Gość: andrzej7 IP: *.citynet.pl 28.07.07, 09:01 czy ktoś może coś napisać na temat warunków pracy w firmie mota engil? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EDI Re: mota engil IP: *.76.classcom.pl 30.07.07, 12:27 Cześć ty też byłeś na rozmowie o prace w AG test?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: mota engil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 11:55 Mój brat pracował w Mocie w Krakowie. Praca generalnie spoko ale zarobki jak na tą branże mają skandalicznie niskie. Pierwsza umowa 900 zł netto a następna 1400. Cały czas Cię przekonują że nie mogą zapłacić więcej ale to g... prawda. Portugalczykom z dużo niższymi kwalifikacjami płacą i po 10000 zł netto. Wiem że pod koniec pracy to im nawet karnety na basen kupowali. Jako pierwsza praca ok ale jak zacznie sie prawdziwe życie to umrzesz z głodu. Odpowiedz Link Zgłoś
os22 Re: mota engil 24.09.07, 11:05 co sadziecie o pracy w tej firmie ??? bo ja nic dobrego szczegolnie jak sie ma do czynienia z pania K. ktora zajmuje sie naborem na stanowiska finansowe.. dziecko nie zna sie na rzeczy a robi z siebie specjalistke! PARANOJA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gad24 Re: mota engil IP: 212.244.59.* 05.10.07, 14:25 Hej, a z kim rozmawiałeś ? Pani K.? O kogo chodzi? Chyba mamy podobne zdanie.Daj znać.Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś