Gość: Tak to Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 13:29 Jak długo czeka się na 2 etap rozmów po pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej? Zastanawiam się czy kilka dni czy tydzień? A może nie ma na to reguły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: John Re: 2 etap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 14:30 Myślę, że tydzień to góra. Później można szukać dalej... Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: 2 etap IP: *.gprs.plus.pl 16.04.08, 14:59 do mnie odezwano sie po miesiącu od pierwszej rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: 2 etap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 15:04 Czekać miesiąc czasu na telefon z zaproszeniem na 2 etap to trochę czasochłonne. Poza tym ciekawe dlaczego tak długo to trwało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: 2 etap IP: *.gprs.plus.pl 16.04.08, 15:43 Nie czekałam z niecierpliwośćią w ciągu tego miesiąca, po prostu po miesiącu firma oddzwoniła. Nota bene jest znana na całym świecie, międzynarodowa itp. Żenujące jednym słowem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak to Ja Re: 2 etap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 15:56 Dlatego się zastanawiam co powoduje, że po rozmowie kwalifikacyjnej następuje tak długi okres zwłoki, a potem nagle tel i zapraszamy na 2 etap. Dziwne bo chyba obu stroną zależy na jak najszybszej współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_brzeg Re: 2 etap 16.04.08, 16:23 Raz czekałem tydzień, raz półtora. Ale jak ktoś wyżej napisał, nie ma reguły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: 2 etap IP: 85.17.184.* 17.04.08, 00:26 musisz czekać aż zrezygnują ci którzy rozczarowali sie pracą i wtedy wzywają na 2 etap tych "gorszych" np.mniej doświadczonych Na koniec 2 etapu dostajesz pracę o której myślisz że jest zesłana z niebios bo aż 2 etapy przechodziłaś ;) Heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak to Ja Re: 2 etap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 12:18 Piszesz z własnego doświadczenie heh... Chyba jesteś rozczarowany i załamany swoją pracą bo skądś musisz mieć takie doświadczenie, że takie sytuacje tu opisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: 2 etap IP: *.stk.vectranet.pl 20.04.08, 21:20 A co powiesz na 1,5 miesiąca i to jeszcze po telefonie, że już zakończono nabór? :) Odpowiedz Link Zgłoś