Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Felix Polska - PH na region Poznań

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 12:28
    Czy ktos moze ma jakies doswiadczenia? Jakie place,jakie auto sluzbowe,jaka
    atmosfera pracy? Prosze o jakies inf-bardzo wazne.
    Obserwuj wątek
      • Gość: kinia czy nikt nie mial kontaktu z firmą Felix? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 22:44
        prosze o jakiekolwiek inf
      • Gość: kinia Prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:10
        czy jest ktos na Forum,kto tam pracowal,albo zna kogos kto ma kontakt z ta
        firma?
      • Gość: k Felix Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 12:43
        ?? jejku nikt nic nie wie??? to naprawde wazne
      • Gość: kinia Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 11:46
        prosze Was podpowiedzcie cos...
      • Gość: k Re: Felix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 17:33
        ??
      • Gość: bieszczad robcio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 22:21
        nie polecam-mala kasa
      • Gość: Zjiu Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: 81.219.158.* 27.01.07, 12:47
        Pracowalem w felixie 10 lat temu i wtedy byla to h..owizna.
        • Gość: felix mozesz cos wiecej??? - to wazne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 17:00
          pracowales na region Poznan,czemu bylo zle??
        • Gość: janek to jakas powazna firma czy lipa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 10:14
          bo nw czy tam skladac cv
      • Gość: alojz nic nie wiem o tej ale wiem o podobnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 10:05
        kiepsciutko
      • Gość: rotary Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:31
        prosze o inf
      • Gość: jan a co to za firmo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 17:54
        ;)
      • Gość: jaś czy nikt nie robil w tych orzeszkach??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 14:21
        ?
      • Gość: gienia Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 19:23
        jakie warunki??
      • Gość: kiekrz bezsens robic na ph IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:27
        lepiej zalozyc se wlasny sklep ;)
      • Gość: feliks Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 11:39
        auto sluzbowe to zapewne skoda fabia :) atmosfera hmmm zalezy od tego jak sie
        spisujesz,jak ci idzie to jest dobrze jak ci nie idzie to jest stres i takie
        tam.a place dosc wysokie z tego co mi wiadomo.JESLI CHCESZ KONTAKT DO FIRMY TO
        NA www.felixpolska.pl
        • Gość: kuru Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 20:38
          cos wiecej mozesz?
          • Gość: jaru mozesz cos wiecej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 11:54
            bo to ze SK fabia to nie nowina. mozesz cos wiecej-zapewne tam pracujesz
        • Gość: kindzia Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 14:57
          lepiej dac se spokoj i takie tam ;)
          • Gość: glos Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:09
            doslownie!
      • Gość: bierz inna firme Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 22:20
        daj sobie spokoj zarobisz najwyzej 1800zl
      • Gość: byly ph Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 10:14
        firma z Slomniki/Niedzwiedz/Krakow - w jakims lesie czy wsi- nie ma sensu sie
        patoczyc.
      • Gość: alonek Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 13:35
        tam nie zarobisz duzo-ja pracuje na region ... a moze nie napisze jaki, ale
        lipa lipa i lipa,ale nie mam gdzie isc pracowac to pracuje tu... no i jeszcze
        te spotkania "integracyjne"
      • Gość: no more tears Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 18:47
        naprawde niewarto chyba
      • Gość: no more tears Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 18:48
        ale to super praca!
      • Gość: gilu Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 09:34
        jest taka firma gdzies daleko w lasach w niejakim Niedzwiedziu ;) - sam sobie
        odpowiedz...
        • Gość: a.... Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 22:33
          ja pracowałam w Felix'ie i super wrażenie!!!poważna firma nie jakies debile nie
          wiedzace kogo chca i czego szukaja.Fakt najczesciej bawia sie w dluuuugie umowy
          zlecenie ale za spoko kase-oczywiscie nie dla wszystkich!!! Są tam 2 grupy
          ludzi jedni to pracoholicy spedzajacy tam zbyt wiele czasu a drudzy swietni
          ludzie o dobrej organizacji. Duzym minusem jest fakt ze wiekszasc z tych ludzi
          czuje sie wybrancami czy cus i probuja swoja robote zwalic na innych...Ale
          jesli chcesz byc przedstawicielem handlowym to nie bedzie cie to dotyczyc.... A
          co do przedstawiciela który sie tu wypowiada to hmmm WYDAJE MI SIE ZE CALY ROK
          CZEKACIE NA TE WASZE EVENTS INTEGRACYJNE i NA FOTKACH WYGLADACIE NA BARDZO
          ZADOWOLONYCH wiec nie rozumiem skad ta nagła awersja do integracji????
