Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Vitis Pharma - praca jako REP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 23:08
    Czy ktoś wie coś o tej firmie? Dziś byłem w Wawie na rozmowie na repa i
    rekruter sprawiał wrażenie śmiertelnie znudzonego i zmęczonego życiem. Jakie
    proponują warunki , jak się pracuje?
    Obserwuj wątek
      • Gość: noxxxman Re: Vitis Pharma - praca jako REP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 09:37
        no nikt nic nie słyszał o nich ?
        up
      • Gość: abc Re: Vitis Pharma - praca jako REP IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.08, 12:05
        > Czy ktoś wie coś o tej firmie? Dziś byłem w Wawie na rozmowie na repa i
        > rekruter sprawiał wrażenie śmiertelnie znudzonego i zmęczonego życiem. Jakie
        > proponują warunki , jak się pracuje?
        To o czym była ta rozmowa? o d..... Maryni?
        • Gość: noxxxman Re: Vitis Pharma - praca jako REP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 00:03
          No dokładnie rozmowa była o dupie maryni. Niepoważni ludzie, nie powiedział nic
          konkretnego a na moje pytania odpowiadał jedynie skinieniem głowy na tak lub nie
          więc pytam się czy firma ok czy rekruter do dupy a może jedno i drugie do bani?
          Poza tym mieli się odezwać na drugi dzień i do dziś cisza więc i tak nie liczę
          na nic a nawet gdyby się odezwali to nie wiem czy chciałbym pracować u tak
          niepoważnych ludzi ale pytam z ciekawości. Rekrutacja była przez Radfarm.
          • Gość: sssss Re: Vitis Pharma - praca jako REP IP: *.13.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 05.06.08, 19:50
            Daj prywatny mail, to pogadamy:)
            • Gość: MartaB Re: Vitis Pharma - praca jako REP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 21:20
              mmarta151@wp.pl Jakbys mogl mi cos powiedziec o tej furmie to bylabym bardzo
              wdzieczna:)Z gory dziekuje!
            • Gość: noxxxman Re: Vitis Pharma - praca jako REP IP: 195.205.135.* 27.06.08, 11:02
              noxxxman@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka