Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w DGA Doradztwo Gospodarcze

10.05.08, 13:41
    Witam,

Czy ktoś pracuje w DGA w Poznaniu?

Chciałbym się dowiedzieć szczegółów dot. procesu rekrutacji, zwłaszcza jeżeli chodzi o działania na rzecz sektora publicznego w tej firmie?

Jestem studentem Gospodarki Przestrzennej na AEP i chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś szansa dostać staż, np. 3 miesiące podczas wakacji z możliwością późniejszego zatrudnienia?

pozdrawiam i dziękuje za pomoc :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: wiedzaca Re: Praca w DGA Doradztwo Gospodarcze IP: *.icpnet.pl 10.05.08, 14:15
        nie wiem jak teraz ale 2 lata temu bylam na 'rekrutacji' w tej firmie...zwykla
        akwizycja przez telefon niestety...a jakie to smieszne bo moja aplikacje
        przekazala :O im inna pani co wyslalam na zupelnie inne stanowisko w innej
        firmie(pozwolilam sobie przekazac pani dokumenty kolezance co potrzebuje ludzi
        do pracy),i jak tu brac na powaznie taka firemke ktora lamie ustawe o o chronie
        danych osobowych(upowaznilam tylko tamta poczatkowa firmie by wykorzystala moje
        dane osobowe sic!!)faktem jest ze wabia pieknym nowoczesnym budynkiem ale czy to
        cos znaczy jak praca gowniana?zeby bylo jasne-poszlam na rozmowe w dga zeby
        zobaczyc co odp.na moje oburzenie o przekazanie bez mojej zgody i wiedzy
        aplikacji...
        • gp_student Re: Praca w DGA Doradztwo Gospodarcze 10.05.08, 18:36
          Akwizycja w DGA?

Może ktoś ma jakieś bardziej aktualne informacje, zwłaszcza o rekrutacji na staże?
          • Gość: wiedzaca Re: Praca w DGA Doradztwo Gospodarcze IP: *.icpnet.pl 10.05.08, 21:09
            tak akwizycja-dzwonisz do ludkow i zachecasz by skorzystali z uslug tej
            firmy...ale samemu widocznie musisz sie przekonac...
            • gp_student Re: Praca w DGA Doradztwo Gospodarcze 11.05.08, 22:34
              Żeby się przekonać muszę się dostać na rozmowę :)

...

Zatem może ktoś ma jakieś nowe informacje o rekrutacji, a także o pracy w DGA? Dzwonienie mnie nie przeraża, tylko wydaje mi się, że firma zajmuje się jeszcze wieloma innym projektami.

Pozdrawiam :)
      • gp_student Re: Praca w DGA Doradztwo Gospodarcze 12.05.08, 13:29
        UP :)
        • gp_student Re: Praca w DGA Doradztwo Gospodarcze 13.05.08, 20:32
          UP UP :(
          • Gość: B Re: Praca w DGA Doradztwo Gospodarcze IP: *.as.kn.pl 15.05.08, 15:13
            Wyślij mailem info do firmy, że jesteś chętny na staż. Jak w jakimś dziale
            będzie taka potrzeba to się ktoś do Ciebie odezwie.
            Często korzystamy z pomocy studentów przy niektórych projektach - wiem bo
            pracuję w DGA już 3 lata.
            • gp_student Re: Praca w DGA Doradztwo Gospodarcze 15.05.08, 20:41
              Już wysłałem, nawet byłem w siedzibie ... I usłyszałem dokładnie to samo :) Ale
              i tak dziękuję za odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka