Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

doradca klienta Eurobank

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 12:34
    wiatm, prosze o odpowiedz na pytanie ile może zarabiać doradca Klienta w
    Eurobanku??, wstępnie wiem ze bede zajmował sie (o ile mnie zatrudnią)
    pożyczkami, lokatami ror-ami, w środe mam rozmowe kwalifikacyjną, wiec
    chciałbym orientacyjnie wiedzieć co mnie czeka...

dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: ula Re: doradca klienta Eurobank IP: *.e-wro.net.pl 14.05.06, 14:00
        uważam ,że więcej niż 2000 brutto Ci nie dadzą, ale negocjuj!powodzenia
        • hanka2501 Re: doradca klienta Eurobank 14.05.06, 17:48
          2000 brutto?? Marzenia
          • Gość: NASTIA Re: doradca klienta Eurobank IP: *.e-wro.net.pl 14.05.06, 18:03
            ZNAM OSOBĘ ,KTÓRA NA TYM STANOWISKU W CITIBANKU ZARABIA 1800 BRUTTO PODSTAWY
            PLUS 10-% PROWIZJI!POZDRAWIAM
            • Gość: bergman Re: doradca klienta Eurobank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 19:24
              dzięki za odpowiedzi
              • Gość: Misia Re: doradca klienta Eurobank IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 14.05.06, 22:22
                a w jakim mieście bedziesz ewentualnie pracował? Napisz mi kiedy wysyłaleśc
                aplikację , ja tez wysłalam tydzien temu . I czekam, pewnie nadarmo!!!!
                • Gość: viggo Re: doradca klienta Eurobank IP: *.aster.pl 15.05.06, 01:02
                  eurobank=od 1200 do 1600 brutto zalezy od stazu
                • marcinzzz Re: doradca klienta Eurobank 15.05.06, 08:24
                  bielsko biała wysłałem 2 miesiace temu
                  • Gość: Misia Re: doradca klienta Eurobank IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 15.05.06, 08:35
                    dotsałeś odpowiedz po 2 miesiącach ? idziesz na rozmowe????
      • Gość: szczęśliwy homofob Re: doradca klienta Eurobank IP: *.azylnet.com / 83.15.80.* 16.05.06, 10:27
        Wrocław - 850 netto w pierwszym miesiącu , 2-3 miesiąc pracy 850 + prowizja
        (jesli bedzie) po okresie próbnym ok 1100 złoty netto. Byłem na rozmowie do
        eurobanku i zdecydowanie odradzam tam prace !!!!!
        • Gość: Misia Re: doradca klienta Eurobank IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 16.05.06, 12:10
          dleczego odradzasz tam pracę? ze względu na wynagrodzenie czy jeszcze na coś??
          chodzi mi o doradce klienta
          • Gość: mandy Re: doradca klienta Eurobank IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.06.06, 16:08
            Eurobank to kolejny obóz pracy.Pracowałam blisko rok,w standzie w markecie.Ciągła rotacja pracowników,cięzko wyrobić plan(jedyny plus jest taki,że plan jest zespołowy,a nie indywidualny).Firma w ogole nie dba o pracownikow,zapomnij o bonach na święta,opiece medycznej i tego typu rzeczach.Jak trafisz na fajnych ludzi w zespole i managera,który będzie potrafił pochwalić a nie tylko mieszać z gównem,to jeszcze pół biedy.Ja miałam managerkę,która totalnie się nie nadaje do zarządzania nawet niewielką grupą osób,ale jest na tym stanowisku bo liże dupę "górze"...Strzeż mnie Panie Boże przed takimi menadżerami od siedmiu boleści.Ale powodzenia w każdym razie!Pensję wypłacają na czas,chociaż tyle dobrego.No i masz w gruncie rzeczy istotny punkt w cv.
      • Gość: joasia Re: doradca klienta Eurobank IP: *.e-wro.net.pl 14.06.06, 16:11
        doradca w bph 1800 brutto -okres próbny-wrocek-powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka