze na dodatek on myśli że masz klasę ... to już mega idiotą Gościu jest pusty na wskroś zwykły pustak i juz :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: apel do moderatora tego forum IP: *.kielce.net.pl 28.04.06, 17:39 popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leeloo2002 Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.06, 21:18 1boss napisał: post ma już 120 wpisów , w tym także międzynarodowe , min.z Niemiec, Belgii, > USA , a nawet z Kielc. jako kielczanka z pochodzenia ubawilam sie tym miezynarodowym akcentem. Ha ha ha:) Czy to Pan , panie posle MISZTAL i pana nowy nabytek Lexus? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotka jestes IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.06, 23:03 Ja tez w tym kraju mieszkam co Ty , ale Ty tez sie nie wiele roznisz od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kończę 27 lat; Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 09:41 łał - 20 000 miesięcznie - gratuluję zaradności; Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1984 Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc 18.04.06, 22:25 jestem singielka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agunia24_81 Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 12:00 Ciekawa jestem jak udało ci sie zarobić tyle pieniędzy?pewnie nie w polsce!moze zdradzisz genialny sposób na pomnażanie kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobang Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 13:33 No to się ciesz i nie wku..aj ludzi... bo możesz mieć śmieciu wszystko, oprócz zdrowia, które ci ktoś odbierze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Jesli to co mowi 1boss... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:07 to prawda, to traktuje go jak typowego ciecia, któremu słoma z butów wychodzi. Tylko czekać jak doczekasz się bessy..Będziesz płakać jak bóbr. I kto twojego lexuska ubezpieczy?KRUS?? Buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
rogatek_bambi Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc 19.04.06, 14:11 człowiek z klasą ma ja nawet gdy nie ma kasy a bogaty człowiek z klasa to ten który sie tym nie obnosi,myslisz ze ubierzesz sie w garniaka od niewiadomo kogo, skropisz najdroższymi pefumami podjedziesz Lexusem to bedziesz miał klase? byc moze ale klase buraka:}...a tak BTW w dzisiejszych czasach taki dochod to nic nadzwyczajnego,ciekawa jaetem jak sie czujesz z tym gdy znajduszesz sie wsrod takich którzy zarabiaja kilkakrotnie wiecej od Ciebie? moze własnie daltego założyłes ten wątek,swego rodzaju frustracja po spotkaniu z kims dla kogo zarobki Twojego rzedu to tyle co dla Ciebie 1000zł/miesiac ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc 19.04.06, 14:40 A ja bylem wczoraj na polowaniu. Ujrzalem niedzwiedzia. Strzelilem raz... Kurcze, poszlo lewym bokiem w proznie. Strzelilem drugi raz. Bylo juz lepiej. No blizej zajaca, ale niestety pudlo, tym razem po prawej stronie. Ups, mialo byc o niedziwedziu! Jako, ze jestem, podobnie jak ty milosnikiem stytystyk, a przeciez statystycznie rzecz ujmujac, niedziwedzia ustrzelilem, zawiesilem strzelbe na ramie i uradowany swietnym polowem udalem sie na miejsce, w ktorym statystycznie niedzwiedzia ubilem. Nim doszedlem, juz mi go zlodzieje zapiepszyli. Co za ludzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sufler2006 [...] IP: *.lodz.mm.pl 19.04.06, 15:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1boss [...] 19.04.06, 15:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.icpnet.pl 19.04.06, 16:34 Skoro masz taka klasę i intelekt to dlaczego nie chcesz pochwalic się czym się zajmujesz? Z reszta te Twoje 20 000 to wcale nie jest jakaś oszałamiajaca kwota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.chello.pl 19.04.06, 17:18 zarabia 20 tyś. na miesiąc! hahaha, pewnie założył wieśniak warzywniaczek, i wstaje codziennie o 05.00 rano żeby przywieźć warzywa z al.Krakowskiej żeby zarobić na chleb!!! hahaha!!! żałość bierze i za d..pę ściska pana buraka że inni to dniówki potrafią ukręcić ze 100.000zł bez grzebania w ziemi i brudnych