          • Gość: jan Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 10:40
            a jakie auto ma PH(jak mozna to szczegolowo prosze) ??
          • ja9635 pytanie do a... 06.03.07, 00:36
            napisałaś o zabawach integracyjnych.One są w tej firmie? Może wiesz ile
            zarabiają asystenci różnych działów? Wycztałam też że mają szeroki pakiet
            świadczeń socjalnych. Jak to u nich wygląda? Skoro masz wspaniałe wspomnienia
            to dlaczego zmieniłaś tą pracę?
            • Gość: jil Re: pytanie do a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 10:37
              nie jestem a,ale powiem Ci,ze to niepowazne
              • ja9635 co jest niepoważne? 06.03.07, 10:51
      • Gość: witold Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:41
        jesli nie chcesz byc tylko "nadlojalnym" pracownikiem to daj sobie spokoj
        oni szukaja tylko ponadprzecietnie lojalnych co zreszta zauwaza sie juz na
        rekrutacji(ich podejscie i czas rekrutacji przeraza-szukaja kogos kto "nigdy im
        nie odmowi")
        • Gość: pimpka prawda cala o firmach w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 17:51
          popieram,mnie nie przyjeli i mialem to samo. rekrutacja u nich to "niekonczaca
          sie droga..." ;) czlowieku, beda cie traktowac jak pacholka, albo chlopca na
          posylki, a rekrutacje robia tak-ze jedna osoba jest juz szkolona i ma miec
          prace a
          w pogotowiu trzymaja jeszcze z 2-3osoby z rekrutacji,
          tak ze jak czekasz na odpowiedz to tam w niedzwiedziu juz ktos sie szkoli,a oni
          (gdyby tamten niewypalil) zadzwonia do ciebie ;)
          • Gość: jw +ochydnie niebiescista skoda fabia feeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 17:57
            taki kolor to nie wiem,ale albo ktos nie ma tam gustu,albo flote zamawiali do
            cyrku niebieskich krasnoludkow albo smurfow ;)

radze przedstawiciela farmaceutycznego tam autko piekne toyota,albo fordzik itp
            klima-nie upocisz sie latem jak swinka, masz szmalu duzo wiecej(tu do2tys) bo
            okolo 4tys,masz opieke medyczna i inne profity
            wiec jak wracac z roboty pozno i po godzinach pracy grubo to lepiej wybrac ph w
            branzy innej niz spozywcza,najlepiej farmaceutyczna albo techniczna.
            tam kasa lepsza i pojezdzisz se dobrym autem.
            w spozywce szukaja frajerow do roboty
            i tu pewnie i tu bedziesz "na posylki" ale jak juz byc to za dobra kase i
            auto!!!
        • ja9635 Re: Felix Polska - PH na region Poznań 06.03.07, 00:31
          chyba to się sprawdza. Teraz właśnie szukali 2 miesiące osoby. Zastanawia mnie
          dlaczego tak długo- dlatego że nie mogli znaleźć osoby z odpowiednimi
          kwalifikacjami albo ze względu na niskie wynagrodzenie osoby nie były chętne.
          Jak myślisz?
          • Gość: :) Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 07:04
            ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!z nam tą firmę od podszewki
            i wszystkim mądrym i szanującym się osobą JĄ SERDECZNIE odradzam!!!Lepiej w
            swojej sciezce kariery zawodowej nie spotkac ludzi takich jacy ta sa
            decydentami.. i nietylko!nawet szeregowych pracowników nie polecam! Najlepiej
            trzymac sie stamtad jak najdalej!!!
      • Gość: pracownik Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 09:47
        dno i jeszcze raz dno, im wyzszy w strukturze (szczegolnie sprzedazy) tym
        gorzej z kazdym poziomem...
        • Gość: wow w ogole spozywka to pomylka dla zakompleksionych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 13:19
          poziom to mozna miec niski jak sie w ogole go troche ma, a oni nie maja
          (grubociosane rzezby to tez sztuka jakas)
      • Gość: lopppi Re: Felix Polska - PH na region Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 16:46
        niebiescista skoda fabia
      • ja9635 Re: Felix Polska - PH na region Poznań 04.03.07, 11:33
        czy ktoś wie ile zarabia asystent jakieś działu w Felixie? i czy w ogole praca
        jest fajna? do jakich krajów exportuje Flix swoje orzeszki? angielski jest
        obowiazkowy?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka