martak82 10.07.06, 10:53 Prosze o opinię osób którzy pracują, pracowali w firmie LIDL!! Lub mają tam znajomych, rodziny. Chodzi głównie o stanowiska wyższe. Jaka jest atmosfera i w ogóle jak tam jest??? Dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michał Re: praca w LIDL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 10:54 mnie interesuje zastepca kierowniak sklepu zarobki, atmosfera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawny BVL Re: praca w LIDL IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.11.06, 11:39 Pracowałem w tym syfie jako Kierwonik Regionu. Każdemu odradzam tą firmę - beznadziejny pracodawca. Im wiekszy cham, prostak i gbur, który potrafi pracować 18 h na dobę 7 dni w tygodniu, tym szybsze awanse. Prosta firma, prosty system zarządzania (jeżeli w ogóle można użyć słowa zarządzanie), prości ludzie z zarządu, proste zasady polehające na prostym gnojeniu ludzi na każdym kroku. Jak pomyślę o niektórych typach z Lidla, to chętnie dałbym niejednemu kolesiowi w mordę - najwięksi sadyści to w istocie najwięksi tchórze bez jaj. Pozdrawiam największych chu...o inicjałach: P.B. M.T. J.W. Ten w środku ponoć już awansował do zarządu....Może kiedyś mu ktoś jaja w imadle ściśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
misiam07 Re: praca w LIDL 10.12.06, 11:37 w pełni sie z tobą zgadzam, ja pracowalam jako zastepca kierownika, juz na szkoleniach podejrzewalam ze jest cos nie tak najpierw trafilam do sklepu w ktorym było dobrze, potem coraz gorzej i gorzej az trafilam na panią kierownik ktorą mozna znazwać poprostu psycholem, miala chyba jakies kompleksy bo caly czas czepiala sie mojego wyzszego wykształcenia probowala udowodnic mi ze jestem beznadziejna pod kazdym wzgledem, co do kierownikow regionalnych to tez prawda w 100% jak tylko ktorys regionalny był bardziej "ludzki" to szybko zmieniali mu rejon a reszta to banda zakompleksionych gnojkow ktorzy uwazają ze są kims lepszym niz pracownik sklepu jak wlasnie rzucilam ten syf przez jednego z nich bo nikt nie ma prawa robic ze mnie idiotki dla wlasnej przyjemnosci, najgorsze jest to ze nikt nie probuje sie postawic wszyscy siedza cichutko i im bardziej siedzi w ... im bardziej gnoi pracownikow tym ma lepiej zamiast ich bronic i wspolpracowac z nimi, jakiez było jego zdziwienie jak nerwy mi juz puscily i powiedzialam mu pare słow prawdy, takiego szoku jeszcze nie widzialam, nie wspomne ze mi swieta wielkanocne zpatonil, nastepnego dnia rzucilam mu wypowiedzenie, tak wiec po moich doswiadczeniach ODRADZAM!!!!!! no chyba ze ktos lubi prace w typie I ROBOT Odpowiedz Link Zgłoś