paznokci!!! hahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1boss Re: do moderatora -zaq 28 (czy coś takiego) 20.04.06, 11:21 nie wiem dlaczego tem moderator - zaq28 skasował mój post? skoro chłopcze pracujesz jako wolontariusz , to warto abyś znał zasady dobrego wychowania. A tak to wycinając co popadnie przypominasz małpkę , która dostała brzytwe i myśli , że to banan. Pisałem , że w związku z tym iż mój wątek ma ponad 150 wpisów , warto go "wkleić" na pierwszej stronie Gazety. Dlaczego tego jeszcze nie zrobiłeś , ile mamy czekać, my czytelnicy??? Ja takich pracowników zwalniam w ciągu kilku minut i nawet jak przepracowali np. 3 tygodnie to pensji im nie wypłacam. Rób to co powiedziałem i zachowuj się jako sługa czytelników forum , a nie jako cenzor-ignorant. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 [...] 20.04.06, 11:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Zlamanie regulaminu 20.04.06, 14:02 Prosze o podanie mi informacji, w jaki sposob udalo mi sie naruszyc regulamin? To tak na przyszlosc, by wiecej nie naruszac regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1boss Re: Zlamanie regulaminu 20.04.06, 14:43 ja nie wiem o co temu zaq28 chodzi? może ma jakieś kompleksy. Niech no tylko przyjadą moi kontrahenci z Moskwy. Tam jeden ma 195 cm wzrostu i je szklanki. Chyba się wybierzemy na spacerek w kierunku siedziby AGORY SA. Jak masz chłopcze na imię? Chcielibyśmy z Tobą porozmawiać przed siedzibą redakcji. A potem może wspólna przejażdżka czarną Wołgą do najbliższego lasku.... w końcu niedługo maj, czas na spacerki! Odpowiedz Link Zgłoś
1boss Re: Zlamanie regulaminu 20.04.06, 14:54 в'ыйти навстр'ечу прив'ет!молод'ой челов'ек Odpowiedz Link Zgłoś
zegna Re: Zlamanie regulaminu 20.04.06, 15:15 Дурак – это всё, что о тебе можно сказать!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zegna Re: Zlamanie regulaminu 21.04.06, 09:33 zaq28 napisał: > zegna nie obrażaj współrozmówcy W jego przypadku to i tak prawie jak komplement... OK, już nie będę obrażać, choć mam rację. A zresztą ja się stąd wycofuję i mam nadzieję, że w końcu ten wątek padnie :-) Byle szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotka Z bogactwa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.06, 22:31 Ma tyle pieniedzy,ze niema nic innego do jedzenia jak szklanki pewnie z tego hotelu, bo na inne zarcie niema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Zlamanie regulaminu IP: *.kielce.net.pl 28.04.06, 17:38 sam nie podołasz tylko zasłaniasz się swoim kolegą no proszę jednak bossik nie jest taki bosik na jakiego się kreuje co?????? Odpowiedz Link Zgłoś
zaq28 Re: Zlamanie regulaminu 20.04.06, 20:33 1) spamujesz 2) obrażasz innego użytkownika forum Zaq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoza Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.etelko.pl 20.04.06, 14:29 urzekła mnie twoja historia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpiarz Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.c31.msk.pl 20.04.06, 14:45 Coś mi się wydaje, że jesteś zakompleksioną i zdesperowaną osobą, która nic w życiu nie osiągnęła i jest pozbawiona osobowości oraz klasy. Jestem przekonany, że twoim głównym celem jest prowokacja. O takich rzeczach piszą nie Ci którzy rzeczywiście dużo zarabiają i coć sobą reprezentują, ale ludzie prymitywni i zazdrośni o sukces innych. Zal mi Ciebie. Jeteś tak głupi, że aż brakuje mi słów. Irytujesz mnie i radzę Ci abyś zajął się czymś pożytecznym, a nie traceniem czasu na wypisywaniu głupot.....A nawet jeśli Ci się poszczęściło to wiedz, że twoje podejście do życia jest żałosne.Jesteś po prostu biednym człowiekiem, totalnym bankrutem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antonix To ja mam taką propozycję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 15:05 Spróbujmy zabawić się kosztem bossa i dopiszmy sami rymowaną historię. MOże niech każdy kolejny wpis będzie kontynuacją - kto wie, może powstanie epopeja :) Zaczynam :) Pewien krzywy boss bardzo chciał dostać w nos... Odpowiedz Link Zgłoś
