Gość: kinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 12:28 Czy ktos moze ma jakies doswiadczenia? Jakie place,jakie auto sluzbowe,jaka atmosfera pracy? Prosze o jakies inf-bardzo wazne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinia czy nikt nie mial kontaktu z firmą Felix? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 22:44 prosze o jakiekolwiek inf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:10 czy jest ktos na Forum,kto tam pracowal,albo zna kogos kto ma kontakt z ta firma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Felix Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 12:43 ?? jejku nikt nic nie wie??? to naprawde wazne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 11:46 prosze Was podpowiedzcie cos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bieszczad robcio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 22:21 nie polecam-mala kasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zjiu Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: 81.219.158.* 27.01.07, 12:47 Pracowalem w felixie 10 lat temu i wtedy byla to h..owizna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felix mozesz cos wiecej??? - to wazne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 17:00 pracowales na region Poznan,czemu bylo zle?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek to jakas powazna firma czy lipa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 10:14 bo nw czy tam skladac cv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojz nic nie wiem o tej ale wiem o podobnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 10:05 kiepsciutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotary Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:31 prosze o inf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś czy nikt nie robil w tych orzeszkach??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 14:21 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienia Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 19:23 jakie warunki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiekrz bezsens robic na ph IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:27 lepiej zalozyc se wlasny sklep ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feliks Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 11:39 auto sluzbowe to zapewne skoda fabia :) atmosfera hmmm zalezy od tego jak sie spisujesz,jak ci idzie to jest dobrze jak ci nie idzie to jest stres i takie tam.a place dosc wysokie z tego co mi wiadomo.JESLI CHCESZ KONTAKT DO FIRMY TO NA www.felixpolska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuru Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 20:38 cos wiecej mozesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaru mozesz cos wiecej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 11:54 bo to ze SK fabia to nie nowina. mozesz cos wiecej-zapewne tam pracujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kindzia Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 14:57 lepiej dac se spokoj i takie tam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glos Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:09 doslownie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bierz inna firme Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 22:20 daj sobie spokoj zarobisz najwyzej 1800zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly ph Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 10:14 firma z Slomniki/Niedzwiedz/Krakow - w jakims lesie czy wsi- nie ma sensu sie patoczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alonek Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 13:35 tam nie zarobisz duzo-ja pracuje na region ... a moze nie napisze jaki, ale lipa lipa i lipa,ale nie mam gdzie isc pracowac to pracuje tu... no i jeszcze te spotkania "integracyjne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no more tears Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 18:47 naprawde niewarto chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no more tears Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 18:48 ale to super praca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilu Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 09:34 jest taka firma gdzies daleko w lasach w niejakim Niedzwiedziu ;) - sam sobie odpowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.... Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 22:33 ja pracowałam w Felix'ie i super wrażenie!!!poważna firma nie jakies debile nie wiedzace kogo chca i czego szukaja.Fakt najczesciej bawia sie w dluuuugie umowy zlecenie ale za spoko kase-oczywiscie nie dla wszystkich!!! Są tam 2 grupy ludzi jedni to pracoholicy spedzajacy tam zbyt wiele czasu a drudzy swietni ludzie o dobrej organizacji. Duzym minusem jest fakt ze wiekszasc z tych ludzi czuje sie wybrancami czy cus i probuja swoja robote zwalic na innych...Ale jesli chcesz byc przedstawicielem handlowym to nie bedzie cie to dotyczyc.... A co do przedstawiciela który sie tu wypowiada to hmmm WYDAJE MI SIE ZE CALY ROK CZEKACIE NA TE WASZE EVENTS INTEGRACYJNE i NA FOTKACH WYGLADACIE NA BARDZO ZADOWOLONYCH wiec nie rozumiem skad ta nagła awersja do integracji???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 10:40 a jakie auto ma PH(jak mozna to szczegolowo prosze) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ja9635 pytanie do a... 06.03.07, 00:36 napisałaś o zabawach integracyjnych.One są w tej firmie? Może wiesz ile zarabiają asystenci różnych działów? Wycztałam też że mają szeroki pakiet świadczeń socjalnych. Jak to u nich wygląda? Skoro masz wspaniałe wspomnienia to dlaczego zmieniłaś tą pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jil Re: pytanie do a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 10:37 nie jestem a,ale powiem Ci,ze to niepowazne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witold Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:41 jesli nie chcesz byc tylko "nadlojalnym" pracownikiem to daj sobie spokoj oni szukaja tylko ponadprzecietnie lojalnych co zreszta zauwaza sie juz na rekrutacji(ich podejscie i czas rekrutacji przeraza-szukaja kogos kto "nigdy im nie odmowi") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpka prawda cala o firmach w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 17:51 popieram,mnie nie przyjeli i mialem to samo. rekrutacja u nich to "niekonczaca sie droga..." ;) czlowieku, beda cie traktowac jak pacholka, albo chlopca na posylki, a rekrutacje robia tak-ze jedna osoba jest juz szkolona i ma miec prace a w pogotowiu trzymaja jeszcze z 2-3osoby z rekrutacji, tak ze jak czekasz na odpowiedz to tam w niedzwiedziu juz ktos sie szkoli,a oni (gdyby tamten niewypalil) zadzwonia do ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw +ochydnie niebiescista skoda fabia feeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 17:57 taki kolor to nie wiem,ale albo ktos nie ma tam gustu,albo flote zamawiali do cyrku niebieskich krasnoludkow albo smurfow ;) radze przedstawiciela farmaceutycznego tam autko piekne toyota,albo fordzik itp klima-nie upocisz sie latem jak swinka, masz szmalu duzo wiecej(tu do2tys) bo okolo 4tys,masz opieke medyczna i inne profity wiec jak wracac z roboty pozno i po godzinach pracy grubo to lepiej wybrac ph w branzy innej niz spozywcza,najlepiej farmaceutyczna albo techniczna. tam kasa lepsza i pojezdzisz se dobrym autem. w spozywce szukaja frajerow do roboty i tu pewnie i tu bedziesz "na posylki" ale jak juz byc to za dobra kase i auto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja9635 Re: Felix Polska - PH na region Poznań 06.03.07, 00:31 chyba to się sprawdza. Teraz właśnie szukali 2 miesiące osoby. Zastanawia mnie dlaczego tak długo- dlatego że nie mogli znaleźć osoby z odpowiednimi kwalifikacjami albo ze względu na niskie wynagrodzenie osoby nie były chętne. Jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 07:04 ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!z nam tą firmę od podszewki i wszystkim mądrym i szanującym się osobą JĄ SERDECZNIE odradzam!!!Lepiej w swojej sciezce kariery zawodowej nie spotkac ludzi takich jacy ta sa decydentami.. i nietylko!nawet szeregowych pracowników nie polecam! Najlepiej trzymac sie stamtad jak najdalej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 09:47 dno i jeszcze raz dno, im wyzszy w strukturze (szczegolnie sprzedazy) tym gorzej z kazdym poziomem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow w ogole spozywka to pomylka dla zakompleksionych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 13:19 poziom to mozna miec niski jak sie w ogole go troche ma, a oni nie maja (grubociosane rzezby to tez sztuka jakas) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopppi Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 16:46 niebiescista skoda fabia Odpowiedz Link Zgłoś
ja9635 Re: Felix Polska - PH na region Poznań 04.03.07, 11:33 czy ktoś wie ile zarabia asystent jakieś działu w Felixie? i czy w ogole praca jest fajna? do jakich krajów exportuje Flix swoje orzeszki? angielski jest obowiazkowy? Odpowiedz Link Zgłoś