z3aga 03.10.07, 11:11 Czy ktoś uczestniczył już może w takiej videokonferencji? Jak to w praktyce wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lutek Re: Videokonferencja w BRE Bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 11:38 nic specjalnego, siadasz przed monitorem i rozmawiasz sobie z rekruterem:) uwaga na awarie, kilka razy mnie wywaliło, musisz wtedy kogoś zawołać, żeby połączenie zostało wzniowione, pytania raczej standardowe, co cie motywuje do pracy, za 5 lat co będziesz porabiać i tak dalej:) staraj się mówić raczej wyraźnie, ponieważ czasami głos może być nienajlepszej jakości, ja musiałem krzyczeć:) nie jest to super sposób rekrutowania, BRE może stracić dużo dobrych kandydatów, którym nie odpowiada ten sposób rekrutacji, heh żeby w Poznaniu nie było osoby rekrutującej, troche żenada:) a później już z górki Dyrektor i tak dalej... pracuje się całkiem przyjemnie, ale są lepsze Banki:) jak zmienie prace to może napisze coś więcej. Pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
z3aga Re: Videokonferencja w BRE Bank 03.10.07, 11:46 Ja jestem po rozmowie z moim przełożonym- Dyrektorem Oddziału Korporacyjnego na Śląsku.Teraz mam tą videokonferencję z Warszawą. Początkowo miałam jechać na rozmowę do Warszawy z Dyrektorem Departamentu, ale zadzwonili z taką propozycją. Startuję na analityka korporacyjnego. Ta rozmowa to coś takiego jak na skype z kamerką? Czy siedzisz sam w pokoju? Ile to trwa? Ty też pracujesz w oddziale korporacyjnym czy detalicznym? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Videokonferencja w BRE Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 21:28 tez ide na taka rozmowe(videokonferencje) do BRE jakie pytania zadaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z3aga Re: Videokonferencja w BRE Bank IP: *.146.219.211.ip.airbites.pl 04.10.07, 19:19 Proszę jeszcze o jakieś informacje, najlepiej osoby, które startowały do oddziałów korporacyjnych na południu Polski Odpowiedz Link Zgłoś