geodezja-portal-forum-polska Re: Geodeta 06.01.19, 18:31 Pomimo ponad 20 lat pracy w zawodzie geodety mam mieszane uczucia, czy wybrałbym geodezję w obecnych czasach. Teraz zdecydowania wybrałbym IT. Widząc stan geodezji, a jestem z nią długo związany , razem z przyjaciółmi tworzyliśmy portal geodezyjny o geodezji kartografii, GIS, fotogrametrii i IT w Polsce - Geodezja Polska.pl W serwisie można czytać ciekawy artykuły o geodezji w Polsce i na świecie , również o geodezji i geodetach po angielsku - land surveying - są tam również lekcje audio (video) angielskiego dla geodetów i inżynierów. Funkcjonują również tak zwane Kluby Geodetów - Grupy, gdzie można tworzyć Kluby (studia, sprzęt, programy). Sympatycy serwisu mogą dyskutować o geodezji na forum o geodezji, gdzie poruszane są tematy geodezyjne. Jeżeli jest potrzeba można dodać ogłoszenia o geodezji - geodezyjne oferty, praca, zlecenia Ciekawym źródłem o geodezji i geodetach, mapach , problemach geodezyjno-prawnych można przeczytać na blogach geodetów. Kolejna ciekawa rzecz, to katalog firm geodezyjnych, gdzie geodeci dodaj swoje firmy i można wyszukać je według miasta , odległości, rodzaju usług geodezyjnych. W imieniu redakcji serwisu GeodezjaPolska.pl zapraszam do dołączenia do sympatyków Geodezji Polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś