Gość: koki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 11:26 Właśnie trafiłam na ich ogłoszenie w prasie i mam pytanie o to jak wygląda tam praca:klimat, zarobki,awans itp. Interesują mnie stanowiska kierownicze Kas albo Administracji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: IP: 217.98.12.* 26.06.07, 13:55 to nie mogę Ci odpoiwedzieć :) bo mam doświadczenie z tym w Katowicach. Ogólnie nie jest źle, ale jak to w centrach handlowych nie zawsze jest różowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: IP: *.171.49.149.crowley.pl 09.07.07, 20:55 to napisz jak to wygląda w Katowicach...awans itd, wszystko , wkoncu jak jeden Sturn to niezaleznie od miasta wygląda to podobnie hm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: IP: 217.98.12.* 10.07.07, 09:11 cięzko awansować, bo akurat kierownicy nie rotują. Jako konsultant praca nienajlepiej opłacana i często masz do czynienia z "trudnm klientem". Ale sama firma jest ok, płaca na czas, normalni ludzie. Jesli aplikujesz od razu na kierownika to warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Re: IP: *.171.49.149.crowley.pl 13.07.07, 17:39 a jak wygląda [praca na mgazynie w Saturnie?czy sa jednostki odpowiedzilne za rzeczy hmm" logistyczne" ? tzn nie tylko glupiutkie przesówanie towaru.... I rozumiem ze w Saturnie funkcjonuje tzw" zastepca kierownika" wybierany potem. Odpowiedz Link Zgłoś