Gość: cinderella IP: *.e-wro.net.pl 16.05.06, 16:07 jak sie pracuje w pzu, jakie tam są zarobki? czy to dobry pracodawca! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cinderella Re: praca w pzu? IP: *.e-wro.net.pl 16.05.06, 16:54 nikt nic nie wie? mam w tym tygodniu rozmowę, proszę o informacyjną pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w pzu? IP: *.chello.pl 16.05.06, 20:16 pzu to raczej duża firma, więc powiedz najpierw co i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinderella Re: praca w pzu? IP: *.e-wro.net.pl 16.05.06, 20:24 dział likwidacji szkód jako asystentka, a wiesz coś o pzu tak ogólnie? czy to dobra firma, czy ma ścieżkę kariery, czy możliwe są awanse, jak z kasą? czekam na wszystkie informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w pzu? IP: *.chello.pl 16.05.06, 20:30 to raczej bardzo dobre stanowisko, ale o warunkach pracy nie da się powiedzieć, pzu jest w kazdym miescie, a ciebie chca zatrudnic jako asystentke kogo, w jakim miescie i jak sie dowiedzialas ze chca kogos zatrudnic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinderella Re: praca w pzu? IP: *.e-wro.net.pl 16.05.06, 20:37 asystentkę tego działu, ogłoszenie było w internecie, nakpierw jakiś test wiedzy ogólnej, potem rozmowa i teraz mnie zaprosili na kolejna rozmowę-nie wiem czy mnie zatrudnią, na tej rozmowie maja być omówione rzeczy formalne-jak np kasa!a ja nie mam pojęcia jakie tam są zarobki, dlatego pytam na forum! jestem z wrocka! Odpowiedz Link Zgłoś