1boss Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc 20.04.06, 15:09 dobra przyznam się!!! nie chodzi o prowokacje! Chodzi o dostęp do wiadomości dla wszystkich Polaków, zwłaszcza tych co zarabiają poniżej 3000 zł netto , czyli 90% społeczeństwa. W TVN był program o Panu Misztalu (kiedyś Samoobrona).Dzienikarz miał zaszczyt przejechać się jego Maybachem za 3 000 000 zł, otowrzyć w nim barek , widzieliśmy tez dom Pana Misztala z living roomem (150 m kw.) i Hammera za około 400 000 zł i Rolexa chyba... A Gazeta co , nic? Ja też chciałbym zakomunikować , że w tym miesiącu chyba wpadnie mi większa kaska , coś około 40 000 zł.Może skończe wreszcie remont łazienki-biały marmur sprowadzany z Włoch.Ja bym nawet pozwolił dotknąć mojego WC dzienikarzowi z GW. Dlaczego Gazeta nie zrobi o tym reportażu , np. w dodatku Praca. Przedstwiła by np. absolwenta prestiżowej uczelni , który za prace 12 h dziennie ma 2500 netto i mnie który ma 30 000 zł za samo bycie VIP-em. albo lekarza on 1400 zł , ja tyle wydaje w hotelu VICTORIA jak bawie się z moimi kontrahentami z Moskwy. Dlaczego Gazeta nie przedstawia tak ważnych ludzi jak ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siaaa Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.3.pl 20.04.06, 15:43 Mam polewke, nie z bossa bynajmniej, a z Was, którzy tak się emocjonujecie byle czym... ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1boss Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc 20.04.06, 15:58 to nie chodzi o mnie , ale o czytelników forum, o ich wolność wypowiedzi Teraz chodzi o zaq28 , który kasuje posty bez podania przyczyny. On nas knebluje!!! Ja jestem gotowy w ramach akcji "ZAQ-U NA WIESZAKU" podać ręke wszystkim biedakom zarabiającym poniżej 3 000 zł netto na miesiąc. Musimy go usunąć z naszego forum!!!!!!!!!!!!!!! konkurs: do jakiego ptaka podobny jest zaq28: a) wrona b) bocian c) kaczka odpowiedzi listownie przesyłajcie na adres e-mailowy : 1boss@gazeta.pl rozlosuje nagrody pieniężne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
respectaa Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc 20.04.06, 16:16 Och Mr Bossie, jesteś taki szlachetny...walczysz o prawa pospólstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Victoria? hahahah Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.derbynet.pl 21.04.06, 10:24 Już coś o Tobie wiemy - nie byłeś w Warszawie od 20 lat, albo w ogóle nigdy tu nie przyjechałeś - VICTORIE widziałeś chyab na folderach o warszawie wydawanych w latach 80-tych albo w filmie z Borewiczem:)) VICTORIA to jeden z podlejszych hoteli w stolicy - stary, cuchnacy kurzem, papierochami i potem. Czy dlaego tam bywasz ze nie stac cię na porządny hotel czy twoi kontrahenci z Moskwy ubią te klimaty? buhahahhaha A na powaznie to niezły z ciebie zawodnik - rozbujałeś tu towarzycho - niby wszystcy kumają ze flamer z ciebie ale odpisują hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leeloo2002 Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.06, 21:25 > ja tyle wydaje w hotelu VICTORIA jak bawie się z > moimi kontrahentami z Moskwy. > Dlaczego Gazeta nie przedstawia tak ważnych ludzi jak ja? Sluchaj, ten hotel juz dawno jest passe i zle sie kojarzy. Jesli tam bywasz to na pewno dlatego o Tobie nie pisza. Jesli chcez byc trendy to czytaj Elle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotka dlaczego nie pisza IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.06, 22:42 Poniewaz nie jestes ciekawy maja cos lepszego do pisania nie glas fresser to jest nudne i malo ciekawe.Obserwujac te wszystkie Twoje posty mysle,ze nie sa to czyste interesy bo po 1)straszysz ludzi.2) piszesz jak to rosjanie nie maja co jesc i zra szklanki itp. ha hahhaa Jestes do bolu brutalny bogaty dla Polakow w Polsce, ale calkowicie wyzbyty uczucia nie jestes czlowiekiem natomiast jestes bestia w ludzkiej skorze, ktora sie pastwi nad innymi zastanow sie gdzie jest czlowiek w tobie,czy jeszcze masz serce czy juz wisi tykajacy kamien totalny glaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: pokolenie 20 000 zł na miesiąc IP: *.kielce.net.pl 28.04.06, 17:42 bo jesteś nikim dlatego nie chcą o tobie pisać Odpowiedz Link Zgłoś